В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 7

• 16 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 675

Ох, никаква любов не изживяха. Приключи преди да е започнало. Но пък от друга страна си мисля, че нямаше какво да дадат в следващия сезон, щяха пак да ги разделят. Нямаше да има и предложение🤔

Ако през целия сезон бяха щастливи нямаше да е интересно, все щяха да се разделят. Поне на финала можеше сватба да им напишат, винаги съм искала да ги видя като младоженци, останала ми е травма от ягхаз, че ги видяхме заедно на финала за 5 минути, нито предложение, нито сватба. Зехсер поне предложение имат Sad
Или да убият единия пред очите на другия Grinning ама повече бях за щастлив край...който няма да видим

# 676
  • au bout du monde
Първият път ги дадоха женени, сега дадоха предложение, 3ти път за щастие ще има сватба 🤣

Няма да видим Сердар и Зехра така 😪 И целувка няма да има ...

# 677
Д. в туитър отговаря на клипче, в което Джим Кери играе срещу себе си на карти

# 678
  • au bout du monde
Ще изпълнява всички роли тя 🤣 други не са й нужни.

Навън е , какво нещо 😁 придобива вид на Зехра.
В черно отново 😁

# 679
Замислих се дали се вижда с хора, които не са свързани с Б. Или тях не ги виждаме на снимки в инста 🤣🤣🤣
На снимките с Езги бретонът беше прибран с фибички.
Петък вечер е. Може и Б. да е там - той чак утре е на концерт

# 680
  • au bout du monde
Б. ги снима сигурна съм 😆

Само Езги не е свързана с него. Наистина това лято изглежда сякаш се изолира. Но пък няма как да сме сигурни, тя не показва какво прави постоянно. От утре Б. почва концертите и се надявам тя да стане по-активна. Но пък има още 2 седмици почивка, ако е вярно че започват на 20 август.

# 681
По- активна за нея е излизане с Езгито, един път на нокти, друг на пиърсинг. Само дето нямат общ фризьор . Обкръжението и е от общи приятели с Б.

# 682
  • au bout du monde
Ох така без новини много скучно.
Цял ден цъкам из телефона да науча нещо. 😆

Някои дори не вярват, че Ч. е напуснал докато не видят новия каст 😁
И аз все още си мечтая, че някакси ще му мине травмата и ще реши да се върне 😆

Много добре се е получило. Жалко, че не е истинска.

🤣🤣🤣 ще бъде много яко 😆

# 683
Има много, които не вярват. Всичките чакат първия епизод, Ч. нямало да го има на плаката и в фрага, но в последните 5 мин. от епизода щял да се появи. Казвам ви такива теории развиват, направо да те убедят, че не е напуснал. Grinning

# 684
  • au bout du monde
Така беше предвидено, ако той продължи да го няма в промото и на плаката.
Като ги чета започвам чак да се замислям.
И аз май ще чакам до последно 😆
Мисля си, че новите до последно ще ги пазят в тайна.

# 685
Хахаха
Котката на Езги не е фен на Емре 🤣

Какво ли мислят котките на Ч.? Отдавна не ни ги е показвал 🤣🤣🤣 И Лео се загуби нещо 🤔

# 686
  • au bout du monde
Този си празнува РД , но Езги я нямаше там🤔

Котките на Ч. мързелуват 😁
като стопанина си някъде са се скрили. Още малко имената ще им научи - лейди, милейди😆  трябва да му пиша да ги кастрира, дано да го е направил.

Видях, че последният му пост е харесан само от Езги С, но не и от Езги Е и Дениз.

# 687
Не беше РД на Емре, а на екранния й партньор и да, само Гьозде беше там, дори великият мениджър го нямаше. Емре е телец.
Котката продължава да враждува с него. И моята не харесваше никого 🤣🤣🤣

# 688
  • au bout du monde
Малко ги обърках кой с кой е Laughing Обърках й партньорите Satisfied

Чудно ми е защо не се виждат с Дениз, уж големи дружки бяха, време за едно кафе да нямат.

Котките по принцип никого не харесват.

# 689
Езги живее в Анкара, а Д. е заточена в Истанбул да чака завръщането на Б., който днес и утре има концерти. Ако Езги не изживяваше началото на любовната си история, можеше и да прескочи до Истанбул, но сега е романнично заета 😍
А и Д. трябва да се готви за новия сезон. Много подозирам, че като тръгне на снимки, Б. ще приключи с концертите. Определено са едно щастливо семейство. Интересно, какво ги е събрало заедно като са толкова различни? Е, освен мениджъра. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт