Дядо Мраз потропва, с подаръци ни стопля - Видин 6

• 11 680
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
Eee Диди, естествено че на моя, смея ли да се редя при Йоана, нали ще ми счупи крачетата Simple Smile

# 151
Eee Диди, естествено че на моя, смея ли да се редя при Йоана, нали ще ми счупи крачетата Simple Smile

hahaha Joy hahaha
Ха,чак пък толкоз войнствена не съм Mr. GreenТвойте няма,ама неговите #2gunfire Mr. Green
Ей пътешествието беше супер,само дето аз нещо съм изкукала и не можах да си харесам нищо...едни обувки си харесах,ама няма номер #Cussing outмъжо се с доби с ново Мп3-ри за колата,ама то ще си е мое,4е до май ще изкарам книжка жива умряла и без туй той нашата кола не я кара ве4е,та ще връткам аз на там на сам Mr. Green CrazyА Люби се сдоби с ДВД,та компа да си е на мое разположение Joy Crazy
утре съм аз на ред с покупки Wink

# 152
  • някъде
Честити покупки на Йо!
Днес да почерпя, че мъжо одъртя с още една годинка Mr. Green cheers Popcorn cheers cook smile3510

# 153
Диди,да ти е жив и здрав рожденника!

Специялни поздрави от нас Hug

По4ерпката при галя на магазина Joy

# 154
  • някъде
Ми ти по кое време се сети  Twisted Evil , Галя вече не работи Mr. Green

# 155
Ми ти по кое време се сети  Twisted Evil , Галя вече не работи Mr. Green

И утре е ден Mr. Green

# 156
  • UK
 Хей здравейте мами...  Hug нещо пак се изгубихте... аз съм си в къщи днес защото вчера ми беше много ниско кръвното и май се бях обезводнила защото изследванията ми беха в норма и ме изгониха да се прибирам...  Sad вчера си видях бебока много е пораснал  Mr. Green Heart Eyes още не се вижда какво е ама и то е много срамежливо постоянно го виждам с ръчички между краката и само спи  Crazy до сега още не съм го видяла да мърда а другите от Августката темичка вече са ги видели ама като му се спи на дете да спи сега му се е паднало  Laughing... та днес ще ви досаждам малко почечко от обичайно, че имам повечко време за губене  Laughing

# 157
Мегита, и моя шушон много се криеше и беше срамежлива- а сега да я видиш само да види фотоапарат или камера и почва да позира.

# 158
Мегита,остави го детето да си се крие-после и да иска няма да може CrazyА ти внимавай много,ако трябва по4ивай,4е ще те бия #Cussing out

# 159
  • UK
 Момичта вече си получих първото ритничееее  Hug много се уплаших защото не разбрах то каде ми идва  Crazy беше толкова странно, че не можах да убеля дума поне 30 мин. ама като ме ритна и сутринта за добро утро точно когато си отворих очите и вече съм сигурна, че е бебето... то няма какво друга да е де  Embarassed Аз вече съм добре и утр ще ходя вече на стажа ама вече не ми става долницата на униформата и май ще бъда по- дънки че тумбака ми доста порасна и не се побира   Blush В петък пак сме на доки но този път с мъжо че ще идва и ще ходим за да го види и той че не го е виждал още  #2gunfire...
Майка ми снощи ме поръси със сол и си почесъх носа и май ще е мъж  Mr. Green Heart Eyes

# 160
Аз вече съм добре и утр ще ходя вече на стажа ама вече не ми става долницата на униформата и май ще бъда по- дънки че тумбака ми доста порасна и не се побира   Blush

Joy hahahaГледай да не стигнеш 100-ка като мене Embarassed

Ще има още много,много ритни4ета Hug

# 161
  • някъде
Честита Баба Марта!!!   bouquet
Много здраве и усмивки за вас и вашите семейства!!!
  Hug

Ейййй къде изчезнахте всички не знам- Зори, Рени, Мая и всички останали  newsm78

# 162
Честита баба Марта и от мен Hug

аз съм тук,ама се вла4а по доктори и ми се насъбраха една камара проблеми на главата ooooh!

И аз се чудя,защо другите не пишат изобщо newsm78

Вие как сте Диди?

# 163
Честита баба марта и от нас Simple Smile

# 164
Диди,що си скрила пацата на детето,а?
искам и мен така някой да ме къпе в корито Grinning

Общи условия

Активация на акаунт