КАУФЛАНД - тема 59

• 62 139
  • 897
  •   1
Отговори
# 75
Зависи от филиала и сезона, преди няколко седмици хванах намаление на зеленчуци в 20,30 ч.

# 76
Новата брошура😉

Street food предложения до 24.07🍔

За мен ядки,малини,грозде и домати. Доста скромно този път🙂 и най-вероятно чак към събота ще ходя.
Тиквички взех и ги направих на фурна,много ни харесаха,изглеждаха доста зле в магазина,но станаха уникални на вкус🤗 . Чесън и царевица при нас нямаше😢. Утре (вече днес😄) ще ходя за мляко и черешки🍒дано има.
Взех и похвалената лазаня. Хареса ми повече от тази в Лидл(Благодаря,че я похвалихте!😍 ) . На мен са ми казвали,че не става и затова и не  съм вземала,но се оказа доста сполучлива покупка,която ще повторя.Хубава седмица!🌻

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 07:14 от lenak

# 77
Да, и аз благодаря, че в похвалиха, защото и на мен ми беше много вкусна лазанята. Заредих да имам една в камерата.

# 78
Намерих днес тези макарони. Уникално вкусни са. Идват ми малко сладки, но ги опукахме набързо. Joy А и не можах да се сдържа на тази цена..

# 79
Май почти няма повтарящи се вкусове от макароните?😃
При нас имаше череши по 1,50 лв/кг, намалени салатки, зелен лук...Иначе нищо особено съществено при плодовете и зеленчуците...Това след 21 ч. Видях "познати муцуни" около намаленията- коментарът им беше (говореха помежду си): "Искат да ни е*ават с такива намаления- и ние ще ги е*аваме и няма да купим нищо!".🤣🤣🤣
Мен нищо от намалените не ме заинтересува,  а и бях отишла за прясно мляко основно (писна ми постоянно да има проблем с доставките на едно конкретно прясно мляко с тяхната марка). Но си тръгнах с още една точка в Кауфланд кард...😄
Ох, аз пък още от първата страница си харесах няколко неща😄 Бутчета😅 (само при хубав вид и мирис- то е ясно, но след "хвалбите" ни тук...намалили са ги под 4 лв😅), мокри кърпички, диня, хек медальони, сметана ХХЛ (моите "безлактозни" сметани- според етикета при нас😆- са това), може да взема зехтин...извара...

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 23:49 от dolce miele

# 80
Тиквичките на Долче станаха много добре! И ние в тава ги правехме, но с брашно. Вече ще са без. Simple Smile
После ще гледам брошурата.

# 81
Дева, радвам се, че са ви харесали тиквичките!🙂

# 82
Да, супер са, благодаря ти, Долче! Не плуват в мазнина и елиминираме брашното.
Бонбони Рафаело ми трябват, тъкмо по поръчка. Simple Smile Друго май не харесах?
Машинка за мъх има. Оставих си я моята.

# 83
Къде е тази рецепта за тиквички, нещо съм я проспала? Аз нищо не ги правя, просто пека във фурната. Вчера замина една тава, ще правя друга.

Вчера при нас имаше добри намаления, но аз позакъснях. Все пак взех каквото ми трябва, глави лук на 0,05 лв/кг и т.н. От новата брошура доста неща харесах, пък не и в един ден, ще се разхождам.

# 84
Моля и аз за рецептата на тиквичките!

Вчера за пръв път се оказваме в магазина в 21:40. Освен нас някакви собственици на китайски ресторант, които бяха натоварили две колички зеле, тиквички и прочие. Изглеждаше каъо да има намаление на зеленчуците ама не съвсем. Взех 4 опаковки от една кошница на която пишеше биоавокадо по две опаковка с етикет намалени от 4,46 на 1,09. На касата обаче биоавокадото го трактуваха на 4,46 опаковка . Отивам на информация. Жената отиде  до зеленчукови отдел. Показах й кошницата и етикета за намаление  на авокадотата. Тя намери служителя на щанда и той ми вика, тези авокадота не са за тази кошНица, някой ги е преместил, те са си на 4,46. Интересно, кой ли  е подредил  4 опаковки авокадо в грешна кошНица в  22:00 часа в празния магазин. И защо ненамалени са толкова за колкото е и зачеркнатия етикет. Не апострофирах, Върнах ги. Остана ми обаче неприятно впечатление.

# 85
Тази моцарела (сравнена с лидлската XXL) хубава ли е?
Скрит текст:

# 86
За мен, да

# 87
  • ВАРНА
От понеделник ще има филе от мерлуза. Как е най-добре да се приготви? Не съм вземала и ми е интересно да опитаме.

# 88
  • Карлово
Аз го пържа с малко мазнина и леко го топвам в брашно, след като го подсуша с домакинска хартия.

# 89
Моля и аз за рецептата на тиквичките!

Вчера за пръв път се оказваме в магазина в 21:40. Освен нас някакви собственици на китайски ресторант, които бяха натоварили две колички зеле, тиквички и прочие. Изглеждаше каъо да има намаление на зеленчуците ама не съвсем. Взех 4 опаковки от една кошница на която пишеше биоавокадо по две опаковка с етикет намалени от 4,46 на 1,09. На касата обаче биоавокадото го трактуваха на 4,46 опаковка . Отивам на информация. Жената отиде  до зеленчукови отдел. Показах й кошницата и етикета за намаление  на авокадотата. Тя намери служителя на щанда и той ми вика, тези авокадота не са за тази кошНица, някой ги е преместил, те са си на 4,46. Интересно, кой ли  е подредил  4 опаковки авокадо в грешна кошНица в  22:00 часа в празния магазин. И защо ненамалени са толкова за колкото е и зачеркнатия етикет. Не апострофирах, Върнах ги. Остана ми обаче неприятно впечатление.

Има два вида био авокадо по две в опаковка - единият вид се вижда на горната снимка - с картонена опаковка, а другият е с найлонова опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт