КАУФЛАНД - тема 59

• 62 130
  • 897
  •   1
Отговори
# 60
Аз също съм на мнение че няма особено голяма полза от точките ... имам вече 150 .....

# 61
Аз ще се оглеждам за бамбукови...Дали пускат в Кауфланд?

Не съм виждала никога. Моята е от 3 години, купуване от немски магазин с застояли стоки. От година търся да си купя пак от физически магазин и не намирам, дори в магазини където има много бамбукови съдове/кутии. Не знам скъпа ли им се струва на вносителите или никой не ги купува.

Не знам какви точно чаши коментирате, но миналата седмица си взех две бамбукови чаши по 2,49лв.

# 62
Хриси, коментирахме бамбукови купи, не чаши.🙂 Бамбукови чаши пускат в Кауфланд, да.
Аз съм използвала досега 5 точки за 5 пакета макарони (малката обича няколко вида) и може би още веднъж нещо, но не помня...
Не са чак толкова малко продуктите, намалени с картата. Друг е въпросът дали много от тях ми пасват на пазаруването (но трудно могат да угодят на всички клиенти). Същото е и с купоните. И аз имам над 100 точки...
Днес съвсем случайно и видях меламиновите съдове...При нас са веднага след Информация- до зехтините, на малък стелаж...😆 Ако ги търсех, сигурно никога нямаше да се сетя, че са там!😅 Много близо до лимончелото💛 са:
Скрит текст:

Знаете ли защо напоследък рекламират дори омекотители като "с изцяло растителен произход" (или нещо подобно)?🤔😃

# 63
Та тези точки имат ли някакво друго предназначение, да може да ги ползва човек за нещо което му трябва?
Не.

# 64
Ние имаме вече 323 точки и няма за какво да ги ползваме.. Grinning
Ще ми се да пуснат ''лента'' като в Лидл приложението,ще я напълним за нула време Grinning
Или поне като трупаш точки да дават някаква отстъпка до определена цена,но ти да си избираш на какво..,че така само ще си събираме..

# 65
Аз също не съм ползвала точките.
Намаленията с червен етикет и вечерните намаления са по-изгодни отколкото активиране на купон.
Ето сега за алкохол примерно - за 20 точки има узо за 13 лв вместо за 19.
Тези 20 точки са 100 лв похарчени.
Защо да го активирам като в Аванти редовната цена на същото узо е 13.99, а в К.  уж от 19 лв намалено..

# 66
И аз само веднъж съм ползвала 5 точки, за кафе Долче Густо.

# 67
Ние имаме вече 323 точки и няма за какво да ги ползваме.. Grinning
Еми ще се хвалим кой колко точки има и това е. За друго тези точки не стават.

# 68
😂 Много добре казано. Сигурно в някакъв момент ще им просветне, че хората имат хиляди натрупани точки и ще предложат нещо смислено. Оптимист човек съм, както се вижда. 😀

# 69
Ние до сега от макароните взехме. Мислим за компотите тази седмица защото нямаме домашни такива. Но наистина това с точките е недомислие за момента.

# 70
  • там където има винаги вятър
Да попитам тези, чиито рождени дни минаха, как получихте"подарък" от Кауфланд. Има ли значение каква е картата, защото ние с ММ сме само с физически карти.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 12:16 от mama iasi

# 71
😂 Много добре казано. Сигурно в някакъв момент ще им просветне, че хората имат хиляди натрупани точки и ще предложат нещо смислено. Оптимист човек съм, както се вижда. 😀
Това с точките сме го гледали на 100ина други места. Няма да им давам идея какво да направят от сега знам какво ще е.

# 72
Цената на авокадото вчера

# 73
Да, 3,79 лв беше цената на авокадото вчера, не ми се понрави.😄

# 74
А вечер след колко започват намаленията? След 20ч. или след 21ч.

Общи условия

Активация на акаунт