КАУФЛАНД - тема 59

• 62 178
  • 897
  •   1
Отговори
# 90
Взех 4 опаковки авокадо от една кошница на която пишеше биоавокадо по две в опаковка с етикет намалени от 4,46 на 1,09. На касата обаче биоавокадото го трактуваха на 4,46 опаковка.

Има два вида био авокадо по две в опаковка - единият вид се вижда на горната снимка - с картонена опаковка, а другият е с найлонова опаковка.
Нямаше друг етикет на кошницата. Нямаше и други опаковки авокадо . Логично е когато нещо лежи е текущата кошница, изглежда подредено и е в секция, която служителя вече е почистил за следващия ден, да предположиш, че струва колкото е на етикета. Интересно че ги върнаха на същото място. В кошницата със същия намален етикет.

# 91
Тиквичките приготвям много лесно- нарязвам ги на кръгчета или полумесеци (според размера на тиквичката), слагам ги в купа, поръсвам със сол и малко мазнина и разбърквам. После пека върху хартия за печене, по възможност наредени на един пласт (но често просто ги разпределям с лъжица). Пека 30-40 минути във фурната или до готовност. Освен че стават страхотни на вкус, много ми харесва, че се приготвят доста лесно.🙂
Аз също харесвам моцарелата от Кауфланд. Намирам я за идентична на вкус с лидълската.😍

# 92
Любимите тиквичките ги правя така : нарязани на кръгчета, посолявам и овалвам в оризово брашно(оригиналната рецепта е с бяло брашно) и редя в тава, като ги застъпвам. Стават и без брашно. Отгоре слагам домат, копър/магданоз, чесън и малко олио, и пека на силна фурна.
Ето как изглеждат сурови:

Скрит текст:

# 93
Леми, чудесно изглеждат!🙂 Аз избягвам брашното, а и ми е по-лесно да не слагам, затова си улеснявам живота без брашно.🙂 Вкъщи ги харесваме много така. Бих пробвала обаче с домати отгоре (чесън, черен пипер и прочие добавям в моята чиния, че малката усеща от 100 километра лютиво🙄, само на картофки по селки и пилешки бутчета "минават" чесън и повече подправки). Не съм използвала никога оризово брашно и не знам с каква структура е...прилича ли на обикновеното брашно от пшеница?🙂

# 94
Долче, вместо брашно- пармезан!
Дали се е появила инстантната цикория?

# 95
  • София
Дами, радвам се, че не съм ви подвела с кауфландската лазаня. Simple Smile

От новата брошура задължително ще купя грозде и мисля да взема лятна течност за чистачки. Когато беше по 2лв. и стотинки спах. Blush

# 96
Мариат, при нас няма от инстантната цикория в буркани. Имаше последно (не много скоро ги гледах) цикория в пликове, май е инстантна. С различни вкусове беше.

# 97
Пак при кафетата ли да я търся?

# 98
И при нас няма цикория, а в пликове мисля, че никога не е имало. Последно имаше само един вид в бурканчета, дето ги намалиха и разпродаваха. Оттогава не са зареждали. Иначе да, при кафетата стояха.

# 99
Да, при кафетата стои цикорията. Ще ги снимам при нас, ако ги има.

# 100
Този пуф удобен ли е?

# 101
За коя цикория се пита? Чиста цикория вече не продават, само някакви бъркочи. Едните при кафето - в буркани, другите при биопродуктите - в пликове.

# 102
Тази в буркани разбрах, че я няма. Тази в пликовете, дето Долчето спомена ще издирвам.

# 103
И тя не е чиста, май около половината да беше цикория, в случай че търсиш наистина цикория, погледни си на плика.

# 104
  • Бургас
Някой случайно да продава от онези промоционалните тигани, които ги пуснаха по 10лв?

Общи условия

Активация на акаунт