КАУФЛАНД - тема 59

• 62 134
  • 897
  •   1
Отговори
# 750
Не е био,ето този е
Скрит текст:
Преди няколко месеца имаше пак същата промоция(2 за цената на 1,но май беше със карта) и се обсъждаше(даже май Вие го коментирахте). А цената е навсякъде(До мен магазините,пък и онлайн) тази(има и със стотинки по-надолу,но общо взето е това)
Скрит текст:
За мен не е нещо впечатляващо като вкус(йогурт с боровинки съм вземала ипо-скоро не бих повторила,дори на -50%,както е сега),този с роза и бял шоколад бил хубав,но не съм го опитвала

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 14:38 от lenak

# 751
Ето 2 примера,та на 4лв кутията си е добра цена от където и да го гледаш

# 752
  • Пловдив
За Фамилия никога няма да дам толкова пари.

# 753
Йогурт с боровинки сладолед - великото удоволствие. 😁 Понеже човек не може да се сети да си вземе цедено кисело мляко/сметана, да сложи боровинките (+други добавки) и ще е супер вкусно, без гадости и на по-добра цена. Явно все още не са достатъчно високи цените. На мен не ми пречи, нека си пазаруват хората, щом ги устройва.

# 754
  • в сърцата на децата <3
Да, и аз така. Но Доместос няма как да ми отпадне като консуматив.
Замених Доместоса с гела за тоалетна на Аро - хубав дезинфектант е, почиства си чудесно и 5 литра са под 10 лева. И повече мирише на ароматизатора му, отколкото на хипохлорид, като Доместоса.

# 755
Йогурт с боровинки сладолед - великото удоволствие. 😁
На мен ми звучи страхотно.

# 756
На Фамилия от колекцията харесвам шоколадовия с бисквитките. Бяхме се натръшкали (болни) преди години вкъщи и ни трябваше сладолед. Купиха ни този, нищо общо нямаше на вкус със стандартните Фамилия. Други не съм опитвала, защото тогавашната му цена от минимум 6,50 лв за кутия ме впечатли доста...Помогна ни тогава при боледуването де😁

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 21:03 от dolce miele

# 757
Значи правилно съм се ореантирала, един с бисквитки взех и другия пак някакъв шоколадов Grinning

# 758
Да, и аз така. Но Доместос няма как да ми отпадне като консуматив.
Замених Доместоса с гела за тоалетна на Аро - хубав дезинфектант е, почиства си чудесно и 5 литра са под 10 лева. И повече мирише на ароматизатора му, отколкото на хипохлорид, като Доместоса.

Не пазарувам от Метро. И Доместос го ползвам за под, не толкова за тоалетна. За тоалетна вземам Медикс.

# 759
Дева, от турския магазин Одрин, на кръстовището преди Общината в Тракия, взех последно Доместос на 2.99 за 700 мл. До Еврозоовет.

# 760
Скрит текст:

Този сладолед преди не беше ли понякога 2 броя за 5 лв? Grinning Ние взехме веднъж,но на мен не ми хареса.

# 761
И аз имам спомени, че беше 2.99 намален от 5.99 сега наскоро, ама дали в Кауфланд или в някой от другите магазини, не знам.

# 762
Скрит текст:

Този сладолед преди не беше ли понякога 2 броя за 5 лв? Grinning Ние взехме веднъж,но на мен не ми хареса.
Нямам представа колко е бил,обичайно купувам от Лидл кутии с по 6-8 сладоледа вътре и много рядко взимаме кутии. Не съм го опитала още и нямам мнение за вкуса

# 763
  • Сливен
Купих днес доместос за тоалетна 700мл от месна верига магазини за 3.69лв или Кауфланд се оливат с цената или предлагат друг грамаж.

# 764
Възмутена съм!🤐 Млякото UHT 3,5% е вече 1,99 лв, a 1,5% е 1,69 лв...А киселото мляко Домлян 4,5% е...1,89 лв!!!🙄

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 03:34 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт