"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 477
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
kalina na kayo  лелееееееееее, крещяла съм докато ги гледам  smile3555
не ти ли е спряло сърцето бе  жена?
Аз вече се замислям за проходилката newsm78 не ми хареса тоя екшън.

# 211

rumcheto Ми там живея Mr. Green е наште са там да /аз до скоро бях/
Коя е по- добра и може ли тел. Hug
Аз горещо ти препоръчвам Панайотова!!!! Страшен пич! Много умерена в захранването, много добра в диагнозите... Изобщооооо.пич!0888950092 и е мобилния.

# 212
Мамчета , ако не сте видели това за млечните кухни : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149562.0
Четах го това  newsm78 и направо странно ми стана. Тея кретени нали не си представят, че някой трябва да раздава на майките по едно бананче, че да се сетят да дадат плод на децата си!?!? Това с рибата също ме същиса - ами аз лично не бих дала рибно ясние от кухнята на Иван. Рибата е страшен алерген и аз досега съм давала само калкан. Направо бих се гръмнала ако видя някой да направи ястие от сравнително скъпа риба за тези пари, които плащам за кухнята!?!? Все до толкова трябва да им стига акъла на майките, че да се сетят какво липсва в менюто и да го дадат допълнително. Виж за телешкото - не бях сигурна, че нали основно от интернет се осведомявам какво ще яде на обяд, но сега като отворих утре има телешка супа... Иначе Иван пие по 100мл сок всеки ден като определено е пристрастен към ябълката. Пие и всичко останало, но не с такъв кеф. Яде и настъргани плодове като пюре. Запресните  зеленчуци съм малко виновна, че разчитам на детската кухня и като се замисля не давам допълнително ама някак не мога да си представя какво друго може да яде сурово освен морков, а те сега са бъкани с нитрати... На всичкото отгоре в темата се включи някаква майка, която кърми детето си, което вече е на 2 години и нещо. Втресе ме! Това дете майка му трябва да го заведе до олтара, че преди да каже ДА да си цокне малко за сила!

# 213
Добро утро на всички!  Hug

Вчера се "престраших" и купих моркови от пазара, от които мисля да слагам и в пюретата на Криси. Не ме разбирайте грешно - аз и до сега съм купувала моркови, но на нея не давам от тях. За нея купувах от готовите пюрета, които са само морковени и слагам по 1-2 лъжички в другата манджа. Ама сега вече се чудя до кога да я пазя от купешките моркови  newsm78 И реших да питам вие как процедирате? Нали са кореноплодни и уж били най-наситени на нитрати от всички останали зеленчуци. А и от както говориха по ТВ за генномодифицирани и облъчени храни  Shocked

# 214
Добро утро,

да се похваля снощи излязох Mr. Greenза два часа, бяхме с мъжа ми на един коктейл, сухарска работа, но много приятно изкарахме, страхотно се разнообразих, тоно тия два часа ми трябваха, за да се почувствам добре. Оставих детенце приспано и като се върнахме тя си играше с дядо си, събудила се , мен ме нямало и детето решило че трябва да се става Mr. Green

Деси, аз започнах само с домашни пюрета, в началото купувах от един еко магазин, а после с обикновени от пазара, сега вече давам само гербер, че нищо друго неще да яде, мисълта ми е, че нитрати или не, не е толкова страшно вече са големи децата, между другото да знаеш, че в морковите нитратите се задържат в сърцевината.

# 215
  • Варна
Леле, Калина, това дете направо ме изуми! Shocked Голям бяс! Crazy
Моят Преслав само бяга из къщи с нея, ама тя е у майка ми и не всеки ден я ползваме. Няма промяна в развитието му или поне не съм забелязала. newsm78
За супата от кухнята-и аз я давам сутрин, за закуска с два сухара. Peace
А за таткото, откакто забременях, много ми помага. Вече само той къпе Преслав, а и почти всяка вечер спи от външна страна, за да става като се размъкна дребното. През почивните дни той се оправя с него, аз само го храня. А и вечер той му дава млякото и го слага да спи. Иначе в домакинската работа свеки основно действа.
Преслав е с хрема, май е от зъбите, които ще избиват отгоре. newsm78 Освен това се лигави страшно. Блузата му е все мокра, а досега нямахме такива проблеми. Доста е нервен, ама се оправяме.
Хайде, лек ден. Hug

# 216
Дейзи, мерси за инфото. Това, че нитратите на морковите са в сърцевината не го знаех, но ще го имам предвид Wink Ние ще покажем нослетата навън за 1 час.

Лек ден на всички  Heart Eyes

# 217
здрасти маминки
Кетито Hug,мъжо ако не ми помагаше с моето диване досега да са ме взели в лудницата,аз 9 месеца не съм спала нормално #Crazyаз като се преуморя и плача Cry Cry,на мъжо това му действа и зарязва работа и всичко и се втурва да помага ,ти пробвала ли си със сълзи-при мен много помагат Cry Cry Cry
Дейзи Hug супер,че си се разнообразила  Hug
Калина,незнам каква ви е проходилката,но нашата изобщо не се обръща bowuuзащо ще я носиш на купона newsm78
аз защо разбрах,че няма място за колички,проходилки,бащи и т.н. -аз ли съм най големия дебил Crazy
представятели си 30 проходилки на едно място #Crazy
Иленце Hug кажи моляте какво можем да носим,какво пространство има  newsm78 newsm78 newsm78
за кухнята-аз си карам с бурканчетата ,не се наканих да му готвя на Бобко но и до кухня няма да стигна  newsm78
за видеозапис-ами на мен би ми било по интересно запис с Бобата в главната роля, отколкото обобщено мероприятие предполагам всяка мама така си представя нейния бебо в главна роля,затова неподкрепям идеята за един видеоорератор.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 10:40 от prasentze

# 218
Здравейте!
Калина и аз съм изумена..голям разбойник Кайо , Simple Smile да ти е здрав
Елина също стои с удоволствие в проходилката, гледам да не я държа много, но тя иска да стои и плаче като я  извадя. Аз я купих, защото съм сама през деня и ми беше невъзможно  да свърша нещо. Сега поне докато е там имам време да подредя, да хапна набързо. Има много негативно мнение за паяците, но нямаше как.  Всеки решава.
Аз супата от кухнята също я давам за закуска със сухар.

# 219
Калина, твоя сладур просто ме разби  Laughing Какви каскади прави само с проходилката не е истина  hahaha

Аз не съм почнала още с кухня, но не си представям Маги да изяде и трите яденета накуп  Shocked Освен това не съм сигурна, че ще давам десерта от кухнята  Thinking По-скоро ще продължа аз да й правя каша или кисел. Струва ми се по-добре от тези кремчета. Супата май и аз ще я оставям за закуска, като ще давам малко преди основното на обяд. Но наистина си мисля, че за тези мизерни пари в държавната кухня няма какво да се очаква толкова.

# 220
Здравейте, сега се чух с Илианка по телефона и каза да ви дам последното инфо за партито Simple Smile
Значи - на 16.12 от 13 часа до 15 часа по 10 лева на дете. В 14 часа ще дойдат дядо коледа и снежанка и това ще струва 60 лева, т.е. ако дойдат 30-ина бебета по още 2 лева на дете. Има включени сок и сандвич, които ще ни ги дадат на нас, очевиндно бебетата не могат да ги изконсумират (или поне моето де  bowuu ) на място всеки може да си поръчва и нещо друго за ядене пиене. Температурата я поддържали около 20 градуса. Ми май това беше, ако се присетя, че съм изпуснала  нещо от казаното ще пиша пак  Embarassed

# 221
ketito , Ива също е в "отбора" на д-р Панайотова. Аз лично съм много доволна от нея  Peace
Аз стигнах до извода, че таласъмстването на Ива нощем се дължи на зъби (звучи като че ли съм открила топлата вода  hahaha ). От няколко вечери преди да заспи и намазвам венеца с Дентинокс и нямаме среднощни изпълнения. Пък то е крайно време да се сдобием с втори долен зъб - първият се появи преди повече от месец  Crossing Arms
И сега един въпрос към мамите, които дават бисквити - препоръчайте ми такива без масло и захар (ако съществуват въобще)  Praynig Бях се засилила към Плазмон, но те освен захар съдържат и масло, а аз още не съм го въвела.
Ние проходилка не използваме (поне за сега ), пък да видим дали ще ми издържат нервичките докато Ива проходи  Crazy   В момента любимото и занимание е това  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1713589    - и понеже и е любимо го прави и вечер  Laughing

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 12:04 от ~ Галя ~

# 222
Аз да ви кажа нещо се разболявам и ако не се оправя до събота няма да дойда, че сигурно на никой няма да му е приятно да му кашлям до детето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Стискайте ми палци да се оправя до тогава, че така съм се наточила за това парти, че ще ми е доста тъпо да не дойда, а мъж ми няма да иска да заведе Иван  #2gunfire. Ако дойда ще съм с камера, но и аз като прасенце си мисля, че колкото и да се старая ще съм доста пристрастна в операторствуването и иван ще е във всеки кадър, още повече като се замисля, че с него няма как да щъкам нагоре-надолу и да снимам из заведението...

# 223
  • София
Kalina, твоят Кайо направо ме разби  Joy Joy големи каскади прави - аз ако съм досега да съм побеляла от притеснения  ooooh! Ние проходилка не сме купували и не смятам да купуваме  Naughty. Че и място нямаме за нея  Blush За сега се справяме - обаче да му мисли гледачката като проходи Емичка  ooooh!
За кухнята - ние от днес ще вземаме ядене оттам и все още не съм решила как да й я давам  newsm78 То и Ема не мога да я накарам да яде плодове, зеленчуци и всякакви такива пюрета  Sad Стиска устата и  Sick Надявам се с кухнята да потръгнат нещата  Praynig

# 224
аз пък мисля тия дни да взема проходилка, вече не й издържам на темпото на Алис, Алексиев каза че няма проблем стига детето да не се държи прекалено вътре, а и какво значи забавено развитие, нашите бебоци са на по 9 месеца, то е ясно че не може всички да проходят толкова рано, по-скоро е нормално към годинка.

все забравям да пусна снимки на коледната ни украса, ако ви се гледа моля:
http://images12.snimka.bg/001702998.jpg
http://images12.snimka.bg/001703011.jpg
http://images12.snimka.bg/001703014.jpg
http://images12.snimka.bg/001702996.jpg

и едно джудже което прави коледни чудеса под елхата hahaha
http://images12.snimka.bg/001678726.jpg

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 11:28 от daizy

Общи условия

Активация на акаунт