Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 60 938
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Не видях някой друг да събира данните за минималните балове във файл. Ето моя. Ако забележите някакви неточности, пишете на лични.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13eokjGegpgDmAp2kV-Dygm1Q … /edit?usp=sharing
арабистика - мъже ,минимален бал - 19.85
Геология  - мъже ,минимален бал - 15.70
Испанска филология  - мъже ,минимален бал - 12.92
Румънска филология  - мъже ,минимален бал -  18.30
Скандинавистика  - мъже ,минимален бал - 21.88

# 121
Класирането на МУ Варна ще излезе на 7.07.

Маги благодаря♥️
.      В какви срокове ще са записванията за първо класиране и след това второ и т. н., че не ги виждам никъде в сайта им?

# 122
  • София
Честито на всички приети и късмет на чакащите следващи класирания!
Малко ме е срам да попитам, но тъй като набързо в последния ден накарахме дъщеря ни да подаде документи за една специалност, която да бъде резервен вариант, в случай че не намерим квартира в Амстердам Sad , а сега съжалява, че не избра и друга специалност… Та възможно ли е за следващо класиране да се прибави друга специалност или друга форма на обучение?

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 19:52 от anelima

# 123
  • Русе
Не могат да се добавят/махат/ разместват и всякакви други дейности със специалностите. Поне в СУ е така.

# 124
  • Варненска клюкарка

Маги благодаря♥️
.      В какви срокове ще са записванията за първо класиране и след това второ и т. н., че не ги виждам никъде в сайта им?
Още няма информация, предполагам като излезе класирането, ще пуснат и дати за записване.

# 125
Амбър, прекрасно въведение в темата.. Дано!

Пиша преди да съм я изчела.
Много, много положително емоционален ден ми е днес Simple Smile
Най- хубавият ми подарък.. и младежа и племенницата приети в желаните специалности!

Честито на всички приети в желаните места деца!
Стиснати палчета за тези, които днес са разочаровани. Пожелавам да грейнат усмивките им на второ класиране!

И най-вече, когато се сблъскат децата ни с избора си, да са удовлетворени и дай Боже успешно да се реализират!
Ето това беше известието, което получих

# 126

Маги благодаря♥️
Още няма информация, предполагам като излезе класирането, ще пуснат и дати за записване.
  Токущо са публикували първо класиране на 11.07. Записване до 16.07 вкл.

# 127
  • София
Амбър, прекрасно въведение в темата.. Дано!

Пиша преди да съм я изчела.
Много, много положително емоционален ден ми е днес Simple Smile
Най- хубавият ми подарък.. и младежа и племенницата приети в желаните специалности!

Честито на всички приети в желаните места деца!
Стиснати палчета за тези, които днес са разочаровани. Пожелавам да грейнат усмивките им на второ класиране!

И най-вече, когато се сблъскат децата ни с избора си, да са удовлетворени и дай Боже успешно да се реализират!
Ето това беше известието, което получих

Браво!

# 128
  • Варненска клюкарка

Маги благодаря♥️
  Токущо са публикували първо класиране на 11.07. Записване до 16.07 вкл.
Благодаря!

# 129
Здравейте! Синът ми е приет в УНСС на първо желание, в СУ - на четвърто, там отпада като вариант. Чакаме ТУ на 9.07, някой знае ли дали има шанс класирането да излезе в ранните часове, защото изтърваме записването в УНСС? В чуденка сме какво да правим?!?Thinking

# 130
  • София
Ваче, успех и на Сашето! Къде е този изпит? Имам спомен, че нещо за септември беше писала
Художествената академия, спец. Сценография. На септември е НАТФИЗ. Ако не я приемат в НХА ще опита НАТФИЗ. След като не успя да замине за Москва се отказа от анимацията, защото смисълът беше да я учи там.
Много се радвам за всички момичета и момчета, които вече са приети и пожелавам успех на следващите класирания Heart
Амбър.. не очаквах геология... обаче сега като се замисля си е доста логично Heart Знаеш, че съм пристрастна Simple Smile

# 131
Хоп и "ние" сме по първо желание - Приложна математика, пък къде ще я прилага не съм го питала Simple Smile
Дано да я завърши със същия ентусиазъм, с който си избра още през октомври-ноември тази специалност, че ми обърна внимание, как този път не съм се опитала да повлияя на избора му. Аз признавам си в 7-ми клас го разубедих за ТУЕС, той не съжалява, но очевидно  го помни като "влияние" на избора му...

Честито на всички, които са приети желаните специалности, успех на всички които чакат класиране или ще се борят на втора част.

Благодаря за темата и аз Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 19:57 от bubanka

# 132
След еуфорията от днешното класиране се зачетох в сайта на СУ за практическата страна на записването и стигнах до няколко въпроса, на които все още нямам отговор, та реших да попитам и вас:
Може ли таксата да се заплаща на пос терминал или на каса в СУ или трябва предварително да се мине през банка?
Ако е задължително чрез банков превод, може ли онлайн и какво доказателство се прилага тогава?
Кога трябва да се направи заявката и съответно заплати за студентската карта ISIC?
Формулярът за записване и декларацията за здравно осигуряване купуват ли се заедно със студентската книжка или трябва предварително да се свалят от сайта, разпечатат и попълнят?
Знам, че тук се писа, че декларацията се дава безплатно в Учебен отдел, но в сайта пише, че всичко трябва да е попълнено предварително.
На всичко отгоре и в нашия факултет има график и моето предвиждане не съвпада с тяхното 🙂. А ходенето за записване е свързано с планиране на отпуски, транспорт и т.н. Та ако ще се молим да ни запишат извън графика, поне документите ни да са редовни.

# 133
  • София
В ректората и наоколо продават студентски книжки и двете листчета с тях. В гаражчетата около СУ даже в пакета дават и уверение (ние нямаме). Снощи платих по банков път таксата за първи семестър и за издаване на карта - от онлайн банкирането свалихме и разпечатахме осчетоводените платежни и един скрийншот на заявката за карта, защото системата не генерира някаква специална заявка. Попълнихме всичко, приготвихме дипломи и копия и се надявам днес до 9:30 да успее да свърши задачката със записването, защото морето я чака.

Допълвам се: записана в 8:38!!!

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 08:59 от magi_sveta

# 134
Честито! Съпреживявам момента с всички, защото детето ми завършва следващата година. Информацията е полезна. Желая здраве и сбъдване на желания!

Общи условия

Активация на акаунт