Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 913
  • 871
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Аз да похваля високите еспрадрили (https://answear.bg/p/sandali-guess-halona-v-kafyavo-sas-skosena-platforma-933116). Страшно ми харесват, на дънки, рокля, удобни са, въпреки че са доста високи (което е прекрасно, понеже аз съм ниска) Simple Smile
Точни са ми, макар че съм в колебание дали Гес по принцип не са половин номер уголемени. Има лек наклон натам, но като цяло залагайте на точен номер.

# 661
ако някой има код за вече намалени, моля да ми прати.

# 662
И аз търся код за ненамалени, че всички други са използвани Simple Smile Благодаря!

# 663
  • Sofia
От мейла:
На 3 април 2023 г. планираме да актуализираме правилата на онлайн магазина Answear.bg.
В рамките на следващата актуализация:
- сме направили промени в прага на безплатната доставка и безплатното връщане, както и в разходите за доставка на поръчаните стоки.

Доколкото виждам, увеличават сумата за безплатна поръчка на 90лв:
"Поръчки на стойност над 90 лв. ще бъдат изпратени за сметка на Магазина. В противен случай
разходите за изпращане на закупените Стоки в размер на 7,90 лв. се поемат от Клиента"

# 664
  • Варна
Мда, ще бъде над 90 лв

# 665
Връщането също ще бъде безплатно ако върнем продукт на стойност 90 лева до колкото разбирам.

# 666
Здравейте, някой има ли код за ненамалени?  Или за Mayoral?

# 667
Здравейте, някоя от вас да е пазарувала неща на Морган, имате ли впечатления от качеството?

# 668
И аз за код на нови колекции... на ЛС

# 669
  • София
Аз има един пуловер на Морган и съм много доволна от качеството. И аз ги следя!:confused:

# 670
Доста неща имам на Морган от сайта,от преди седмица едно яке,доволна съм.

# 671
Момичета, след промените с условията за доставка ако поръчам два артикула (80 и 20 лева) и реша да върна този за 20 ще трябва ли да си поема разходите по връщането?

# 672
Момичета, след промените с условията за доставка ако поръчам два артикула (80 и 20 лева) и реша да върна този за 20 ще трябва ли да си поема разходите по връщането?
Не, защото в плика ще има ваучер за връщане. Ако решите да върнете втори път от същата поръчка, ще трябва да платите.

# 673
С молба и аз за код от -20%. Държа една рокля в кошницата и чаках да ми изпратят, но този път не не огря. За сметка на това от роклята остана само 1бр от моя размер. Дано й е писано да е за мен. Благодаря предварително!

# 674
С молба и аз за код от -20%. Държа една рокля в кошницата и чаках да ми изпратят, но този път не не огря. За сметка на това от роклята остана само 1бр от моя размер. Дано й е писано да е за мен. Благодаря предварително!
Пиша лс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт