С какво ви дразнят свекървите? - 138

• 37 359
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Не е ли по-важно с човекът до теб да се харесвате/обичате/разбирате, отколкото с родата? Защо толкова  настоятелно търсиш валидация?

# 16
На срещата първо ме гледаше отдалече, защото не се бяхме виждали отдавна. После се чудеше как да ме поздрави. “Прегръдката”, ако може така да се нарече, беше само да се приближи към мен и да ме поздрави. Grinning Като си тръгна пък само ме потупа по гърба и това беше. Joy Общо взето се чудеше как да се държи с мен, но определено си личеше (поне в моите очи) и че не ми се радва.
Това сериозно ли е? Тръшкаш се, че не те е прегърнала и цункала възторжено? Е, нали искаше да покаже искреното си отношение към теб? Може би е трябвало да ти обърне гръб или да ти плясне два шамара в знак на искрено нехаресване? Имаш ли идея всъщност какво искаш?

Ти четеш ли изобщо какво пишат другите потребители? Това за прегръдката го написах в отговор на въпрос на Сисkoo. Цитирам: “Нали не те е запрегръщала за пред хората?”.

Наистина ли мислиш, че ми е зор да ме прегръща? Joy

# 17
Да ти пратя моята свекърва, която много обича да се прегръща и целува? 😂

Това го казах на шега, наистина не разбирам това ли е причина да не се харесвате? Всеки комуникира различно, аз съм по-хладна, лензене не харесвам.

Иначе това за апартамента - ако си е техен, да живее където иска, изнесете се. В крайна сметка човек няма наследство, докато родителите му са живи и те си разполагат с имуществото. Вие сте млади, здрави, живейте си на спокойствие сами срещу съответната цена.

# 18
Питаш за искреното ми мнение ли? Simple Smile То е, че не знаеш какво искаш. Имаш потребност да се валидираш чрез отношенията със свекърва ти. Това обикновено е характерно за крайно неуверените хора.

Също така не успяваш да схванеш, че както ти имаш пълното право да не харесваш твоята свекърва и тя има право да не те харесва. Не разбирам защо това, че някой когото ти не харесваш, не харесва теб, ти е драма.

# 19
Не е ли по-важно с човекът до теб да се харесвате/обичате/разбирате, отколкото с родата? Защо толкова  настоятелно търсиш валидация?
И за мен това е най-важното, но нали темата е за свекървите. Не знам каква валидация търся според теб.. Просто си изказвам мнението за моята свекърва и отговарям на въпросите на другите потребители.

# 20
  • при късмета
Cuckoo
Цитат
Тъй като умея да се поставям на чуждо място, аз лично не бих искала някой друг да ми определя какво ще споделям. Щом съм го направила, значи съм имала нужда.
Надявам се и дъщеря ми да потърси при мен съвет при нужда, а аз имам достатъчно акъл да не тръгна напред с рогата, както описаните по-горе
(заключена е старата тема, не мога да го цитирам по друг начин)
Затова не можем да се разберем по този въпрос. Говорим за различни неща. Като споделяш нещо за себе си, никой не може да ти определя с кого ще споделяш. Но, ако вземем примера със снахата и свекървата, която има нещо против специалността, която е записала и после ѝ вдига скандали, говорим за нещо друго. Мъжа не е споделил с майка си нещо лично, а като споделяш за трети човек е клюкарене, докладване, даване на отчет, обсъждане, единственото, което ми идва в положителен план е похвала, ама рядко се случва. Когато говориш за трети човек е всичко друго, но не и споделяне. Затова казах, че може да споделяш само лични неща, от първо лице. Колкото и да се поставям на мястото на свекървата и мъжа, не мога нито един аргумент в тяхна полза да измисля. Снахата има право сама да избира специалността, която да учи и свекървата изобщо не е фактор в това решение. А мъжа, като има право да споделя каквото си иска с майка си, жена му ще държи него отговорен за това, че свекървата ѝ вдига ненужни скандали, за лично решение, което е взела. Пък нека продължава да си мисли, че има право да сподели всичко

# 21
Моите въпроси са защо толкова държиш свекърва ти хем да те харесва, хем публично да заяви, че не те харесва и как изобщо виждаш реализирането на тази шизофрения?

# 22
Моите въпроси са защо толкова държиш свекърва ти хем да те харесва, хем публично да заяви, че не те харесва и как изобщо виждаш реализирането на тази шизофрения?
И за мен това е най-важното, но нали темата е за свекървите. Не знам каква валидация търся според теб.. Просто си изказвам мнението за моята свекърва и отговарям на въпросите на другите потребители.
Ако си отговориш на въпросите в поста на Уиш ще ти стане ясно, може би.

# 23

Ти явно изобщо не четеш какво пиша.. Къде съм написала, че държа свекърва ми да ме харесва?! Smiley Държа да бъде искрена, а не да ме харесва. Също така написах в предишните си коментари, че съм далеч от мисълта, че всички хора трябва да ме харесват, а не ми е и нужно това. Както аз не харесвам някои хора, така и мен не може всички да ме харесват. Това си е съвсем нормално. Измисляш си неща, които аз не съм написала..

# 24
Аз чета и със сигурност разбирам прочетеното. Ти обаче, с още по-голяма сигурност, не знаеш какво искаш.
Като държиш свекърва ти да е искрена, защо си толкова възмутена от искрения отговор, който тя е дала на въпроса на приятелите ви?

# 25
Нека да разведря темата,като кажа ,че моята ми се сърди и докато търсех една рецепта, която ми беше пратила преди време по чата и видях,че ме е блокирала Grinning Grinning Grinning A преди време, като ме беше изнервила си бях изтрила фейсбука и тя ми писа на Месинджър ,че било детинска постъпка от моя страна. А нейното какво ли е аххаха . Но да не се приема за оплакване. Много ми е спокойно така, нека се сърди, иначе си е в добри взаимоотношения със сина си. Win- win situation.

# 26
Аз чета и със сигурност разбирам прочетеното. Ти обаче, с още по-голяма сигурност, не знаеш какво искаш.
Като държиш свекърва ти да е искрена, защо си толкова възмутена от искрения отговор, който тя е дала на въпроса на приятелите ви?
Много добре знам какво искам!
Няма да ти отговарям повече, защото освен, че не четеш какво пиша или поне не си прочела всичките ми коментари в темата, се заяждаш в момента. Няма да пиша едно и също нещо сто пъти. Обяснила съм в предишните си коментари всичко по този въпрос.

# 27
Ти ще си измислиш много неща, като дойде дете и ти трябва помощ. И не за бебе, макар и за това искат някои,  и едно бебе им  е трудно да отглеждат. Като се наложи , ще се сърдиш ,че свекървата не иска да ти гледа детето. Бас ловя. Който е тук и те засече тогава ,да ти запомни ,мен няма да ме има .Не си го почнала още та да стигне до училище ,да се чудиш къде да го дадеш ваканциите.И преди това.
Имало е снахи с проблеми тук, да се чудим как да помогнем,  да не виждаме изход. Вие още не сте се запознали, ама бившата свекърва била готина.
Хич не се срещай със жената та я тормозиш.
Тя си има дете, ако и заведе внуче ,ще го види, ако не и заведе ,няма. Вече не се тормозят свекървите толкова и за внуци.

# 28
  • София
Е, готин е всеки, който я харесва. Съответно всеки, който се осмели да й намери кусури, вече е лош.
Не се харесват, обаче нашата съфорумка си кОпа - как я погледнала, как я поздравила, ама се чудела, ама това, ама онова... (аз нарочно попитах дали е демонстрирала колко я харесва пред хората - оказа се, че не е така).
Двете сте се намерили перфектно
Е, още отсега ме хващат нервите, като си представя някоя такава снахичка - уж не иска да общуваме, но дебне всеки жест и дума.
Блазе на мъжа между двете. После не се чудете, че мъжете не искали сериозни отношения

# 29
А, няма нужда да се затрудняваш да ми отговаряш. На мен ми е ясно защо не ти е харесал искреният отговор на свекърва ти. Дано и ти, като почитателка на искреността в отношенията, схванеш защо.

Общи условия

Активация на акаунт