КАУФЛАНД - тема 59

• 62 187
  • 897
  •   1
Отговори
# 105
Мариат, в нашия Кауфланд няма никаква цикория или смес от цикория в близост до кафетата, т.е. на мястото, където стояха преди...Но не съм гледала дали има на био щанда.
Аз днес взех комплект от 4 броя катинарчета (малки, като за куфар, всяко с по 4 броя ключета) за 90 стотинки, също една приставка-ренде, която дебнех от над месец- за 50 стотинки, и още 2-3 неща и пак бях под 5 лв и останах без точка...😁 Исках да взема и някои други неща, но или не ми харесаха на вид, или бяха свършили.🙂

# 106
Аз взех тази вечер много хубави чушки по 0,99 лв., също и кумкуат на -51%. Преди това минах през Лидл, там чушките по 3-4-5 лв. Ами съжалявам.

# 107
Ау, какви дразнителки сте! Sunglasses

# 108
Тези съдове за водна баня бяха с много лоша изработка🙄:

Тъкмо си викам...веднъж да ги заредят и в нашия мини филиал в повече бройки...😆😅 Знаете, че постоянно мрънкам тук как все свършват...Ами, една бройка беше без това помощното, което помага да стои в другия съд, друга бройка пък беше без дръжка, трета- с криво залепена дръжка, четвърта- все едно се е отлепила дръжката и после е залепена накриво (имаше даже дупка на първоначалното залепяне, заваряване или каквото там е, също и някакво жълтеникави следи), отделно, че всички бройки бяха с доста драскотини, някои изглеждаха криви, тези улейчета отстрани направо си бяха остри, материалът изглеждаше доста тънък...Обичайно с такова "качество" ли бяха съдовете за водна баня?🤔🤔 Вярно, и цената е ниска, но сякаш сте показвали снимки на далеч по-качествена изработка (а май са стрували и 2,49 лв, и 2,99 лв)...

# 109
Не помня цената, но моето е без забележки за качеството.

# 110
Разочаровах се. Първо се зарадвах, когато ги видях заредени- но отдалеч, отблизо...започнах да избирам, но накрая реших, че не ми се вадят 20 бройки, за да си избера евентуално 1-2...Може би, ако съм ентусиазирана в следващите дни и имам време и желание да избирам
...😅

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 00:37 от dolce miele

# 111
Долче, виж икейските, имам и от лидл ( същото е като кауфландското), имам и двата вида от икеа. Много по-големи, качествени и удобни.

# 112
Определено си заслужава да се поровиш, но дали ще има недефектна бройка.🤷Може цялата партида да не е в ред, как може да я изнасят за продажба въобще. Иначе съдчето е много хубаво и удобно, в никой случай не бих го заменила за по-голямо дори и на същата цена.

# 113
Този съд за водна баня и аз си го купих, но след доста дебнене. В началото като ги пуснаха (или поне, когато аз за пръв път го видях в брошурата) все като отида нямаше. Някъде на третото пускане, може би чак след година, успях да се вредя Smile
Обаче преди да го "срещна на живо" си представях, че той самият е с двойно дъно, предишният ми беше такъв и се пълнеше отстрани с вода, беше супер удобен.
А този модел де факто не може да "функционира" сам като съд за водна баня. Това за мен е просто канче със закачалка LaughingLaughingLaughing
Но за тази цена все пак си взех, а и нали дълго го чаках, как да го подмина... Smile
Иначе е хубав, но за мен е и малко малък, защото основно исках да варя крем за еклери. За шоколадова заливка на торта примерно ми е окей.

# 114
На мен ми идва малка и на диаметър и на дълбочина. При направата на суфле ми се налага да разтопявам заедно 200гр шоколад, 200гр масло и над 100гр захар. Икейската голямата ми идва точна за тази цел.

Сметанки за разбиване си взех 2 промопакета идват на 1 левче бройката.

# 115
Ами според нуждите. Това, което аз разтопявам, не запълва дори половината от този съд. Много ми е полезен.

# 116
  • Mostly in my mind
Шалота в постоянния асортимент ли е? Мисля да си купя. Не съм ползвала досега.

# 117
И аз грабнах един такъв съд , подстрекателки такива Wink не изглежда дефектен . НапазарИх доволно. Лютеница и картофи Winkтози път обаче внимавах много какво ми маркират, иначе щях да ям 2 гаци картофи за 12 лв.  Взех си хек филе. Как се готви то? Не медальон Ами филе в тарелка охладено. Медальоните как се готвят ? Чудих им се.
Препоръчвам :

# 118
Аз хека го правя с домати на фурна.
Мъжът ми така го обича и затова.
За мен си правя пържен понякога, но не съм му фен като цяло.

# 119
  • Пловдив
Уж в събота трябваше да има намалени филтри...вчера нямаше нищо. Всичко беше на редовна цена и в приложението нямаха снимки, явно е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт