Дядо Мраз потропва, с подаръци ни стопля - Видин 6

• 11 686
  • 233
  •   1
Отговори
# 135
Мегиии Hugприемам поканата на драго сърце Whistlingи без тух до тогава пак ще ми избият 4ивиите #Crazyта ще имам нужда от една по4ивка пак Peaceмакър,4е имам едно страхотно предложение,което не е за изспускане-майка ми иска да идем с детето април или юни при нея в Италия Grinningмного умувам,но това са 1200 лв само за път-е не,4е аз ще го платя де Winkама като знам,4е телевизора дето сме харесали е толкоз и се замислям дали да не ми прати парите за него,а ние да не даваме наши Laughing

Пебле,4естит комп PeaceНа нас не са ни нужни два,щото тоя само аз си го ползвам.Той Орлин,ако не е на работа или играе на Сонито или спи Wink

И моите мъже спят JoyА,аз понеже съм станала в 11 и сега ровя тук...

и аз се зарадвах на снега,ама той взе,4е спря-е то не,4е валеше кой знае как,ама ми е кеф да има,защото тая година ми се въргаля пак с Люби във снега Joy

меги,защо си сърдита на мъжо,ако не е тайна?

# 136
  • UK
меги,защо си сърдита на мъжо,ако не е тайна?

Здравейте сладурки и от снежния Бургас  Mr. Green Heart Eyes тук вали здраво сняг и се надявам да натрупа ама май е меко времето и няма да стане  Cry
 Йо на мъжо му бях сърдита защото като говорим хич не ме слушаше а се правеше само и ме вбеси ама сега ме слуша и с двете уши и не смее да противоречи  Laughing... тук комшиите са разкласили, че са ме били изгонили от Видин и за това съм си била тук самичка  Grinning Mr. Green луда работа... ако разберат, че и бебе чакаме ще започнат да говорят, че не е от мъжа ми  #2gunfire... като казах на милото и той ми вика " лелееее ама те знаят неща които и ние не знаем  ooooh! " направо побесня... пък така или иначе ще идва в събота за няколко дена, че на нали ме изгонихте от Видин и сега не ме пускате там  Mr. Green Ужас интриганти колкото си щеш #Cussing out

# 137
 hahaha Joy hahaha

Ще умра с вас JoyЩо не им кажеш,4е не те е изгонил мъжа ти,а свеки Mr. GreenИли другия вариянт е,като дойде сега звънкаш на вратата и им го представяш-това е мъжа ми и бащата на детето ми Joy Mr. Green

Хи4 да не ти пука,к'во говорят другите Whistling

# 138
  • UK
 Хахахаха така си е  Mr. Green не ми пука ама ме е яд, че не гледат себе си, говорят тия дето изобщо не трябва да излизат от къщите си  #2gunfire а тръгнали за мен да говорят... ама те ще ми паднат Crossing Arms кат ми се обадят и искат да им поставя една инжекция и ще им го върна тъпканооооо  #2gunfire
 Ох момичета стискайте ми палци, утре ми е първия ден в болницата от стажа и много се притеснявам... не за самоя стаж ами за бебето  Confused дано да ми влязат в положение и да не ме тормозят  #Cussing out
 Тук при нас снега спря и вече се разтопи и е много мрачно без белия сняг  Sad

# 139
Megita, хората никога няма да спрат да приказват. Дай им да обсъждат другите, а себе си изобщо де не гледат. Луда работа ooooh! Важното е, че ти си щастлива и след няколко месеца ще сбъднеш мечтата си Hug
Всъщност, имаш ли си вече бременно коремче? Надявам се, че в болницата ще ти влезнат в положение.

# 140
Малее от колко време няма раздвижване в тази темичка... Де се губите? Вие видяхте топло време и сега маате из града Simple Smile

# 141
  • някъде
И аз вече съм на линия  Hug
Но моето мишле ще ме побърка- много е лош и направо  Crazy, всеки ден съм с главобол ooooh!
А ето го и него  Heart Eyes

# 142
Didi,не така Hug
Я 4акай да проходи,та не главобол,ами и кръстобол ще имаш Mr. Green

кво да кажа аз,4е като види коли по магазините и ела да видиш за кое тръшкане и викане става на въпрос.Та само мир да е всеки ден се купуват коли от ОМВ-то,щото установихме,4е поне издържат на напъна му-понеже каквато и да му се купи друга до 4ас е с4упена,разглобена и без гуми,понеже нещо все гумите му пре4ат и после като седне и зине,4е гумите са с4упени ooooh!

Eто ни сърдити-пак за кола Crazy

# 143
Я се посмейте малко,ама гледайте да не се захласнете Mr. Green

Направо давайте на плей
http://www.youtube.com/watch?v=2ZebndiGd1M

# 144
Диди, какво прави бебешока? Кажи да се подготвям Simple Smile
Честит ви св.Валентин, много любов и щастие ви желая.
Да почерпя че имен ден имам.

Enjoy Simple Smile

# 145
Честит Свети Валенти и от мен!

Моя мъж от 7 година на сам,за първи път ми го 4естити рано рано с целувка CrazyТа нищо 4удно да удари на сняг Joy

# 146
Уууу дано да има сняг, ще хвана и аз да се наредя да ме цунка мъжо та да дарйи сняг поне 2 дена Simple Smile

# 147
Уууу дано да има сняг, ще хвана и аз да се наредя да ме цунка мъжо та да дарйи сняг поне 2 дена Simple Smile

Joy hahaha Joy

Абе 4естно казано приятно ме изненада CrazyТова не се е слу4вало до сега никога,поне на тоя ден-а по късно ще си взема и подаръка,4е изявява желания да ме води до Враца Mr. Green

# 148
  • някъде
Честит празник на всички влюбени и честит имен ден на празнуващите! Hug Heart Eyes  bouquet
Валя, аз не разбрах при Орлин ли ще се редиш или при твоя си мъж? Joy
За това какво трябва да очакваш- готви се за неочакваното  hahaha! Майтапя се, нещо ме е хванала лигнята Mr. Green 4-тия месец беше много готин- научи се на много нови неща, а сега на 6 месеца започна да се обръща от гръб по корем, да седи самичък, но не задълго, да казва тата и да се опитва да каже мама, да разпознава играчките като му кажа мечо или пате и така нататък! Абе сладкиши са и много бързо порасват! Кога минаха 7 месеца- не знам Heart Eyes

# 149
  • UK
 Здравейте мацки как сте този прекрасен слънчев ден  Hug  bouquet

Честит ви Трифон зарезан и по полека с винцето тази вечер  Mr. Green

Честит Св. Валенти на тези които го празнуват  Hug  bouquet
 Много любов, късмет и здраве за всички ни и за дечорлигите най- вече  Hug  bouquet

Аз днес съм в добро настроение... тук грее страхотно слънце и е много топло  #Crazy Вън обстановката е празнична, има балони навсякъде и е страхотно  Hug  bouquet Хайде чао от мен, че ще умра от глад  Crazy   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт