не ти ли е спряло сърцето бе жена?
Аз вече се замислям за проходилката
не ми хареса тоя екшън.
и направо странно ми стана. Тея кретени нали не си представят, че някой трябва да раздава на майките по едно бананче, че да се сетят да дадат плод на децата си!?!? Това с рибата също ме същиса - ами аз лично не бих дала рибно ясние от кухнята на Иван. Рибата е страшен алерген и аз досега съм давала само калкан. Направо бих се гръмнала ако видя някой да направи ястие от сравнително скъпа риба за тези пари, които плащам за кухнята!?!? Все до толкова трябва да им стига акъла на майките, че да се сетят какво липсва в менюто и да го дадат допълнително. Виж за телешкото - не бях сигурна, че нали основно от интернет се осведомявам какво ще яде на обяд, но сега като отворих утре има телешка супа... Иначе Иван пие по 100мл сок всеки ден като определено е пристрастен към ябълката. Пие и всичко останало, но не с такъв кеф. Яде и настъргани плодове като пюре. Запресните зеленчуци съм малко виновна, че разчитам на детската кухня и като се замисля не давам допълнително ама някак не мога да си представя какво друго може да яде сурово освен морков, а те сега са бъкани с нитрати... На всичкото отгоре в темата се включи някаква майка, която кърми детето си, което вече е на 2 години и нещо. Втресе ме! Това дете майка му трябва да го заведе до олтара, че преди да каже ДА да си цокне малко за сила! 
И реших да питам вие как процедирате? Нали са кореноплодни и уж били най-наситени на нитрати от всички останали зеленчуци. А и от както говориха по ТВ за генномодифицирани и облъчени храни 

Освен това се лигави страшно. Блузата му е все мокра, а досега нямахме такива проблеми. Доста е нервен, ама се оправяме.
,мъжо ако не ми помагаше с моето диване досега да са ме взели в лудницата,аз 9 месеца не съм спала нормално
аз като се преуморя и плача
,на мъжо това му действа и зарязва работа и всичко и се втурва да помага ,ти пробвала ли си със сълзи-при мен много помагат

супер,че си се разнообразила 
защо ще я носиш на купона 

кажи моляте какво можем да носим,какво пространство има

да ти е здрав
По-скоро ще продължа аз да й правя каша или кисел. Струва ми се по-добре от тези кремчета. Супата май и аз ще я оставям за закуска, като ще давам малко преди основното на обяд. Но наистина си мисля, че за тези мизерни пари в държавната кухня няма какво да се очаква толкова. 
) на място всеки може да си поръчва и нещо друго за ядене пиене. Температурата я поддържали около 20 градуса. Ми май това беше, ако се присетя, че съм изпуснала нещо от казаното ще пиша пак 
). От няколко вечери преди да заспи и намазвам венеца с Дентинокс и нямаме среднощни изпълнения. Пък то е крайно време да се сдобием с втори долен зъб - първият се появи преди повече от месец 
Бях се засилила към Плазмон, но те освен захар съдържат и масло, а аз още не съм го въвела.
В момента любимото и занимание е това http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1713589 - и понеже и е любимо го прави и вечер
. Стискайте ми палци да се оправя до тогава, че така съм се наточила за това парти, че ще ми е доста тъпо да не дойда, а мъж ми няма да иска да заведе Иван
. Ако дойда ще съм с камера, но и аз като прасенце си мисля, че колкото и да се старая ще съм доста пристрастна в операторствуването и иван ще е във всеки кадър, още повече като се замисля, че с него няма как да щъкам нагоре-надолу и да снимам из заведението...
големи каскади прави - аз ако съм досега да съм побеляла от притеснения
Ние проходилка не сме купували и не смятам да купуваме
. Че и място нямаме за нея
За сега се справяме - обаче да му мисли гледачката като проходи Емичка
То и Ема не мога да я накарам да яде плодове, зеленчуци и всякакви такива пюрета
Стиска устата и
Надявам се с кухнята да потръгнат нещата