Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 647
  • 381
  •   1
Отговори
# 300
Мишчица, гранде благодарности 🌷
запазих си снимката как се връзва.

Дафне ми късеят на дължина на ръкав и пола и не си купувам, но приятелка им е почитател и е доволна от качеството.

# 301
Моят опит с Дафне - залагат твърде много на вискозата. Предпочитам Дика.

# 302
И на мен Дафне са ми къси- рокли, поли...мислех, че са компромисни, но щом споделяте положителни мнения- бих разгледала по- обстойно. Харесвам цветовете им, винаги привличат вниманието.
Мишчица, много яко...имам подобни шалчета, ще пробвам. Със сигурност на къдрава коса е много по- ефектно 👍

# 303
Здравейте.Имам въпрос за притежателките на чанта Пинко.-Как са като качество?Аз ли съм карък и получих дефектна (maxi quilted си поръчах,много исках бяла чанта..) Confused

# 304
А като ги правите тюрбаните,как си прибирате косата преди да се върже шалът?

# 305
  • София
Аз със скрънчи на върха на главата, и правейки тюрбана седях с наведена на долу глава. Така хваната косата си седи вътре в кърпата, и не е стегната с ластик, а само събрана.

# 306
Здравейте.Имам въпрос за притежателките на чанта Пинко.-Как са като качество?Аз ли съм карък и получих дефектна (maxi quilted си поръчах,много исках бяла чанта..) Confused
Не знам какво разбираш под дефектна. Имам червена и по-малка ментова. Нямам забележки. Ментовата ми е от миналото лято, червената ми от есен-зима, не помня точно и двете съм ги носила доволно, че като метна една чанта и забравям да я сменя. И двете съм ги купувала от plmd.

# 307
Получих я преди дни.Разгледах я,порадвах и се и я прибрах.Днес и дойде реда и като я огледах по-добре,отпред по шевовете имаше няколко напуквания,точно до тях.Обелени миниатюрни точици.Чудя се от самия модел(понеже е мека кожата) ли ще се бели,моята чанта ли е дефектна само,а другите не се белят..?Да рискувам ли с друга или да пробвам нещо друго..Confused(например на п.пепе не съм имала:blush:)

# 308
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате откъде да си купя тоалет за сватба.
Майка на булката съм 😊

# 309
About u, Remix, Imago, Fashion days... на пръв прочит.

# 310
Момичета,откъде си купувате плажни туники/рокли?Аз все не мога да си намеря нещо готино.

# 311
Morello_lips, препоръчвам ти Serenity fashion. Имат страница във Фейсбук и Инстаграм, както и ателие в Пловдив.

# 312
  • София
Тази пролет в Кюрдистан ме научиха как за половин минута да вържа шал около главата. Неведнъж после съм го правила.

Изключително удобно е и наистина е по-прохладно така в сравнение в шапка.

# 313
  • София/Севлиево
Понеже и аз съм на сватба и после на две къщенета си купих няколко неща от Ремикс.Отделно миналата година пак бях канена на сватба и на другарска среща и си бях взела още 3 рокли,но така и не отидох на нито едното,понеже АГ ми наложи забрана да пътувам извън София.И сега ще ги занеса на шивач да ми ги скъсят малко, защото с бременният корем ми бяха идеални, а сега ми идват малко дългички,но пък на ширина са ми ок.Доволна съм от Ремикс,нещата дойдоха точно както си пишеше-нови с етикет,на всичкото отгоре хванах някакво намаление 4 неща на цената на две и като нов потребител имах още 15 лв намаление ,та неща за около 200 лв ми излязоха 50,но и да бяха секънд хенд не ми е проблем,често си вземам такива дрехи,защото са по-интересни и рядко се случва да срещнеш някой със същата дреха,

# 314
Ремикс е супер изгоден за официални рокли, а и като пуснат големи намаления, също.
Иначе без тях, има неща на посредствени марки, които продават по-скъпо отколкото да си го купиш ново.

Общи условия

Активация на акаунт