Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 848
  • 871
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
А имате ли писмо от изпълнителния директор с резюме за 2022 и код за 25% ?  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Та, проверете си пощите
Аз нямам 😁 дано и на нас ни изпратят.
Аз нямам, но синът ми, който направи една поръчка има Simple Smile

# 691
  • Варна
Очила поръчвали ли сте?

# 692
  • Пловдив
Очила поръчвали ли сте?
Да, два пъти на тяхната марка. Много съм доволна.

# 693
Очила поръчвали ли сте?
Аз съм поръчвала Рей Бан, едните дойдоха с нажулено стъкло (писала съм напред в темата), другите си бяха ок и ги задържах. Излязоха на чного добра цена, под 200 лева.

# 694
  • Варна
Рей Бан получихте ли ги с някакъв сертификат, нещо гарантиращо оригиналността им?
Знаете ли дали имат гаранция?

# 695
  • Пловдив
Имам и аз Simple Smile
Но...не ми хваща за намалени. Имам блуза на Веро мода само.

# 696
А имате ли писмо от изпълнителния директор с резюме за 2022 и код за 25% ?  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Та, проверете си пощите

Аз нямам Sad Но за инфо, тези 25% отстъпка само за ненамалени ли важат?

# 697
Рей Бан получихте ли ги с някакъв сертификат, нещо гарантиращо оригиналността им?
Знаете ли дали имат гаранция?
Да, аз поръчвам от години един и същи модел (Ray Ban Erika), пристигнаха в кутийка, с етикет и сертификат. Просто реших да поръчам два цвята и на живо да преценя кой ми харесва повече. Но според мен едните бяха върнати от някой в този вид с нажулено стъкло. За гаранция не съм запозната дали важи 2 годишната както при дрехи, обувки и чанти.

# 698
  • Варна
Отзиви

Връщам тази риза Bruuns bazar.
На снимка много ми харесва как стои, материята също, но на живо изобщо.
Имаше незачистени конци. Ластикът на левия ръкав беше по отпуснат отколкото десния и се губеше ефекта на ръкава.
Върнах. Изобщо не си заслужава дори намалената с 51% цена.

Панталон Pennyblack. Поръчах 36, но е леко уголемен. Не стои като на манекенката.
Върнах.

# 699
  • София
B191222D570E8

За не намалени. -20%

# 700
И аз съм поръчвала очила - едни на Гес, бямаше калъф към тях, но и не пишеше че има в комплекта.
На тяхната марка също съм поръчвала - дойдоха си с калъф.
Като цяло съм доволна и от двата чифта.

# 701
  • Sofia
Благодаря, че писахте за писмото на директора! Бях го видяла, ама кодът е най-долу, не съм прочела Simple Smile
Ще си позволя да споделя моя, понеже ми изглежда като код, който е еднакъв за всички, пък вие кажете дали съм права.
ANS23
(Отстъпката важи до 30.04 2023 г. и се изчислява от първоначалната цена на продукта. Марки, изключени от промоцията: Mayoral, Mayoral Newborn, UGG, INUIKII, HOFF, TOUS.)

# 702
  • София
Да, еднакъв е за всички.

# 703
  • Варна
Здравейте, ако има трениращи този клин е на доста добра цена - https://answear.bg/p/klin-za-trenirane-adidas-performance-hd4509 … plikatsiya-699091

# 704
  • Пловдив
Явно не е за всички, при мен кодът не работи...
Имам точки, които вероятно ще изтекат.

Общи условия

Активация на акаунт