Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 867
  • 871
  •   1
Отговори
# 150
Код за ненамалени? 🙄

# 151
# 152
Код за ненамалени има ли някой ?

# 153
# 154
Много благодаря за бързия отговор. Ползвах кода веднага.
Благодаря ви !

# 155
Да дам отзив за тези кецове на Answear марката.Днес навъртях с тях 10км на разходка, много са удобни, изобщо не си ги усетих на краката. Нямаше 40 номер от черните същия модел, иначе и тях щях да да си поръчам

# 156
  • София
2672297E71B

*Кодът е еднократен и ви дава право на 20% отстъпка за ненамалени продукти

# 157
Момичета, търся код за намалени неща, ако на някой му се намира. Purple Heart

# 158
  • София
Сега има код CRAZY. 3 намалени продукта за общо 170 лв, кодът ми намали с 3.10 лв, което не е кой знае какво...
Някой с опит със зимните якета на Answear Lab има ли? Как са като качество, топлят ли? Не пише да са водоустойчиви или ветроустойчиви... Едно дълго харесах, пише: "Моделът е изолиран, направен от ватиран материал." Изолиран от какво?

# 159
Харесах едни боти и едно палто, но не влизат в селекция за промокод Sad

Тъкмо аз се чудя на едно зимно палто на Medicine, пише зимна изолация, но ми е много ясно от какво, дали пази от дъжд и/или вятър.

# 160
Харесах едни боти и едно палто, но не влизат в селекция за промокод Sad

Тъкмо аз се чудя на едно зимно палто на Medicine, пише зимна изолация, но ми е много ясно от какво, дали пази от дъжд и/или вятър.
Кодът ACAD33DA все още намаля с до 10%. Пробвах с намален с 50% продукт и ми смъкна само 5%.Мога да предложа код за ненамалени, важи до 22.10

# 161
Teda mars, ех, късно видях съобщението Sad  Благодаря все пак! Вече пуснах поръчка. Кодът за намалени до кога е валиден?

# 162
Teda mars, ех, късно видях съобщението Sad  Благодаря все пак! Вече пуснах поръчка. Кодът за намалени до кога е валиден?
Този код си важи от край време, кога ще го спрат не се знае 🙂

# 163
  • Варна
За мен съм установила, че натрупаните точки в 99% намаляват много повече отколкото каквито и да е кодове.
ACAD33DA намали с 3 лв продуктите, а с точките с 12 лв.

Напоследък от тук купувам повече и на по добри цени от about you.

Като приложа натрупаните точки и цената става по изгодна от about you.

Фешън дейс пък съвсем ги забравих.

# 164
Моите АС точки ги оставих да им изтече срока, защото бяха останали малко, а и нищо не ме блазнеше към момента.Иначе и аз ползвах предимно тях.Още ме е яд обаче, че имах 85 точки натрупани в другия ми профил и късно видях, че не са валидни вече.

Общи условия

Активация на акаунт