"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 482
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DESI 1983!

Виждам, че сме голяма група за партито. Утре ще отида до клуба да направя потвърждение. Ако някой има някакви въпроси да пише, за да мога да проуча? На Танчето въпроса за температурата в клуба го знам  Wink
Искам да питам да поръчвам ли нещо за нас за ядене освен сандвичите на децата?

Аз слагам Лора в бънджито за по 15-20мин на ден и купихме walker, но я гледам, че като се изправя стои на пръсти и се притеснявам. Утре мъжа ми ще говори с Драганов да видим какво ще ни предложи.

За таткото ще кажа, че винаги мога да разчитам на него за всичко, освен когато е в командировка, а това е доста често  Joy

Hug Hug Hug

# 196
  • София
Илиянче, аз мисля, че такава лудница ще стане с толкова бебета и майките им покрай тях, че едва ли някой ще се сети да яде или пие. Всеки ще е зает да пази зверчетата. Laughing

# 197
  • София
А последно колко човека ще сме и каква ще е сумата за Снежанка и Дядо Коледа?

# 198
здрасти мами Heart Eyes
Деси Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquetГоляма да пораснеш  bouquet
днес си починах,бавачката даде пюре с кърма на Бобчето  на обед и съответно ми се отвори голяма пауза без кърмене Laughingходихме с мъжо за коледни подаръци,разходихме се по слънцето,обядвахме навън (само дето в менюто нямаше нищо по диетата на Мустаков Crazyи малко я наруших Crazy)-изобщо отпуснах си малко душичката Simple Smile
купихме и поредния несполучлив подарък на Бобата един бръмбар-самоход от Фишър прайс ,който се надявах да го прикани да пълзи, но уви,не му обръща никакво внимание Mr. Greenизобщо с това пълзене сме много назад,вдига се на ръце ,седи гледа и не се сеща как да тръгне,съответно рев и пак в начална позиция,явно му тежи дупето Joy
милички за заспиването за щастие нямам проблем,давам му да суче след къпане към 19.30 -20 часа и той си заспива на гърда (само,че все едно не съм го казала ,защото Боби, като го похваля бърза да ме опровергае)
а мъжо много ми е облекчил положението с бавачката и с жената,която чисти.всъщност аз не върша никаква домакинска работа а и изобщо не си представям как бих могла хем да гледам Бобката хем да домакинствам.Боби изобщо не остава сам,никога не иска сам да си играе а аз неискам да го оставям да плаче така че съм постоянно ангажирана с него.мъжо винаги го взима вечер като се прибере а и сутрин ,но не винаги ,го взима за да си поспя.също мъжо изцяло пазарува,пуска перални,миални,простира,понякога готви-май е зелена точка newsm78а и откак взехме бавачката вече не се преуморявам,но пак има дни в които след цял ден игра с малкия се чуствам изчерпана и нервна Embarassed
а за доверието-мъжо като играе с Боби не го пази както аз,разсейва се,гледа ТВ ,чете си,седи на компютъра и съответно или ставнат дребни инциденти(днес Боби си одрал бузата,да е красив на партито)или на бебока му доскучава,реве и съответно аз търча да видя какво става Rolling Eyes
Цеци Hug проходилката е супер помощ за мен и любимо занимание на Боби-той тича като див с нея Joyи е единственото нещо което прави без да иска и аз да участвам  Hug
Танче Hug когото искаш го давай адаша Joy

# 199
Здравейте и от мен  Grinning
на мен нашия татко много ми помага без него определено немога да се оправя  Rolling Eyes

Илиянче моля те сподели после какво ви е казал Драганов ,че и Алекс много често седи на пръсти.

Според мен няма нужда да си поръчваме за нас неща за хапване първо защото ще имаме по един сандвич които дори незнам дали ще имаме възможност да изядеме и второ в повечето такива клубчета има солети чипсове и разни такива неща които можеме да си купиме на място.
Ама кажете си все пак и вие мнението ако решите да си поръчваме нещо о.к.

# 200
 И аз мисля, че е излишно да поръчваме друго за нас , защото ще сме главни участници в детския купон и едва ли ще успеем да седнем.Аз тези дни размишлявам върху друго - много ми се иска да заснемем цялото парти с камера , но нали се сещате , че никоя от нас няма да е свободна и да снима през цялото време.Мисля си , че може да направим компромис и да пуснем един татко - оператор.Иначе аз ще си взема камерата , но ще трябва да се редуваме и ще стане един мармалад Joy
Мъжа ми изобщо не е очарован , но каза , че в краен случай , може да се отзове.
Това е само предложение - изобщо не се натискам да водя мъжа си , нито пък той изгаря от желание.Може и да е някой друг.Всъщност , сега се сещам , че може и да е нечия приятелка или сестра.Аз нямам такава под ръка , така ,ч е - вие сте на ход Party

# 201
  • София
prasentze мъж ти има ли брат близнак, взимам го , може и трампа с доплащане Joy
Шегувам се , разбира се! Ама тия нещадето ги говориш .........звучат ми като приказка Rolling Eyes
Да знаеш, ти живееш в една моя мечта Sunglasses

За проходилката, ние от два, три дни я ползваме по-предназначение! Преди го слагах, а той стои и се чуди какво даправи , наказан ли е  hahaha
Оф, нещо съм се разлигавила Blushглупости говоря.

Нещо никой не ми препоръча педиатър................какво става и вие ли не ги харесвате вашите newsm78

# 202
  • София
Моля ви  Praynig някой да ми каже как да си отворя една снимка от пощата

http://mail.dir.bg/Session/161899-26wq9XycPZncR4MwrZeo/mail_inne … ssp?Mailbox=INBOX

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 23:43 от ketito

# 203
Здравейте майчета! desi честит рожден ден!   bouquet Ти си ми адашка. Mr. Green  Както виждам опсъждате мъжките половинки.Веднага и аз да се включа да похваля моя мъж!Той много ми помага,винаги когато може се забавлява с малкия храни го,а и ни приготвя страхоотни ястия/мен в кухнята никаква ме няма/ ама това е друг въпрос! Rolling Eyes   Нещо Юджи днес цял ден  киха,дано да не е настинал Praynig.Никак не обичам тези студове,най хубаво си е лятото! Лека вечер от мен! Hug

# 204
ketito , кое не можеш да отвориш? Ако е в писмото от "Anima Art OOD", ти трябва една програма Acrobat Reader, ако искаш ми пиши на лични, ще се опитам да помогна.
.....Аз тези дни размишлявам върху друго - много ми се иска да заснемем цялото парти с камера.........
Аз ужасно мразя да ме снимат, а пък с камера пък направо се побърквам Sad Но ако повечето са за, ще търпя кво да се прави, но честно казано хич няма да ми е кеф Sad

# 205
  • София
Аз също мисля да взема камера, да смимаме бебоците. Laughing може и без майките

# 206
Илиянка, Мики, няма проблем със стоенето на пръсти - Кики до преди 2 седмици стоеше почти само на пръсти, а и сега от време на време го прави. като питах педито последния път, защото и аз само се чудя за какво да хипохондрасям,  тя ми каза "ееееее, ми естествено, ти как искаш да стои! ще  му дойде времето на детето". така че, споко, просто си е етап  Grinning

за мъжките половинки ще се включа с най-голяма радост, щото нашия тати тъкмо отсъства за 3 дни и в момента ми стана още по-ясно колко много ми помага  Grinning явно и той е от редките изкопаеми, защото ми помага много и с домакинската работа, само той готви и за нас и за детето, а и с кики се забавляват много добре. да не говорим, че 2 пъти вече изкъпах Кики аз не той и срам не срам и 2та пъти бяха провал и Кики искаше да излиза бързо бързо от ваната  Embarassed просто не знам какво щях да правя без него. а и ние си го гледаме бебока сами, хич не обичам да го оставям, май съм от обсебващите майки, ама не ми пука  Joy

Кетито, не знам къде живееш, но ако 14та поликлиника ти е близо (стрелбище, иван вазов) там знам, че отбор мами можем да ти препоръчаме горещо и д-р панайотова и д-р андреева  Grinning

и накрая  Grinning Честит рожден ден на Деси - да бъдеш страхотно монго щастлива   bouquet

# 207
  • София
И аз ще нося апарат и камера  Thinkingама не ми е ясно как ще стане номера с дете на ръце newsm78
Е поне з Дядо Коледа ще го снимам  Wink

Ако някой не иска да носи апарат , може да снимам и други бебоци и после да си пратим снимки по нета и вие да си ги искарате Peace
Много е удобно с този сайт , където го споменаха по-горе Wink

Ей мами , пишете да я избутаме къръшката темичка до 16 -ти  Mr. Green

rumcheto Ми там живея Mr. Green е наште са там да /аз до скоро бях/
Коя е по- добра и може ли тел. Hug

# 208
Мамчета , ако не сте видели това за млечните кухни : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149562.0

# 209
на мен ми е по-лесно да готвя, отколкото да ходя до детска кухня за храна.аз готвя почти без сол, и не пържа, винаги има супа (тати много   държина това). така че просто пасирам пиле с малко бульон и добавям туй-онуй. Отчасти ядем едни и същи неща с дребния, но неговото е пасирано.  През ецента му направих много запрасени и стерилизирани плодови и зеленчукови пюрета, и сега само  вадя кубчета от фризера. много блага работа.  До кухня няма да стигнем.

За проходилката... ами Калоян се изправи сам в леглото, подпрян на парапета още на 5. 1/2, та нямах много избор.  на 6 вече търчеше из цялата къща, все едно че в порш съм го сложила. Започна да седи (седнал) в проходилката едва миналата седмица, и беше много учуден от това откритие.  иначе аз не мога изобщо да разчитам на безопасност с  проходилка.
вижте:
http://snimka.bg/album.php?album_id=79466
нашия уред по-скоро може да се нарече пролетилка. той на 7 м вече си излизаше без проблеми от там, падаше на глава без изобщо да се впечатли, без да реве... абе ежедневие му беше. сега я ползваме по-малко и го оставям да си пълзи.  Но си мисля, че ако до сега сте изкарали без проходилка, ще устискате още малко. Мисля, че с проходилката децата прохождат по-късно. Определено видях спиране в развитието, от както  го сложих в нея. Но аз не се оплаквам. той и така се докопва до всичко. 
мисля си в събота дали да не я взема на партито.  ще можете да я пробвате с ваште бебоци, преди да я купите.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 01:33 от kalina na kayo

Общи условия

Активация на акаунт