Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 920
  • 871
  •   1
Отговори
# 210
Палтото е страхотен цвят, ще го дебна и аз. Много ли е дълго?
Не, въобще не е дълго. Аз съм 157 см, на мен ми точно до коленете, съвсем леко ги прикрива. Беше намалено на 130 и нещо лв, и го намалих допълнително с точки Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Имам код за 20% отстъпка за ненамалени, който важи до днес.
Който има интерес да пише ЛС. Ще го пратя на първия писал.

# 212
Скрит текст:
Днес пак се изкуших от любимия си Дезигуал

Чакам ги до края на седмицата, дано са ок. Отдавна имам желание за светли дрехи през зимния сезон, а раницата е ярка, точно каквито цветове харесвам

Дънките ги имам, страхотни са, много удобни и красиви.
Дебна за изгодна цена и за сините на Desigual, ето тези: https://answear.bg/p/danki-desigual-damsko-v-s-visoka-taliya-693926

# 213
  • Варна
Не съм много наясно с всичко в answear.
Току що направих поръчка, изпратиха ми код  за намаление на имейл, който няма да ползвам,  индивидуален ли е какъв е що е не знам.....

Ако върши работа на някой   
26722CBAE3B
----------------------------------------------

По на горе четах добри отзиви за палта на марката  Answear.
Моите впечатления от якетата им хич не са добри, имам предвид качество/изработка, моделите и кройките доста често ми харесват.

# 214
  • Варна
Някой има ли персонален код за намалени,
но повече от 20%

# 215
  • Варна
Скрит текст:
Днес пак се изкуших от любимия си Дезигуал

Чакам ги до края на седмицата, дано са ок. Отдавна имам желание за светли дрехи през зимния сезон, а раницата е ярка, точно каквито цветове харесвам

Дънките ги имам, страхотни са, много удобни и красиви.
Дебна за изгодна цена и за сините на Desigual, ето тези: https://answear.bg/p/danki-desigual-damsko-v-s-visoka-taliya-693926

Давам обратна връзка - раничката не е голяма, но има три отделения, цветна и атрактивна е и според мен удобна. За дънките - малко ми идват широки, не съм измислила с какви обувки да ги нося, но са мекички и много удобни

# 216
Здравейте,
търся  20% код за ненамалени. Ако някой се отзове ,моля на лични, много ще съм благодарна.

# 217
  • Sofia
Здравейте,
търся  20% код за ненамалени. Ако някой се отзове ,моля на лични, много ще съм благодарна.
Изпращам.

# 218
Благодаря много!:hibiscus:
Поръчах https://answear.bg/p/apreski-ugg-w-classic-maxi-ultra-tall-v-srebristo-877482
Коледният подарък на дъщеря ми е осигурен.

# 219
  • Sofia
Чудесни са! Дано само не пропускат. Имам класически ugg ботуши и малко да е мокро - влязло е вътре. Направо като накиснати стават, само за сухо време са.

# 220
Надявам се и аз.

# 221
Здравейте! Може ли код за 20% на ненамалени?  Ако може на ЛС

# 222
Считайте, че нищо не съм казала.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 14:31 от Анонимен

# 223
Ами си работят си кодовете за не намалени. След като съм видяла нещо желано, че е налично защо да не попитам за код? Ето отзоваха се момичета и си го поръчах. Какъв е проблемът изобщо?

# 224
Напротив, кодовете са за ненамалени неща … и хващат

Общи условия

Активация на акаунт