Защото ако е температурата като на детската ни консултация да знам да взимам дрехи с къс ръкав
Ето и малко от снимките на Боби с уолкъра
Защото ако е температурата като на детската ни консултация да знам да взимам дрехи с къс ръкав

всичко ми отказва и кара само на кърма.Той от цяла седмица ми прави въртели и изяждаше много по-малко от преди,но сега съвсем спря да яде.Дали е заради зъбите
,ама до кога ще продължава това?!Аз мисля да видя дали ще ми откаже и обяда днес и ако да,да звънна вече на педито и да я питам какво да правя.Снощи да не е имало пълнолуние та всички бебета са бесняли,включително и моето 
.
, така, че имайте го в предвид!

А с АМ каква борба е 
Михаил спи от 2 дни по цяла нощ и изпускаме нощното мляко
много съм доволна
Тотална промяна 
много здравичък , палавичък и все така усмихнат бъде Дани!
изоставаме ??? в модата!
Жената, с която се бях уговорила трябва да гледа майка си на село, защото сестра й е в кома след катастрофа
А и да оживее, ще остане инвалид най-вероятно...

Сутринта си прехапа езика до кръв. После направи истерия преди храненето. Успях да го успокоя. После падна в кошарата и си удари главата в решетката. Заспа с рев и се събуди само след 1 час пак с рев. После си хвърли последната биба зад леглото и отново рева, докато баба му му купи нови. Освен това се мъчи някаква хрема да го почва и от това също е нервен. И така, сега го оставих малко в кухнята, а аз седнах за малко да се разсея. Най-интересното е, че дори не се ядосах. 
но имаме малко ядове вкъщи и събота ми започна ужасно.Със ставането си спретнахме караница, а бе много тъпа история и понеже аз рева от нерви след около час рев приличах на варена тиква- яко подута 

Мишел беше пуснала линк към един сайт - е значи наизуст го бях научила
. А засега уокъра доста му харесва, той нали светка, мига, пее
но не знам докога ,че при нас всяко ново нещо се котира и всяко чудо е за три дни