КАУФЛАНД - тема 59

• 62 209
  • 897
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Дали някой от вас има впечатления за този Airfryer на Switc on, заслужава ли си?

# 136
  • София
Филето от Хек е суха, бяла риба. В къщи добре се котира. Аз го правя, както пилешките корни хапки. Филето на парчета в подправена майонеза. Добре е да поседи малко, за да поеме ароматите. После овалвам в корнфлекс, галета, царевично брашно...каквото имам. Върху хартия за печене във фурната да станат златисти. Пригответе и малко сос  да топите филенцата.

# 137
Здравейте, има ли някой отзиви за еърфрайъра на Xiaomi?

# 138
  • София
Бялото грозде без семки е много хубаво!

# 139
Аз хека с доматен сос го правя джаста праста, но понеже търсих оригинална рецепта за риба с доматен сос от книгата, която ми е останала пт баба и попаднах на тази рецепта за бяла риба с фин сос.

И се вдъхнових, сетих се че имам филета от хек във вризера и утре ще ги правя на пара в кукъра и ще ги залея с този сос.

# 140
Здравейте, има ли някой отзиви за еърфрайъра на Xiaomi?

По характеристики е средна хубост. По резултати от снимки и клипчета не мисля, че си струва. Със същите параметри е този на Кауфланд и 60лв. по-малко. Преценете си.

# 141
  • Mostly in my mind
И  при нас нямаше моцарела, но пък имаше в изобилие Магнум. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Много хубав стана хека само с брашанце изпържено. Естествено, имаше разминаване в цената. На кутията пишеше , че цената е 14 лв за кг. А имаше етикет , че е 11 лв за кг. Маркираха я на 11 лв

# 143

По характеристики е средна хубост. По резултати от снимки и клипчета не мисля, че си струва. Със същите параметри е този на Кауфланд и 60лв. по-малко. Преценете си.

Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 144
Тази двуседмична брошура не знам дали е пускана в темата - от вчера до 24.07:
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/kaufland-11-07-2022-24-07-20 … view/flyer/page/1

# 145
Пийкок, кой хек е в кутии?🤔

# 146
Пийкок, кой хек е в кутии?🤔
Един охладен по около 500 гр е кутията. Филенца.

# 147
Много хубав стана хека само с брашанце изпържено. Естествено, имаше разминаване в цената. На кутията пишеше , че цената е 14 лв за кг. А имаше етикет , че е 11 лв за кг. Маркираха я на 11 лв

Ако е на промоция, е нормално да има разминаване.

# 148
Не е на промоция. Стои си във витрината със сменен бял етикет

# 149
Може ли бърз отзив за меда от брошурата, липов..интересува ме дали наистина има успокояващ и отпускващ ефект върху нервната система?
Хубав е медът, но имайте предвид, че вкусът му е доста по-различен от обикновения, а и не е толкова сладък, по мое мнение.
На мен този мед ми помогна, когато имах упорита кашлица с хрипове.
Има и лек успокоителен ефект, да.
Къде е този мед? Има само натурален на марката при другите медове. Обиколих не е изваден и в началото. Няма и 1 служител наоколо...
Ъпдейт, ходих на друг кауфланд и беше шмугнат до стената ама толкова тясно място, че да може сложиш 6 буркана...и ест беше свършил...

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 12:10 от Didity02

Общи условия

Активация на акаунт