Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 928
  • 871
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Някоя от вас има ли тези боти и моля за мнение, ако да:
https://www.answear.bg/p/kozheni-boti-hugo-damski-v-cherno-s-platforma-603406

# 196
26722B9A54C
Код за ненамалени 20%

# 197
  • Варна
Да дам отзиви за последната поръчка. Всичко намалено  с точки.

Горнище на бански Etam. Това ми е първи опит с марката.
Размер С отговаря. Харесва ми. С подплънки, които могат да се махнат.

Пижама за сина ми. Втора на тази марка. Естествено веднага се усукаха страничните шевове на тениските и сушилнята малко ги сви, но за тази цена са идеални. Не заслужават за цената им без намаление. Тънък памук.
Бяха окомплектовали тениска С размер, но долната част М размер, което не беше проблем.

Долнище на бански на Michael Kors. Върнах го. Допълнителната лента с емблемата висеше, а не както е на снимката. Не го очаквах от марката. Излагат се!

До сега не съм се сещалада давам отзиви за покупките ми, макар че с интерес чета, когато някой сподели. Благодарение на такъв отзив си купих дънки на G star, от които съм много доволна. Любими са ми Heart

Върнах бански на Roxy, но тъй като не е сезона на банските, няма да ви занимавам.

# 198
  • Sofia
А кои са дънките? Simple Smile

# 199
  • Варна
Днес пак се изкуших от любимия си Дезигуал

Чакам ги до края на седмицата, дано са ок. Отдавна имам желание за светли дрехи през зимния сезон, а раницата е ярка, точно каквито цветове харесвам

# 200
Раницата е чудесна, може ли линк? Simple Smile

Аз да оставя мнението си за поръчката си:

Палтото е чудесно, много красив цвят на живо

Добре ушито, и размерът ми пасна добре Simple Smile

А ожувките ги върнах, защото са много твърди. Да, изкуствена кожа са, но има и обувки от такава, които са хубави, а с тези определено няма да мога да ходя. Изглеждат много добре, красив цвят, размерът си отговаря.

# 201
  • Sofia
Палтото е страхотен цвят, ще го дебна и аз. Много ли е дълго?

# 202
  • Варна
Имам въпрос към тези, които имат голям опит с дънки на различни марки.

Харесала съм почти идентични като цвят и състав дънки на Marella и G star, които са намалени на една и съща цена.

Някой има ли опит с двете марки?
Имам дрехи на Marella, но са ишлеме, не знам какво е качеството на оригинални сравнение с G star.

Не искам да поръчвам и връщам, защото ми изгарят точките.

# 203
  • Sofia
Сигурно ли е, че изгарят точки? Досега винаги връщам директо през спииди, но днес тръгнах да заявявам връщане през сайта и в някоя от стпките ми изписа нещо като - ползвани точки ...лв, възстановени точки...лв.

# 204
  • София
Аз знам, че не изгарят, поне така пишеше някъде в сайта. Това прочели ли сте го някъде?

# 205
  • Варна
При мен да.
Скоро го прочетох някъде из общите условия.

# 206
  • София
На мен точки са ми изгаряли само ако им изтече срока. Ако поръчам нещо с точки и го върна, после ми ги възстановяват. Така е било досега, което не значи че не може да са променили условията.

# 207
При връщане, точките ги възстановяват . Върнах поръчка миналата седмица и вече са ми възстановени точките.

# 208
  • Варна
Търся сега къде го прочетох, но не мога да го намеря.
Аааа,  май се обърках с Cashway и начисления кешбек...
Дано да се бъркам за точките. Аз не мога да се ориентирам като гледам моите, защото има такива със знак минус и пише "връщане", затова си мислех, че ги губя.

# 209
  • София
При поръчка се надчислява точки, които седят неактивни докато не мине срока за връщане, ако не ги върнете стават активни, ако ги върнете се отразяват с минус.

Общи условия

Активация на акаунт