КАУФЛАНД - тема 59

• 62 141
  • 897
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцата на децата <3
Не е в постоянния асортимент фраера, но може да се провери за налични бройки - никога не се знае. Проверявайте само дали е здрав и запечатан кашона.

lenak, ако не ти е близо магазина - с такси. Обемен е кашона, иначе не е тежък.
dani-ela-80, фраера е фритюрник както и да изглежда. За ориз ти трябва тенджера - кукър. Има комбинирани, но аз не ги харесвам, а и цената е като за хубава печка с котлони.

# 691
В някои по-големи филиали, ако имат място и бройките не се изчерпят, ги оставят в постоянен асортимент, докато ги продадат. Във фрайъра в по-малка тавичка може да се пече ориз. Зависи какво количество ви трябва. Няма да е като ризото, а като ориз на фурна (аз такъв правя, когато не ми се бърка в тенджера- но във фурната в голямата тава).🙂

# 692
При вас има ли кашкавал на Ел Би, който излиза по 20лв/кг?
Два дни търсих, но все няма.
Взех на Млечен Рай намален с 40% за 15лв/кг.
После видях, че на самия етикет на кашкавала е написана цена 17 и нещо за кг.
Ухт млеката и те с нова цена, а съвсем същите си бяха и вчера.
Нито е ново зареждане, нито нищо.
До вчера продават на една цена, днес вече на друга.

# 693
Каква е новата цена на UHT млеката?

# 694
Мултикукърът може ли да играе ролята на херметическа тенджера? Нещо ме е страх от такива тенджери, а е хубаво да има човек нещо за по-бързо сваряване на месо примерно.

# 695
 UHT млеката не са ли със сухо мляко?

# 696
  • в сърцата на децата <3
UHT означава Ultra Hight Temperature и е начина, по който млякото е стерилизирано. Дали има сухо в него не зависи от това Simple Smile Споровете са относно полезността на така обработеното мляко, но те са в същото поле, в което е "за" и "против" микровълновата.

# 697
  • Пловдив
От фурничката има ли миризма? Или като е под аспиратор не се усеща?

# 698
Мисля, че 1,69 е едното, другото беше 1,79лв.

# 699
Мултикукърът може ли да играе ролята на херметическа тенджера? Нещо ме е страх от такива тенджери, а е хубаво да има човек нещо за по-бързо сваряване на месо примерно.

Точно това е реално. Безопасна тенджера под налягане. Има много защити и дори да го забравиш, няма да гръмне къщата. Нито го чакаш кога ще засвири. Затваряш клапана и си свободен. Силно препоръчвам!

# 700
  • Русе
Мисля, че 1,69 е едното, другото беше 1,79лв.
По толкова са на К-класик. Тази сутрин взех от 1,79 лв.
Мисля, че на My day UHT-то от 1,5% беше намалено на 1,69 лв.
При нас нямаше въобще патладжан. Дори и етикет нямаше. Защо обявяват промоция, след като не могат да осигурят стоката? Rage

# 701

Точно това е реално. Безопасна тенджера под налягане. Има много защити и дори да го забравиш, няма да гръмне къщата. Нито го чакаш кога ще засвири. Затваряш клапана и си свободен. Силно препоръчвам!
Не всички МК имат опция за готвене под налягане, така че при покупка е хубаво да се гледа дали има такава възможност

# 702
Питам тук, понеже в kaufland често пускат съдове на Брио. Та, някой има ли тази тенджера и става ли за индукционен котлон?

# 703
  • Сливен
От днес и в Билла са пуснали тенджери и тигани на Брио

# 704
  • Mostly in my mind
Ами да де. Питането еза Билла. Simple Smile
60 лв редовна цена за Брио? Много ми се вижда.
Леми, в нета пише, че става за индукция. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт