Дядо Мраз потропва, с подаръци ни стопля - Видин 6

• 11 687
  • 233
  •   1
Отговори
# 45
честито рождество и от мен момичета....  bouquet

# 46
  • някъде
 bdbaloni на малкия Люби! Много здраве и щастие му желая, весели игри и щастливо детство!!!  ura newsm18  Party Time

# 47
Ха,как ме изненада Wink
Диди,мерси запожеланията Hug

Ето и моята виртуална по4ерпка за вас Hug

# 48
момичета, знаете ли на нова година дали ще има нещо по-така на площада - някакви танци-манци, едно време хора се вихреха си спомням, че и съм си друсвала по едно, а тази година? не мога да намеря никаква информация в нета.....

# 49
Фурор,не знам мила....ама предполагам,4е ще има танци манци Wink
Весело посрещане на Новата Година от мен!

# 50
Весело посрешане на новата година Simple Smile

Можете ли да ми препоръчате някой педиатър?
Мале Диди, много ти е пораснал младежа Simple Smile

# 51
Пебле,записвай при Мушанов-няма да съжаляваш Peace

# 52
  • някъде
Весело посрешане на новата година Simple Smile

Можете ли да ми препоръчате някой педиатър?
Мале Диди, много ти е пораснал младежа Simple Smile
Ами пораснал, я, той мъж ли е или лукова глава Mr. Green А и вече е голям на 5 месеца и половина bowuu
Ние сме при Мушанова, но Йо ти е казала Wink Ама ти още ли не си я записала никъде малката? newsm78

# 53
Е, записала съм я даже вече бяхме на преглед но нещо не ме кефи тази докторка та за това питам. Мерси за препоръките Simple Smile

# 54
Пебле,то срока за презаписвания май свърши,ама все пак питай newsm78

# 55
Ако говорите за педиатър- това става  само 2 пъти в годината -юни и декември, а личен лекар(джи пи) може по всяко време.

Честита нова година на всички!

# 56
  • UK
 Честита Нова Година момичета кукичета  Hug много здраве, семейно щастите и много много любов... много да ви слушат малките маймунки  Hug  bouquet Mr. Green

# 57
Честита Нова Година Hug

Мегита,къде се загуби бе душко,само те мисля Grinning

# 58
  • някъде
Честита нова 2007-ма!!!
Да сме живи и здрави, много щастливи и обичани!!! А дечицата ни да растат здрави, послушни и весели!!! Hug Hug Hug

# 59
  • UK
Честита Нова Година Hug

Мегита,къде се загуби бе душко,само те мисля Grinning

Срам ме е  Embarassed забравих рожденника ти и сега ме е срам  Embarassed
 Мъжлето беше при мен и нали знаеш, че не ми дава да стоя много пред компа още по- малко сега  Mr. Green и нямах време от гости...  Crazy тук беше лудница само дето на замята не спах ама то как да ме оставят я  Mr. Green Heart Eyes ... та сега съм си самичка и си кбича тук като нямам какво да правя... Миналата седмица бяхме на доки и си видяхме точицата и татито ни направо  #Shocked ей такива очи отвори докато доки му показваше кое е сакчето  Mr. Green беше много смешен ама и много сладък  Heart Eyes та сега съм много щастлива - ИМАМ СИ ТОЧИЦАААА   newsm44 newsm44 newsm44.  Аз не знам кога ще идвам към Видин... мъжлето ще идва да ме взима за да не пътувам самичка, че ми е много криво и мога да изгоня целия влак  newsm48 ама сега ми е простено  Hug

Общи условия

Активация на акаунт