КАУФЛАНД - тема 59

• 62 122
  • 897
  •   1
Отговори
# 765
  • в сърцата на децата <3
И дори фуражите все още не са жънати със скъпата нафта... Според мен с киселото мляко сериозно прекаляват

# 766
Домляна колкото повече го развалят като качество толкова повече му вдигат цената,в магазина до нас от месец е 1.90лв. Както купувам по 4-5 броя всеки ден направо сърцето ме свива Rolling Eyes
Напоследък минахме на Тертер 4.2 процента, грамажа е 400 грама но и цената му е  в диапазона 1.30-1.60 го взимам от различните магазини

# 767
  • в сърцата на децата <3
Миналия ден взех от намалената Пършевица 2.9% на 1.09 - като за нискомаслено мляко не е никак лошо. Но не помня редовната цена колко беше, може би около 1.50... Ще започвам пак да си правя домашно.

# 768
Аз сериозно се замислих дали с поскъпналото UHT мляко да не си заквасвам мляко вкъщи...За 2 лева поне ще имам 2х500 грама кисело мляко...😬
Snow, аз от 3,6% по-малко не харесвам...

# 769
Аз вече главно на намаления започнах да пазарувам. С тези редовни цени просто хладилника е празен... Тази вечер намерих Булгарче за 90 стотинки. 1.35 ми се стори редовната цена. И сок Олимпус намален от 4.99 на 2.74.

# 770
Значи сестра ми наистина го е взела на 2 лв.Аз не вярвах много 😆 мислих,че нещо се заблуждава тук нали прочетох за едно увеличение и не вярвах,че след няма и 2 дни пак ще има ново.Опитах го нещо не ми хареса и на вкус.От Лидл повече ми харесва то сигурно и то е станало толкова.

# 771
Е, това от Лидъл от доста отдавна си беше по 1,79, та може и вече да е над 2 лева...😝 На мен ми се струват идентични на вкус, не откривам разлика.
За сметка на повишените цени на млечни, взехме кайсии по 17 ст./кг, жълти коктейлни доматчета 500 гр/63 ст., диня по 39 ст./кг, грозде розе' по 1,40 лв/кг и още няколко нехранителни артикула от промоционалните...

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 04:56 от dolce miele

# 772
Последният път награбих десетина кутии от кауфландското прясно мляко, но с новата цена няма смисъл да купувам вече. От магазинче на производител вземам сурово мляко за 1,80, варя си го и си хваща хубав каймак. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 773
  • Mostly in my mind
Кисело мляко взимам ЛБ или Боженци.

# 774
И аз имам спомени, че беше 2.99 намален от 5.99 сега наскоро, ама дали в Кауфланд или в някой от другите магазини, не знам.

Не, това са другите сладоледи на Фамилия в прозрачните кутии. Този в черните кутии винаги е бил по - скъп.

# 775
Здравейте, момичета, моля за съвет как да постъпя според вас. Имаме закупен един от уредите на Кауфланд и една част се движи, а не трябва. Ходихме на информация, установихме разликата с нов уред, обаче искаха да ни върнат парите и да си купим нов, не се съгласиха да сменят директно продукта, а той сега е на двойна цена. Не се съгласиха и да го изпратят за ремонт, за да каже някой компетентен дали проблемът създава опасност при употреба или не. Единствено бяха достатъчно нагли да кажат, че връщаме работещ продукт, защото искаме нов. Само на мен ли ми се струва, че това е с разрез с правата на потребителя и какво ще ме посъветвате да направя.

# 776
Явно такава им е политиката,не сменят директно продукти а те карат да си ги купиш наново. Преди време купих миксер с пастор и чопър като се прибрах и отворих кашона ,видях че го няма ножчето на чопъра. Върнах се на информация,дадоха ми парите и ми казаха да вляза да си купя друг.
Във вашият случай бих звъннала на националния им телефон ,тези на информация в магазина не винаги са особено адекватни,на мен ми казаха че съм счупила чопъра и затова връщам уреда Joy  след 20 минути спор,почти залепих касовата  бележка на челото на тази от информация за да види часът на покупка и че нямах време да го счупя за час още повече че всимки части вътре все още си бяха с найлони.
Изобщо не е редно да купувате уреда на редовна цена,нали затова дават  3 годишни гаранции ? Вижте на телефона какво ще ви кажат,ако не ви устройва поне си вземете парите щом искат да ви ги върнат.

# 777
обаче искаха да ни върнат парите и да си купим нов, не се съгласиха да сменят директно продукта, а той сега е на двойна цена.
Вземете си парите обратно. Не губите нищо така.

# 778
Губи, уреда. Мен така ме оставиха без уред, повече не се появи, появиха се по-скъпи варианти.

# 779
И аз имам една везна от Лидл и нещо ми се трува,че не тегли вярно и се чудя дали мога да им я върна, но не искам пак да я купувам на редовна цена.
Последния път като бях в магазина имаше доста останали и искам просто да ги сменим дали може ?

Общи условия

Активация на акаунт