Дядо Мраз потропва, с подаръци ни стопля - Видин 6

• 11 693
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
 Да, да правим се  Laughing даже си го представям  Mr. Green
 Аз съм тук ама вече ми писна  Crossing Arms в четвъртък ми е последния изпит и трябваше мъжо да дойде да ме вземе ама не ме иска сега там щото ще ходи по- командировки и ще трябва да се търпя със свекървището и се разбрахме след този наплив шефката ми е обещала да му даде 4 дена компенсация и ще дойде... Било го истрах да не истина а и да не стоя сама в къщи  ooooh! гадост...
 Йо блазе ти за почивката  Laughing само да си се оплакала  Crazy щти дърпам ушите  Mr. Green Heart Eyes целуни малкото мишленце от леля му  Mr. Green Heart Eyes

# 121
Мерси за целувките-да ти се връщат Hug
Хи4 не се оплаквам..то4но от една такава по4ивка имах нужда,4е бях кълбо от нерви #Crazy

Ето снимки:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=96840
паролата е jokolin

# 122
Йо радвам се че сте починали,и аз с нетърпение очаквам нещо подобно че вече ще се пръсна #Crazy

# 123
А що не донесе и нанс вода от басейна в по едно бурканче  Mr. Green
А и моите подаръци си забравила , ама ха  : Mr. Green Mr. Green

# 124
Вода имам,ама светена от Клисурския Laughing
И подаръци имаше,ама свършиха Crazy

Днес си 4акам поредния подарък Laughing Mr. Green

Айде да ви се опла4а,мъжо се прибра контузен :ooooh:8 шева на ръката,а на мен ми се обръща вси4ко щот ми става лошо от такива работи Cry

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ_75!
Пожелавам ти
всички твои мечти
да се сбъднат,
във времето и мястото
и с хората,
с които си пожелаеш !

Весело изкарване на празника днес!

# 126
Момичета,да знаете някой да си търси монитор втора ръка?
Питам,защото имам такъв за продаване 17-ка Самсунг с още една година оставаща гаранция Wink
Ако,4уете нещо свиркайте или направо ми дайте тела Laughing

# 127
  • UK
Момичета,да знаете някой да си търси монитор втора ръка?
Питам,защото имам такъв за продаване 17-ка Самсунг с още една година оставаща гаранция Wink
Ако,4уете нещо свиркайте или направо ми дайте тела Laughing

Mr. Green ти пък сега  Mr. Green
 Каде сте бре хора изчезнахте  ooooh!

# 128
Тук сме, тук сме.
Аз нямам никакво време , че се правя на кандидат -студентка и имам изпит на 26ти февруари и уча ли уча..

# 129
  • UK
Тук сме, тук сме.
Аз нямам никакво време , че се правя на кандидат -студентка и имам изпит на 26ти февруари и уча ли уча..

А аз си почивам защото в понеделник започваме държавен стаж и ще ми се скъса Д-то от работа в болницата  #2gunfire #Cussing out до 18 май съм плътно на стаж  #2gunfire

# 130
Тук сме, тук сме.
Я разкажи Simple Smile

# 131
Ще ставам Адвокат на дявола  Mr. Green е дано, де!!!
Трябва и шАфьорсите курсове да си продължа, че ако ме приемат НБУ то е на края на града и ще ако трябва да ходя всеки ден с градски транспорт или такси  Sick
Правя и рани дреболиики за базара и  малката вече не я свърта не едно място....с 2 думи направо полудявам.
Да се похваля малкото ми зверче каза вчета ТА-ТА.Обаче само пред мен и другите не ми вярват.

# 132
К'во аз пък Mr. Green
Кажи ти как си,как е бебока,вси4ко наред ли е???
И с тоя стаж направо ме разби,4ак тогава ли мислиш да ми идваш на гости,а?Гледай само да не ми излезеш с някой друг номер HugАко и тогава не дойдеш,ме 4акай юни на гарата с детето 4удоооо hahaha Joyоха Whistling

пебле,вие как сте?как е малката?
фиона,ти стига си у4ила...гледай си детето Wink

искате ли да се посмеете...Люби като го питат,к'во ми прави баща му и той вика бути-бути и се клати,ама на няколко пъти ни засе4е ииии сега разправя на вси4ки,4ак майка ми в италия разбра,4е той си говори и и обяснява,тати какво прави на мама и вика бабо сец-секс Joy
Видя нашия един ден на телевизора как се целуват с език и като по4на да се упражнява на нас ooooh!И сега така си целува Борянка в яслата Mr. Green
В събота ме буди в 10 и ми вика,мамо супа,а аз няма,той пак-супа та супа.Абе викам няма супа бе,ква супа те гони,едно 4е нямам провизии в момента,второ 4е съм легнала в 7-викам няма супа.Да,ама той си пак-супа та супа.разрових се аз и скивах,4е имам от ония готовите,направих и му слагам да по4ва да яде.бръкна два пъти в нея и ми вика-мамооо и аз кажи,тука няма картофи #Crazy ooooh!

диди,ти къде се загуби?

# 133
  • UK
К'во аз пък Mr. Green
Кажи ти как си,как е бебока,вси4ко наред ли е???
И с тоя стаж направо ме разби,4ак тогава ли мислиш да ми идваш на гости,а?Гледай само да не ми излезеш с някой друг номер HugАко и тогава не дойдеш,ме 4акай юни на гарата с детето 4удоооо hahaha Joyоха Whistling

Ами бебето е много добре  Heart Eyes Mr. Green преди 2 дена бяхме на доки и го видяхме, вървим с една седмица напред и доки каза, че е едро бебе  Crazy и постоянно ми спи на пикочния мехур и не питай какво чудо съм  Crazy
 За гостито ако не ми се отразява добре стажа ще ми се наложи да прекъсна и тогава ще ти идвам всеки ден на дости ама ако ли не ти ще ми идваш юни месец  Laughing... На моя мъж съм му сърдита и не му говоря от 2 дена... ама ще го науча аз него  #Cussing out ...
 Какво прави малкото ми съкровище  Mr. Green Heart Eyes забрави ли леля си вече  ooooh!

# 134
Йо, мойто гугущуче сега спинка  Party хванах му цаката май Simple Smile сложила съм едни играчки да висят над нея и тя ги зяпа и им се радва и по някое време заспива. Иначе като реши че е време за глезене и ръцете ми стигат до глезените  ooooh! Сега като се събуди смятям да и сложа и музикалната играчка, даже по близо до нея та да може да подритва играчките Simple Smile
А вече твърдо реших да взема Пентаксим Simple Smile

И да се похваля... вече имаме 2 компа вкъщи Simple Smile само остава един хардуерен рутер да купя и всичко е 6+ Simple Smile а като порасне малката ще вземем и за нея един Simple Smile

Ауу най накрая да започне да вали сняг, дано да натрупа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт