С какво ви дразнят свекървите? - 138

• 37 602
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
И на мен ми стана мъчно за децата! Като никой не разбира от дума,не може ли баща им да им купи по пътя някакви три еднакви неща и да им ги даде? Доколкото разбрах,прочутите моливи се изпращат от някъде /куфар/.Бащата не вижда ли какво се слага в този куфар,да не ги слагат тайно?

# 436
Това за "кокошките" го чувам за първи път, честно! Иначе "пу, пу, да не ти е уроки" е популярен израз, ама тези кокошки, къде се употребява. Била съм дете, имам дете, вече кажи-речи не дете, а в казарма да ходи идва ред(то и казарма няма, язък), но никого не са "нас.... ли кокошките".

# 437
Аз съм без думи след историята с моливите... Бих имала много, ама много сериозен разговор с мъжа. Това си е умишлено настройване на децата едно срещу друго.
Ето това е свекървище.

# 438
Аз съм без думи след историята с моливите... Бих имала много, ама много сериозен разговор с мъжа. Това си е умишлено настройване на децата едно срещу друго.
Ето това е свекървище.
Ти свекървата я остави, тя толкова може. Ми мъжа в случая, толко ли пък не може да ги махне тия моливи от багажа. Ей на това му викам аз умишлено настройване на децата. Знаеш как се чувстват твоите деца и въпреки това го правиш. Не свекървата е тука виновния.

# 439
  • София
Е, как да не е виновна?

# 440
Е че написала съм го... Доста сериозен разговор. За мен разговорът седи на по-високо ниво от скандала.
Но да изпратиш един подарък за три деца си е чиста проклетия.

# 441
И според мен мъжа е отговорен за поставяне на границите с неговите родители и роднини.

Оххх да се оплача, че моята свеки се канела да идва за РД на мъжа ми есента. /Тя идва юни за РД на малкото, ако помните историите ми Scream и сега мъжа ми се чуди и мае какво и как да й каже, че да не идва пак на есен. Ама иска хем да не я обиди, хем да й каже да не идва Joy Аз му казах ако иска да си организираме някакъв семеен уикенд някъде за РДто и това да й каже, че няма да сме в града и затова няма смисъл да идва. Ама той вика, че щяла да иска да идва с нас Scream и се чудим какво да правим... Според мен тя ще се обиди при всички случаи, пък нали не искаме да я обиждаме все пак и накрая ще трябва да й търпим тъпотиите една седмица.

# 442
Е, как да не е виновна?
Тя е виновна до толкова, че е глупава и злобна. Ама синът и защо го прави, знае какво става и въпреки това го прави. Защо? Твоите деца не са ли ти мили, честно не мога да му разбера логиката.
Ще знам аз, че майка ми дава само един подарък и въпреки това ще го дам, вместо да си трая или да купя още колкото е необходимо. Ще гледам децата си как се бият и ще викам, ми тя толко си може. Ми ти не можеш ли повече?

# 443
Мая, наистина й кажете, че сте планували вече рождения ден и ще сте някъде семейно. Ако иска да дойде - не е удобно, планирано е вече и не могат да се правят промени. Пък тя ако ще да се сърди.

# 444
Е, как да не е виновна?
Тя е виновна до толкова, че е глупава и злобна. Ама синът и защо го прави, знае какво става и въпреки това го прави. Защо?
Той им бил казал да пратят и за трите деца, те си замълчали и той помислил, че ще е ок този път. Не гледа кво му мушкат в куфара, щото го е срам. Добре де, на летището на спокойствие, отвори куфара и виж.

Иначе свека не мисля, че изпитва злоба към децата, просто не ѝ дреме и не желае да влага финанси, емоции и време , за да вземе нещо за нелюбимите си внуци.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 09:09 от Kateto_sv

# 445
А точно. Провери преди да се прибереш, защо ще го причиняваш на децата си.

# 446
Не гледа кво му мушкат в куфара, щото го е срам.

А от децата му не го е срам???

Само че някой ден те ще пораснат и ще започнат да се срамуват от баща си муньото. Дотам ще го докарате с този наследствен срам.

# 447
Защо не се обадите на свекървата и не и благодалите за подаръка,кажете и ,че сте дали на всяко дете по три молива,останалите сте ги раздали на съседските деца,като сте обяснили на всички,че това е от щедрия подарък на бабата.

# 448
Не мога да ви разбера как се впечатлявате кой се сърди.
 За младежи  , нови семейство - разбираемо ,но нататък ?

# 449
Е, как да не е виновна?
Тя е виновна до толкова, че е глупава и злобна. Ама синът и защо го прави, знае какво става и въпреки това го прави. Защо?
Той им бил казал да пратят и за трите деца, те си замълчали и той помислил, че ще е ок този път. Не гледа кво му мушкат в куфара, щото го е срам. Добре де, на летището на спокойствие, отвори куфара и виж.

Иначе свека не мисля, че изпитва злоба към децата, просто не ѝ дреме и не желае да влага финанси, емоции и време , за да вземе нещо за нелюбимите си внуци.

От какво го е срам? Напротив, кажи му винаги да гледа какво му дават за подарък и ако не е за трите деца, просто да им каже, че няма да го вземе.
Мисля, обаче че само ти отдаваш толкова голямо значение на това, нито на него му дреме, нито на свекървата. 

Защо не се обадите на свекървата и не и благодалите за подаръка,кажете и ,че сте дали на всяко дете по три молива,останалите сте ги раздали на съседските деца,като сте обяснили на всички,че това е от щедрия подарък на бабата.

Според мен   дори и да схване сарказма пак няма да се впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт