Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 735
  • 381
  •   1
Отговори
# 240
Агент, първия бял е много красив, сподели повече, моля те.

80В е почти като 70С или D, явно по-голямата подгръдна създава илюзия за по-малък бюст.
Случайна снимка от нета, която силно прилича на мои. Не се чувствам комфортно да си изтипосам бельото 1:1 във форума, лични задръжки Simple Smile

За илюзията съм съгласна с теб, за това че чашка В може да е почти като Д не съм съвсем. Различни модели, различни кройки и чашки могат да изглеждат почти еднакви, но обемът си е обем - гърди като една човешка длан не се превръщат в гърди като 2 шепи независимо от това над каква обиколка подгръдна висят.

Но факт е, че едни и същи гърди могат да изглеждат много, МНОГО различно в зависимост от кройката и размера на сутиена, както и кройка и цвят на дрехите над сутиена. Имаме творческа свобода по въпроса!

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 10:49 от Agent Provocateur

# 241
Херцогиня, зависи с каква цел (за какви температури) купувате мериното. Аз съм си взела заради зимната планина и съм изключително доволна. Моето е смес - 85% мерино и 15% коприна. Зная за жени, които носят бельо с мерино зимата в града. Тогава не е необходимо да е 80% или 100%.

# 242
  • някъде под слънцето...
Благодаря за предложенията! А 100лв за грам злато как е като цена?
Всичко е много относително.
Зависи от каратите.
Преди 20+ години  се продаваха само бижута  от  злато 18 карата  и нагоре де 22.
Последните десетина години започнаха да правят бижута и  от  8 карата..
Ако има камъни, зависи не само  от каратите, също и от шлифовката.Примерно брилянт  е по скъп от диамат със   същите карати.
При нас цената е за бижу.Не е грамаж + изработка , като  са длъжни да упоменат каратите на златото.

По въпроса с бюста, моя е скромен.
Никога не ми е било комплекс  а имам толкова много за други неща.
При единствената ми успешна бременност бюста ми, а и аз самата бяхме стигнали до невероятни рамери.
С нетърпение чаках всичко да се върне на стартова позиция .
Добре, че имах огромен корем , за да има на какво да си подпирам бюста.
Не искам повече от скромното ми B на италианската двойка
Тук видях да се сравняват  различни номера    от различни номерации.
Примерно едно   80 по европейската трудно може да се каже, че е тесен гръб.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 20:08 от sl

# 243
А 100лв за грам злато как е като цена?
За 22 като че ли е нормална, а за 24 карата в момента искат даже май над сто. 750-ятката струваше преди седмица на грам към осемдесет лева. 585 е по-евтино даже.

# 244
  • някъде под слънцето...
Имам  златна плочка  от 22карата .Не я нося защото  се огъва лесно. 24 едва ли би било практично за бижу.
При нас все по рядко се носи жълто злато.
Всичко тръгна от годежния пръстен на сегашната кралица и сравнително  бързо  се наложи модата на бялото злато. Жълтото изпадна в немилост.
Моето , включително и халката е прибрано в кутии, които не са отваряни поне  от 15 години.
От доста времр   се опитвам да накарам съпруга ми , ако не да да спре да си носи халката(която вече му е доволно впита) то поне да я смени, но  е мисия невъзможна, с нея се бил заклел в църквата....
Мъжка си му работа.
Като че ли халката е гаранция, че обичаш някого.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 20:09 от sl

# 245
Излезе ми тази реклама във фейсбук. Не помня само в тази тема или в придобивките някой търсеше този лимонен принт.
https://vanyafashion.eu/product/damska-roklya-elizabet-vanya-fas … Fy60t08TtiFajNMJg

# 246
На мен ми харесва и отива точно жълтото злато. Подновихме си клетвите с мъжа ми и си направихме пак жълти, съвременни халки...! Simple Smile

# 247
Харесвам злато, но изобщо не ми харесва как ми стои. По тази причина нося предимно сребро, но аз като цяло не нося много бижута -само обеци и часовник.

# 248
И аз съм фен на бяло злато и сребро , при все, че съм с топъл подтон на кожата и жълтото се предполага да ми стои по- добре.
Поне 15 години си стоят пръстени и верижки в кутии, преди месец се сетих да сложа едни жълти халки и покрай тях почнах и верижка и пръстени да добавям.
Понеже си загубих любимата жълто златна висулка, сложих един нежен пръстен за кутре тип халка и ми харесва новото бижу.
При носене ляга добре и ми харесва как стои.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 14:23 от Mateah

# 249
Жълто злато обичам и нося. Друго не признавам.

# 250
  • София
Херцогиня, зависи с каква цел (за какви температури) купувате мериното. Аз съм си взела заради зимната планина и съм изключително доволна. Моето е смес - 85% мерино и 15% коприна. Зная за жени, които носят бельо с мерино зимата в града. Тогава не е необходимо да е 80% или 100%.
Трябва ми за работа. Помещението, в което работя, не е никак топло през зимата. Твърде голямата разлика в цената ме кара да мисля, че вероятно не е съвсем без значение процента мериносова вълна.

# 251
Агент, първия бял е много красив, сподели повече, моля те.

80В е почти като 70С или D, явно по-голямата подгръдна създава илюзия за по-малък бюст.
Случайна снимка от нета, която силно прилича на мои. Не се чувствам комфортно да си изтипосам бельото 1:1 във форума, лични задръжки Simple Smile

За илюзията съм съгласна с теб, за това че чашка В може да е почти като Д не съм съвсем. Различни модели, различни кройки и чашки могат да изглеждат почти еднакви, но обемът си е обем - гърди като една човешка длан не се превръщат в гърди като 2 шепи независимо от това над каква обиколка подгръдна висят.

Но факт е, че едни и същи гърди могат да изглеждат много, МНОГО различно в зависимост от кройката и размера на сутиена, както и кройка и цвят на дрехите над сутиена. Имаме творческа свобода по въпроса!

Дори не съм си го помислила. Питах само за марката, евентуално.

Иначе ето малко инфо по темата:

И още
https://www.johnlewis.com/buying-guides/lingerie-size-guide

# 252
Трябва ми за работа. Помещението, в което работя, не е никак топло през зимата. Твърде голямата разлика в цената ме кара да мисля, че вероятно не е съвсем без значение процента мериносова вълна.
Разбира се, че не е без значение, но пък едва ли работите на минусови температури.
Моят съвет е да потърсите в магазините за бельо, там цените са по-поносими от тези за планинска екипировка.

# 253
  • някъде под слънцето...
Не мога да си представя да нося отново жълти злато.
Чудя се изобщо как съм го носила.
Годежния и пръстен и халката   са надлежно прибрани.
Ит години се опитвам да убедя съпруга ми да махне халката но не ми се отдава.
Клетви не бих подновила, защото за мен би ознапавало  думате ми да нямат стойност.
Миналата година се баложи да впишем българския си брак тук за да получим тукашно свидвтелство за брак.
Дори и този повод не усоя да сломи съпротивата на съпруга ми за нови халки.
Знае, че  няма начин да сложа повече жълтата халка., както и аз вече съм наясни , че няма начин той да престане да носи неговата.
Дъщеря ми също не харесва и не носи жълто злато.
И нейните неща(подаръци )  са  в дълбок резерв.
На най тържествения  до сега мимент за нея, дипломирането (тук нямат абитуриентски бал) избра  сребро.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 13:24 от sl

# 254
Sl, на фона на толкова жени, които искат да надянат халка на мъжете си, желанието ти да му я свалиш, упорито при това, звучи забавно 😄
Клетви не бих подновила, защото за мен би ознапавало  думате ми да нямат стойност.
Защо, ако чувствата ги има? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт