"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 489
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
А, все забравям да питам Илиянка - колко градуса горе-долу е в клуба? Нарочно го пиша тука, за да прочетат и другите мами на бебоци-моржове като мойто Simple Smile Защото ако е температурата като на детската ни консултация да знам да взимам дрехи с къс ръкав Simple Smile
Ето и малко от снимките на Боби с уолкъра

# 151
  • София
Привет,милички! Hug
Днес Дани става на 9 месеца и ви черпим!
Притеснява ме,че от два дена не иска да яде абсолютно нищо newsm78всичко ми отказва и кара само на кърма.Той от цяла седмица ми прави въртели и изяждаше много по-малко от преди,но сега съвсем спря да яде.Дали е заради зъбите newsm78,ама до кога ще продължава това?!Аз мисля да видя дали ще ми откаже и обяда днес и ако да,да звънна вече на педито и да я питам какво да правя.Снощи да не е имало пълнолуние та всички бебета са бесняли,включително и моето Mr. Green?

От онзи ден забелязвам и нещо друго много смешно. Като пръцне по-шумно и се ослушва, а после почва да се смее с глас  Laughing Сигурно осъзнава, че звукът идва от нея и й е забавно, знам ли  Party

И Дани се смее като пръцне по-звучно,като киха също му е много забавно Grinning.

Калина,голям сладур е Кайо,ама как си го хванала в полет Shocked!

Туити,честит ви уокър,много е готин Бобата с него.А забавно ли му е?

# 152
  • София
Tweety Ако точно по-този въпрос исках да напиша нещо!

ЗА КОЛЕДНОТО ПАРТИ

Да ви посъветвам нещо от личен опит!
Бебоците ще ги пуснат с обувките, но нас ще ни накарат да се събуем по чорапки Wink, така, че имайте го в предвид!
Залата, съответно трябва да е достатъчно топла, за да стои едно дете по чорапки/ние зимата сме работили по тениски/
Така, че не внимавайте, да не дойдете и вие с пуловер, че  ще се сварите :peace
:

Надявам се да съм била полезна bowuu

# 153
  • София
tasia Честита ви месечинка Heart Eyes

И Дени е така, не яде нищо освен кърма, повече от седмица Tired А с АМ каква борба е  doh
Сега съм купила Милумил и  ако и това го хвърля минавам на кисело Twisted Evil Не издържам вече!
И аз съм се притеснила, ще вземе да се разболее това дете, нищичко не хапва Rolling Eyes

Днес ще му взема 5 ампулки ВИТ С , превантивно, да не се разболее предпразнично Tired

# 154
Gabi666, ние можем да те вземем, аз съм в Люлин и можем да минем да ви заберем. Ако живееш в овча Купел и от там може да те вземем. Ще се разберем.
И ЕЛина имаше период , в който нищо не ядеше, освен кисело мляко, то и сега ако й давам само кисело мляко само това ще яде, но пак е по-добре от преди. Аз съм ви се оплаквала, колко е злояда.
Аз нямам никакви проблеми с киселото мляко засега (да чукна на дърво)
А Кети вит. Ц давах за разяждане и имаше сякаш ефект

# 155
  • София
Терина, благодаря, но няма ли да се отклоните много? Ако ще ви разкарвам, ще си вземем такси.

# 156
Снощи да не е имало пълнолуние та всички бебета са бесняли,включително и моето Mr. Green?

Не знам какво е имало, но нека го има всеки ден в нашата къща  Praynig  Михаил спи от 2 дни по цяла нощ и изпускаме нощното мляко  Wink много съм доволна  Hug Тотална промяна Simple Smile

# 157
Тася честита ви месечинка!  bouquet
Калина Кайо е много сладък Heart Eyes, и май доста палав Wink

# 158
Тасия честита месечинка  smile3525 много здравичък , палавичък и все така усмихнат бъде Дани!
Габи 666 ще чакам впечатления от кухнята.

Това уточнение за партито беше наистина хубаво , все пак да имаме впредвид ,че ще е топло!

Прасенце това за детегледачките направо нямам думи  smile3505 изоставаме ??? в модата!

Лека и спокойна smile3524

# 159
Като стана дума за детегледачки. Аз пак съм в търсене Sad Жената, с която се бях уговорила трябва да гледа майка си на село, защото сестра й е в кома след катастрофа Sad А и да оживее, ще остане инвалид най-вероятно...

Така че търся за Младост-4 жена за гледане на дете, от началото на март. Помагайте!  Praynig

Пуснала съм обява и в специалния форум.

# 160
  • Варна
Здравейте!
И аз видях зор с ориентирането, а и изтървах доста от темичката, но здраве да е!
Разгледах снимките от срещата и много ви се радвам. Hug
Честита годишнина на Креми!   bouquet
Честита месечинка на Дани!  bouquet
И честита придобивка на Бобко! Много е сладък! Heart Eyes
Преско днес става на 10 месеца и по този повод ми скъси живота. ooooh! Сутринта си прехапа езика до кръв. После направи истерия преди храненето. Успях да го успокоя. После падна в кошарата и си удари главата в решетката. Заспа с рев и се събуди само след 1 час пак с рев. После си хвърли последната биба зад леглото и отново рева, докато баба му му купи нови. Освен това се мъчи някаква хрема да го почва и от това също е нервен. И така, сега го оставих малко в кухнята, а аз седнах за малко да се разсея. Най-интересното е, че дори не се ядосах. newsm78
С котката на родителите ми се гледат в засада, не е ясно кой повече го е страх, но май котарака ще излезе.
Вчера се опита да излезе от кошарата за игра като се набра на ръчички и мишници и драпа с крачетата по мрежата. Shocked Направо умряхме с майка ми. И там явно не е сигурно.
С вечерното спане нямаме проблем. Заспива сам и спи по цяла нощ, до 8 сутринта, пу-пу.
А, и още нещо щях да ви разказвам. Онази вечер реших да сменя бибероните от 3-ката на Авент на трипозиционния. Нямаше проблем, но Преско изпи млякото много бързо и като нададе вой. Shocked Направо се видяхме в чудо, докато го успокоим. Той човекът е свикнал, че храненето е дълъг процес и въобще не признава, че количеството е същото. Аз си го обяснявам с това, че и при големите понякога като се храним бързо изяждаме доста повече, отколкото имаме нужда, докато информацията за ситост стигне до мозъка. Та така...
Хайде стига, че стана дълго. Лека вечер. Hug

# 161
Здравейте,
много готино сте се събрали за срещичката , толкова ме е яд ,че не можах да дойда  #Cussing out #Cussing out но имаме малко ядове вкъщи и събота ми започна ужасно.Със ставането си спретнахме караница, а бе много тъпа история и понеже аз рева от нерви след около час рев приличах на варена тиква- яко подута Sick
Вечерта отидох на коледното парти на Мтел и понеже цял ден не бях яла нищо се напих като прасе от едно малко.Като се прибрах си говорих с тоалетната чиния сума време, а бе прекарах адски гнусен уикенд и съм се депресирала много сериозно

За сметка на мен Тино се развива чудесно, само се смее и се радва ту на елхата, ту на чорапчета по камината.Обикаля с проходилката и ги дърпа.
като му запееш песничката "Хей, ръчички"  започва да танцува и си търка ръцете все едно ги мие.Казваме му браво и започва да пляска.Разбира всичко, което му се казва.
На няколко пъти го хващам как се задържа прав без да се държи са по 10 сек и се надявам скоро да проходи.
Вечер спи сравнително спокойно, само дето има едно пробуждане с рев окло 23-23:30.Даваме му бибата и пак си заспива, като откарва до към 8 без малко -8:30.
А за нощното будене в една от книгите ми пише, че не трябва да се обръща внимание на децата точно в този период, защото свикват и ще се будят и за напред.Плача продължавал 20 мин и заспивали сами.До сега Константин се е будил за игра , но никога не съм си играла с него.Оставям дори загасена лампата след като му дам бибата и се правим с баща му , че спим.Не му обръщаме никакво внимание и сега си спи по цяла нощ   Praynig

Това от мен
На всички лека вечер и дано е спокойна

# 162
Здравейте!

[Сега да ви се дооплача - на последната консултация в петък се оказа, че Ива е 6,950 кг. Това според педито е малко, е не е поднормено тегло, ама било малко  Rolling Eyes Вика ни пак този петък да я измерят отново.
Не мисля ,че трябва да се притесняваш.И Стела за последните два месеца е наддала общо 250 грама ,ама то няма на кого да се метне - ние и двамата с мъжа ми сме кльощави , та на кого да прилича.И двамата сме били злояди бебета , а мъжът ми и досега.Такаче споко - има дебели и слаби хора , ящни и неящни , това важи и за бебетата.Важното е да са здрави и игриви. А пък както виждам вие сте особено игриви  Grinning
Анетка, коланите на столчето наистина се разкопчават доста трудно. Но след известно време употреда се поотпускат малко. Пък и това до някъде е добре, защото няма опасност детето да си ги разкопчае само.
И аз така си мисля.

. Та като сложих Елина на килимчето и тя започна да се придвижва напред както е седнала. Беше толкова смешно. Както стои седнала и  се придвижва с крачета напред. То чак не мога и да го обясня/. Паднахме от смях

Ами аз точно така съм "пълзяла" като бебе , а не по нормалния начин Grinning

Тася , честита месечинка на Дани! Най-вероятно са зъби и за това ти отказва друга храна и предпочита най-щадящата - кърмата.

И накрая да ви се оплача и аз.Бях много въодушивена от детското коледно парти от работата на мъж ми ,  аасега се оказа ,че ще на 20-ти , когато сме на консултация и като си представя какъв екшън и рев ще е там незнам после на партито как ще е.Подозирам ,че или ще й се спи или ще е крива>но се надявам ,че децата там ще са й интересни и все пак ще си изкараме готино.

Май -доста дългичко стана.
Айде лека от мен и  smile3524

# 163
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136556.0

това е тема за кухните,коя е млечна, коя детска.
в общи линии, в млечната се пасира.в детската са парченца. и има разлика в продуктите.

Дано тази нощ спят по-спокойни бебоците. Вчера дори и моя Дивчо, който не се спира, се събужда през нощта. Мазах му венците с Калгел, поне помага горе-долу.

Ние ще пробваме новите манджи, и да папкат всички злоядковци!

Туити,  много готини са ти снимките, с какво снимаш? Walker-a изглежда му харесва... заиграва ли се с него? аз се уморих да купувам играчки, на които освен бавачката, никой не се радва.  Мислех за walker, но се притеснявам да не е пак пари на вятъра.

Малко се зачудих, че мъжете не се включват редовно в гледането на бебоците. изцяло ли сте поели вие нещата? а те кога си изживяват бащинството? интересно ми стана.. аз само мрънкам на  Тати,  но защото не работи повече от мен.

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 00:55 от kalina na kayo

# 164
........
Туити,  много готини са ти снимките, с какво снимаш? Walker-a изглежда му харесва... заиграва ли се с него? аз се уморих да купувам играчки, на които освен бавачката, никой не се радва.  Мислех за walker, но се притеснявам да не е пак пари на вятъра.

Малко се зачудих, че мъжете не се включват редовно в гледането на бебоците. изцяло ли сте поели вие нещата? а те кога си изживяват бащинството? интересно ми стана.. аз само мрънкам на  Тати,  но защото не работи повече от мен.
С Nikon D50, миналата година по това време четох над един месец ревюта и сравнения, докато изберем този Simple Smile Мишел беше пуснала линк към един сайт - е значи наизуст го бях научила Simple Smile. А засега уокъра доста му харесва, той нали светка, мига, пее Simple Smile но не знам докога ,че при нас всяко ново нещо се котира и всяко чудо е за три дни  Rolling Eyes
А от нашия татко в последния месец-два не мога да се оплача, дори напротив, гледа го доста много и през деня, и вечер, и уикенда, и дори напоследък го приспива той, защото при него Бобича заспива доста по-бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт