КАУФЛАНД - тема 59

• 62 204
  • 897
  •   1
Отговори
# 120
Никакви праскови нямаше при нас. Да не са от друг ден, че нямах време да гледам брошурата. Тръгнах направо със списъка на мама Sunglasses

# 121
Може ли бърз отзив за меда от брошурата, липов..интересува ме дали наистина има успокояващ и отпускващ ефект върху нервната система?

# 122
  • София
Кумкуат никога не съм ви дала в Кауфланд.

Днес някой купи ли от гроздето? Сладко ли е?

# 123
  • Ямбол
Може ли бърз отзив за меда от брошурата, липов..интересува ме дали наистина има успокояващ и отпускващ ефект върху нервната система?
Хубав е медът, но имайте предвид, че вкусът му е доста по-различен от обикновения, а и не е толкова сладък, по мое мнение.
На мен този мед ми помогна, когато имах упорита кашлица с хрипове.
Има и лек успокоителен ефект, да.

# 124
Къде в Пловдив я има тази батерия? Днес бях във филиала на Пещерско шосе и я нямаше.

# 125
Търся от почти три седмици смлян черен пипер, няма.
Казвам си, не мога да го видя и днес питам служител, не го намери и той. Извика мениджър, и той гледа, гледа и накрая каза, че е отлистен....

# 126
mistic woman аз наскоро писах за иноксови тави.
Отидох в Неделя, поръчаха ми 3 броя, намерих ги, видях цената, промоция-50%, вземам и на касата...
Добре,  че имах сравнително малко покупки и ме осъмни исканата сума, плащам, поглеждам..
Тавите най- отгоре, 3 броя на редовната си цена 12.99 🤔
Отивам на Информация..
Оказа се,  че продуктите в Супер събота са САМО за Събота..
Нооо , аз казах че  има етикет с цена и така ми върнаха парите т.е. взех ги на промо,  защото някой е забравил да смени етикета🙂..

# 127
Ми тогава да им пиша и аз за палатката, която още стои на промоционална цена, а те ми я продадоха на редовна ?
Нещата от супер събота са само за събота, да

# 128
Аз хека го правя с домати на фурна.
Мъжът ми така го обича и затова.
За мен си правя пържен понякога, но не съм му фен като цяло.
. Много моля за рецептата, може и на лични  ако досаждам на темата.

# 129
  • Пловдив
Здравейте, случайно да не са спрели рулетката? Вчера и днес пазарувам с физическата карта сканирам-отразява ми касовата бележка в приложението,но не ми дава рулетката. То не че нещо хванах от нея до сега де-все опитай пак

# 130
Моцарела не намерих, както и сладоледи ескимо, за порден път от понеделник липсва изгоден продукт от първа страница.

# 131
Къде в Пловдив я има тази батерия? Днес бях във филиала на Пещерско шосе и я нямаше.

При нас са на касите, но не всички ги има. Стоят  на най-горният ред.

Уж в съботатрябваше да има намалени филтри...вчера нямаше нищо. Всичко беше на редовна цена и в приложението нямаха снимки, явно е грешка.

Бяха само за събота.

Здравейте, случайно да не са спрели рулетката? Вчера и днес пазарувам с физическата карта сканирам-отразява ми касовата бележка в приложението,но не ми дава рулетката. То не че нещо хванах от нея до сега де-все опитай пак

Да, още на 4-ти я нямаше.

# 132

Да. Играта приключи на 3.07.

# 133
  • Mostly in my mind
Моцарела не намерих, както и сладоледи ескимо, за порден път от понеделник липсва изгоден продукт от първа страница.
Мда, и миналата седмица беше така понеделника с олиото Joy дъщеря ми ви вика: Мамо, знаеш ли кой е по-бърз от Соник? Българин при промоция на олио. Joy
Ще заредят, Брадли. Вчера имаше сигурно 50 кашона с олио. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
Това е за пореден път, все с някой вид сирене, кашкавал....един път им писах, отговориха ми с copy paste след около 20 дни...Joy
Не знам дали пак ще ходя тая седмица.
Напоследък избирам по-често Фантастико и Билла, добре че имаме голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт