В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 7

• 16 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • au bout du monde
Само 1 брак има 😆 не й преписвай повече😁

Новата Ямур изглежда симпатична. Дано да играе добре, защото предишната беше леко скована.
Тези са успяли да намерят нова дъщеря, но други актьори дали са намерили 😆

# 661
Инфото не е потвърдено обаче.. Тимс ще снимат нов сериал може в него да участва, ако е в нашето дизи ще е супер, сладко момиче е и със сигурност е по-добра в играта.. На 10г. e и вече е участвала в 10 проекта, няма да е скована Grinning

Даааа тя ще е новата Ямур. Последвала е тешкилат в инста профила сиии

# 662
Освен Teşkilat е последвала и режисьора.
В профила си има снимка с тези дрехи от понеделник, явно тогава е било интервюто. Предполагам, че е одобрена, щом го пуска днес на стори. Играла е във "Всичко за брака". Нормално е да сменят Ямур. Едва ли детето може да пътува постоянно между Анкара и Истанбул, че и на училище да ходи.

# 663
  • au bout du monde
Айде честито да ни е.
Предполага се, че разликата във времето ще е само 6 месеца. Детето е мн сладко и дано повече го дават. Тъжно ми е, че тримата няма да имат сцени заедно. 😔

Това ми хареса много.

# 664
Какво сега наистина няма ли да ги видим като семейство Sad

# 665
  • au bout du monde
Все се надявам,  че ще се събудя и всичко е било една лъжа 🤧😪

Толкова добре ще изглеждат с това детенце. Прилича на Дениз 😀

# 666
Някой пита Бирсен за новия главен, тя отговори, че не е ясно все още. Снимките започват в средата на месеца, тоест никакво време не остава. Нали новия ще трябва да се подготви и да вземе уроци за бойните сцени? Как ще стане това за 1 седмица?

# 667
  • au bout du monde
Не се притеснявай за това. Всичко в хода на сериала ще се прави. Предполагам, който иска да участва ще се е подготвял 😆

До 20ти август имат време.

# 668
Аз не се притеснявам Grinning търся си причина пак да повярвам, че всичко е реклама Grinning

# 669
Питаха Бирсен, защото тя обяви, че един от потенциалните кандидати, Серкан, заминава за Италия, където ще снима новия си проект.
Остава ни само сървайвъра. Засега. Повечето сериали започват снимки от 20 август. Дотогава ще се изясни кой къде участва.

# 670
Серкан много го исках и силно се надявах той да е, изпуснахме го Sad

# 671
Явно сървайвърът ще е за бойните сцени, ролята на Нихат/Хулки.
Тези дни се сетих колко бях впечатлена от Езги в първия епизод. Но после героинята й някак потъна. Не показа нищо от това, което видяхме при представянето. Все едно бяха решили, че Зехра ще е готината мацка и няма място за втора. Мърморковците в туитър са прави - развиха ролите и историите на терористите, но не и на героите. Джерен я убиваха два епизода, а трима от героите ги приключиха в една сцена. 😒

# 672
  • au bout du monde
Започвам да си мисля, че всъщност няма голямо значение кой ще дойде. Феновете винаги ще намерят причина за пререкания.
Зехра няма да има друга любов 😁 Сердар остава вечния нейн любим, заедно с държавата 😏

# 673
Един коментар, който ми хареса

# 674
  • au bout du monde
Нещо шокиращо предстояло за феновете на Teskilat. Какво ще е то? Вече нищо не може да ме шокира. 😄 Освен Сердар да се върне.

Ох, никаква любов не изживяха. Приключи преди да е започнало. Но пък от друга страна си мисля, че нямаше какво да дадат в следващия сезон, щяха пак да ги разделят. Нямаше да има и предложение🤔

Общи условия

Активация на акаунт