В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 7

• 16 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Заточението на Дениз.... Grinning
По- скоро да почват снимките, че да се разсее малко. Сега Ч. няма да го има да я развеселява на сета Sad остана сама от толкова голям екип

# 691
  • au bout du monde
Не знаех, че Езги С живее в Анкара. Мисля, че си е в Истанбул.

Ще се намерят нови веселяци на сета. Надявам се Ч. да се върне. Laughing Laughing

Б. ще си продължи с концертите, но ще отскача и при жена си, няма как да я остави без надзор Laughing Нови хора непознати, трябва да се запознае със всички. Трябва да каже на новия да стои по-далеч и да не се вживява много в сцените Laughing

Струва ми се, че Д. лесно може да  завързва приятелства и запознанства. Овните са доста контактни и обаятелни. А и все пак на работа е отишла Laughing

Не знам дали сте забелязали, но когато Хазан пише прощално писмо на Яъз, му пише, че й е харесала целувката Laughing Това не го бях забелязала преди хаха Laughing

Спомня си, когато той й казва:
"За онова нещо...беше нелепо...всяка секунда беше абсурдна."
И тя му пише:
 "Обичам абсурдните неща". Broken Heart

# 692
Предишни почивки Д.не ми е правила такова явно впечатление отсъствието й и мн. точно казано нейното заточение. Сигурна съм, че тя е наясно и вижда и разбира. Но явно е доста по-дълбоко проблема, за момента тя не реагира публично и е разбираемо защо. Всъщност не мисля, че тя е от доста по-колоритните звезди, водещи в нета страхотна кампания, част от събития, каузи, реклами, нон стоп на линия дали служебно или лично кадри в полезрението. Обрана е от всякъде.
За мен причината за гледане на сериала умря в последния епизод.

Късмет на трети сезон, който и да участва смятам да си спестя постните напъни на сценаристите и не вярвам в продължителността му. Е живота продължава.
Надявам се Ч и Д. Да играят отново някъде заедно.
Той да запази това, което и досега е показвал, неговата харизма ми е доста близка.
Д. Да успее да се съхрани, защото у нея виждам доста тъга в погледа й в личните публикации. Да прецени и намери пътя за себе си, верен и точен. Не смятам, че Б. е този път. За него този брак все едно е трамплин. Вечно има занимания, тя като публична личност отсъства от такива изяви освен с него. Ми става ми гадно за нея. Така го чувствам. Тя заслужава доста повече, може повече и има как да е винаги усмихната, а не на тръни. Дано успее да го направи.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 16:14 от janakrasi

# 693
  • au bout du monde
Тя никога не е била в обектива на прожекторите, дори ако видите в нета има супер малко статии за нея, никакви новини, клюки.

Според мен мъжът й е по-известен. Той е бил известен още преди тя да стане известна.

# 694
Едно от момичетата в туитър е превело на английски стихотворението, което Яъз чете (и Хазан довършва).

# 695

Според мен мъжът й е по-известен. Той е бил известен още преди тя да стане известна.

Инста последователите обаче говорят друго...
Не е по- известен от Д. , поне според мен .Слушат се песните му и то старите, новите нещо нямат успех. Б. не е интересен за публиката

# 696
  • au bout du monde
Преди Фазилет едва ли са я знаели много хора, така че според мен той е имал що годе успешна кариера.

Лека нощ с Яъз и Хазан. Heartpulse
Тези епизоди са ми от любимите, когато Хазан започва да осъзнава чувствата си.
33-34 епизод

34 епизод

# 697
Тук Хазан само как изревнува Яъз Grinning
Дениз я знаят и от булките бегълки в ролята на Кайнат Grinning

# 698
  • au bout du monde
Място не може да си намери от ревност Smile Свикнала е все сам да го вижда и на нейно разположение Laughing Започна изведнъж да я гложди нещо.

Булките едва изтраях 20 мин.

Айде и продължението...тук само как подскача и едва ги гледа Laughing

35 епизод

# 699
И двамата са имали кариери преди да се съберат. След това, е нормално две известни личности да имат единоборство коя е по-известма. Това, че той пее тук там е нормално, както всички изпълнители, има участия. Факт, в момента е, че тя е доста по - напред, но се наблюдава, следното
- натресе негов мениджър, ни а в Турция е само тоз, не, поставен да контролира в полза на Б. Без Б., Д. Ще е много по- напред. Боде му очите, че тя литва покрай Ч. Другото е, че тя самата не е такъв характер има си стеснителност, затвореност. Не винаги, но явно е възпитана на доза патриархално държание. Може би и друг да й беше мъж пак така щеше да е. Факт е, че Д. Е предпочитана пред Б. И не му е ок.
Друг факт е, че тя зарива главата като гларус да му угажда, което ме вбесява.
Времето минава, тя би могла да има съвсем друг път
Като толко е отворен Б. Можеше поне да си имат детенце но не му било в плана в момента.
Глупости.
Прави си той кариерата нон стоп напред назад. Ама като си женен за известа актриса с кой акъл й слагаш догми.
Гадно.
Никога няма да разбера Д. Не, че не е с Ч. А, че е с Б.
От всякъде прозира съшити с конци неказвани проблеми. За мен пак са кажа тя доста се тормози, плюс, че и в реала играе роля постоянно. Очите я издават.

# 700
  • au bout du monde
Племенницата Дора има РД. Снимка от деня на сватбата. Едната е зодия лъв, а другата овен като леля си.

С този мениджър е още от Фазилет и по-рано дори. Така че не той й го натриса. Мисля че има снимки с него още от 2015.

И двамата не искат деца. Тя и преди го е казвала. Едно дете не оправя семейни проблеми, ако има такива.

За нея да има дете ще я дръпне назад в кариерата поне 2г най-малко.

Не всяка жена си мечтае за безсънни нощи, врякащи деца и последствия от бременността.

Според мен нежеланието й за дете се крие в детството й. Може да я е страх да не я напусне мъжа й и тя да остане сама с детето.

А и деца може да се раждат и на 40, но кариера на 40 едва ли ще може да прави.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 13:38 от La Libellule

# 701
Аз се замислих за друго. Ч. през ваканцията се връща към старите приятели, които му напомнят кой наистина е и го подкрепят. С които да ходи на плаж или на бар, дори онова красиво момиче, на което залагахме толкова много надежди... А къде са приятелите на Д.? Не Езги или други колеги, а приятелите, която е имала преди да стане филмова звезда с екстеншъни и маникюр и няколко милиона последователи в инста? Не вярвам да няма такива. А ако ги е зарязала заради Б., толкова по-зле за нея. Това е най-бързият начин да загубиш себе си.
Личи ли си колко малко харесвам Б.? В старите им снимки е щастлива, но в новите... Д. я няма. Тъжна е. Да, във видеото от плажа имаше закачка, може би малко от истинската Д., но ... нима няколко кадъра щастие стигат за цяло лято?

# 702
  • au bout du monde
Центърът не интересите се измества, не всички приятелства оцеляват. И нейните приятелки са се изженили и имат деца, и те се променят.

При много жени се случва това, не е толкова рядко срещано. Приятелите на жената стават приятелите на съпруга й.
За мъжете сякаш е по-лесно да поддържат връзка със стари приятели.
На Ч. приятелите изглеждат ергени като него Laughing

От доста време не е пускала снимки и не знаем какво прави. Може всеки ден да е навън с приятелки или да има гости Rolling Eyes Но все пак приятелите и те си имат работа и семейства, не са свободни като нея сега или като Езги. Laughing

Племенницата й има РД, но тя няма да отиде до Измир. На предишни РД е присъствала.

Дано новия сезон да е успешен и да изкарат до края.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 14:46 от La Libellule

# 703
Има го и това, хората се променят. Някои приятели остават, някои се губят по пътя, с някои пак се намирате след време. С някои приятелки, които са в чужбина, се виждаме по-често, отколкото с приятелки в съседния квартал. Е, и вайбър помага 😎
Освен това Д. е семейна, може да се вижда със семейните си приятелки. Ако Б. няма нищо против. Но той явно има. И вместо в събота да е на РД на любимата си племенница, седи в Истанбул, докато Б. е някъде на концерт и се забавлява. И пак се чудя какво е намерила в него.
В последно време сестра й пуска откъси от песни и доста често пуска на стори песента, която Д. беше пуснала в туитър. Хм.

# 704
Не, не си само ти. Аз също не го харесвам, не смятам, че й е добре с него на база всичко, което сте писали. Но то е изписано на лицето й. Какво значе приятели, имащи собствен живот. И други звезди имат такива, но не дават лично пространство на спътниците си. Какво значи дете, ще я дръпне- всяка връзка не премине ли следващо стъпало губи силата си
 Да  й харесва да е затворник? Едва ли.
Не, с Б. Не са ок нещата.
Не съм следила в детайли Фахрие, Хазал, Синем Кобал и само те ли са били бременни с едно и сега втори деца? А Дениз, ми тя се губи. А, да и за мен самата тя си губи времето с него. Не е въпроса за 40, а за липсата на индивидуалност извън ролите. Времето е безмилостно обаче
Мъчно ми е, проблема не е в нея. А в Баръш.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 17:09 от janakrasi

Общи условия

Активация на акаунт