Къде на палатки?

• 524
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Препоръчайте ми места по българското Черноморие за разпъване на палатки, но без да се заплаща място. Изобщо не съм запозната и ще се радвам да ме светнете има ли изобщо такива места тук? Благодаря ви.

# 1
Крапец,Иракли, Шкорпиловци,на тези съм ходила и съм останала доволна,като на Крапец(това е до Дуранкулак)ни стана любимо място на семейството и всяка година ходим там.Има още доста места за свободно къмпингуване,проверете в Гугъл.

# 2
  • София
Крапец, Шкорпиловци има ли някъде чешми там? Чух, че на Крапец имало някакъв кладенец. Къде се намира? Моля и за отзив за чистота на морето там и спокойно ли е? Благодаря!

# 3
Крапец, Шкорпиловци има ли някъде чешми там? Чух, че на Крапец имало някакъв кладенец. Къде се намира? Моля и за отзив за чистота на морето там и спокойно ли е? Благодаря!
Правилно сте разбрали за кладенеца на Крапец,намира се зад дюните на плажа,където почва гората,но плажа е много дълъг и няма как да ви го обясня с точност,трябва да попитате на място.От към чистота е отлично и плажа и морето.Има период,в който морето изхвърля повече водорасли и е малко неприятно,но пък огромния плюс е,че няма нито един хотел,който да си изхвърля мизериите в морето.

Общи условия

Активация на акаунт