Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 730
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
Преди двадесет и кусур години нямахме църковен брак. Решихме, по точно мъжа ми, да го направим. Седмица преди това той се кръсти! И кръстник си намери! Wink

# 256
  • някъде под слънцето...
И моя така се кръсти по бързата процедура  навремето Simple Smile  .
Сега сме с три брачни свидетелства
Българско, испанско(издаденонот испанския градски регистър ) и църковен брак  в православна църква в България.И точно в последното е заключен проблема в халката, бил се заклел с нея  в църквата.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 10:58 от sl

# 257
А защо просто не я даде за разширяване?

# 258
  • София
Ние се женихме на дърти години, решили сме, че на 10-тата годишнина ще направим “нова сватба”. Ще е с по-малко хора, първата бе с 20 гости.

# 259
  • някъде под слънцето...
А защо просто не я даде за разширяване?

За мен е грозна ,  жълта , стара и тясна.Мразя я и  се дразня като я гледам.
Не я харесвам и  изобщо не искам да я носи.Сигурно съм, единствената жена, която кара съпруга си да не си носи халката.
Но  като гледам, май  ще  се мине на вариант разширяване., защото мрънкането ми е като глас в пустиня.

# 260
И аз не си нося халката, защото е от жълто злато. Мъжът ми я носи точно от подписването до венчавката, не понася пръстени, гривни, синджири, даже и часовник не носи. За мен материалните неща не означават нищо, нямат и значение за отношенията между хората.

# 261
  • някъде под слънцето...
Точно.
Носенето на халка, не е  определящо за  щастлив съвместен живот.

# 262
Честно казано, най- големите прелюбодейци, които познавам, са нон стоп с халки. Хем жената/ мъжа да не се съмнява, хем любовник/ ица да си знаят мястото.
Във времената, в които живеем , наистина материалните неща не са определящи за успеха на един брак.
Пръстени почти не нося, последният, който си купих, много наподобява годежен и получих десетки поздравления.
Само че, аз съм от онези , за които бракът е отживелица. Нито подпис, нито халка биха спрели човек, решил да го прекрати. Най- хармоничните двойки сред приятелите ни са без брак.
Халките като дизайн не ми харесват, но нежни пръстени с един камък тип годежни- да. Друг е въпросът, че нищо като хората не мога да свърша с пръстени , гривни и часовници- първото нещо, прибирайки се, е да ги махна.

# 263
  • някъде под слънцето...
О аз харесвам пръстени.Даже много ги харесвам.
В момента за ежедневието  съм влюбена и нося два сребърни  с големи правоъгълни  камъни по 1.5 см на 5 см  вевки (лабрадорит и лунен) и по един широк на всевки  палец.
Големите  камъни пасват идеално с гривните с  топчета лабрадорит, спектролит, лунен, анхелит, лаписласули акамарин, калседонит, чероит, сапфирит..... по N на брой на всяка ръка ръка .
Шегуваме се , че съм ограбила някой индийски магазин за камъни

# 264
sl, защо не я разширите с бяло злато, така ще е същата халка, но ще е със сменен дизайн. Примерно:

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 19:00 от silver pearl

# 265
Харесах си тези обувки за планина, обаче съм в чуденка кой номер да си взема.

Обикновено за тази цел купувам един номер по-голям от моя. Но тези приличат повече на маратонки и си мисля, че може би ще сгреша. Нося 37.5 -38 номер. Какво мислите, 38.5 или 39 да купя?

# 266
Купи си 40.

# 267
Най-добре поръчай и 2та чифта и прецени след като ги обуеш с чорапите, с които ходиш по планините. Дори 2 модела от един размер на една и съща марка могат да се усещат много различни, а ако нямаш опит с дадената пък съвсем. Няма по голям ад от тясна/малка обувка в планината, една приятелка мина 11 км боса в такава ситуация (нов чифт съвсем тамън първите 5 часа от прехода)

# 268
Умалени ли са Тимбърленд?

# 269
ако съм номер 37.5 - 38, бих взела макс 38.5 за планина

И за ориентир - нося 38 номер, Adidas за бягане 38 2/3,  летни високи планински обувки Scarpa 38.5, за планинско бягане на La Sportiva 39 и скиорски за ходене и каране 38

Харесвам жълто злато и скоро си купих нови неща

Общи условия

Активация на акаунт