Идва скоро люта зима, ЯНУАРИ бебчета във люлките ще има!!!

• 10 181
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
  • София; Дружбето
kayrenn карат да носиш лигнин, защото го махаш, гледат те и си слагаш нов. А превръзката нали са пластове, па попиват и т.н. и не се вижда истинския цвят на кръвта, както и има ли съсиреци и ако да- с какво естество са.

# 46
  • София
Зависи къде ще ражда Деси, в Св.София не държат на лигнина.
mimi_81, точно този имам, Омниа Кристалин, много е хубав, но не е траен, а искам истински, траен парфюм, а не да се прускам по 5 пъти на ден, за да се усеща. Сега се сетих за какво гоориш, за рекламата по ТВ. Искам някой да ми каже, имам единкакъв си, мноого е траен, остава даже след като се изкъпя, или изпера дрехата. Защото има такива парфюми, ама аз все не попадам.

# 47
  • София/Варна
tsveta, абе не е точно така май - ако има съсиреци, посмъртно не могат да бъдат попити от превръзката. Откак се помня имам обилен цикъл, в началото с огромни съсиреци, та до този момент не се е случвало такова нещо. А и цвета на течнието си се определя добре - превръзката е бяла, а лигнина е някакъв мърляв на цвят.

mimi_81, от каквото и да е кървенето не е никак зле да се посъветваш с доФтУр.

Klemy, мерси за инфото, лигнина е тинейджърския ми кошмар - аз определено съм се насочила към Св. София.

# 48
Klemy,  моят парфюм е такъв точно, ужасно търаен и мирише божествено по дрехите след като си ги изпрал даже. Казва се Salvatore Ferragamo INCANTO обаче е и eau de parfum, да ти кажа не знам дали е от марката или от концентрацията. Обаче го имам от миналия си рожден ден и не е и на половината даже още, страшно малко трябва да се напръскаш и цял ден нямаш грижи.

# 49

mimi_81,Искам някой да ми каже, имам единкакъв си, мноого е траен, остава даже след като се изкъпя, или изпера дрехата. Защото има такива парфюми, ама аз все не попадам.

Точно за Калдион-а така ми казаха...

brumbolina кой от двата имаш:

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 14:03 от mimi_81

# 50
  • Варна
Привет, момичета!
Klemy, аз ползвам ALLURE на CHANEL и смея да твърдя, че е траен, пръскам се по веднъж на ден, сутрин и до вечерта се усеща. Това ми е любимия парфюм, от години само такъв си купувам, ако ще го сменям, то пак ще е на CHANEL, но някой нов аромат.

# 51
Ох!Обожавам този парфюм АЛЛЮР на Шанел.Но сега,докато ви чета,правя извод,че е много индивидуално това,какъв парфюм  е траен!
  Аз ползвах Аллюра,но не останах с впечатление,че е много траен.Сигурно зависи от кожата на всяка отделна жена.
  Върху моята кожа и коса дълго се запазва парфюма POISON-tender (Cristian Dior),изобщо моето лично впечатление е,че техните парфюми са най-трайни.Но гледам,че никой друг не споменава за тях......
  Сестра ми казва че е много траен и силен парфюма LULU,не знам на коя фирма.
  Индивидуално е!
  КЛЕМИ,отиваш в някой мол и всеки ден се пръскаш различен парфюм,докато не намериш своя!

# 52
  • София
mimi_81, първия на Феррагамо е ЕДП, другия е тоалтна вода. Трябва да го намеря да го душна някъде.
Алюра също ще го видя, ама като цяло Шанел-а май ми идват малко остри... newsm78

# 53
  • Willebroek, Belgium
Klemy аз ве4е от две години ползвам само този на Dior ( Jadore ) и съм много доволна.траен е и даже когато си изпера дрехите пак мирише.сестра ми и тя се запали по него и сега и тя го ползва Grinning  bouquet

# 54
Моят е първият. Не знам, аз поне съм страшно доволна от трайността пък и много обичам миризма на цитрус и сандалово дърво.

Грешка! Праскова, слива и ямайски пипер.....абе плодово е!

# 55
Аз се опасявам, че непоносимостта към парфюмите от първите месеци си остана при мен и до сега  Confused Дано отмине като родя  Wink

ПРеди малко се върнах от преглед - болките от вчера явно са били контракции, отново болезнени, този път обаче на друго място. Доктора ми обясни, че всяка болка, която е свиваща и отпускаща е контракция  newsm78  
Вече тотално се обърках.

Моля някоя от вече раждалите мами или някой, който знае да каже - 10% скъсяване на шийката на матката не е добре, така ли? Като бях в болницата в 7 месец, скъсяването беше 30%, сега е 10%. Изписаха ми Гинипрал 4*1 и Isoptin пак 4*1 и по възможност да ставам от леглото само до 00!!!

Доктора ми каза, че трябва още една седмица да устискам, после минавал рисковия период и дори и да родя, нямало да е толкова фатално и май това най-ме стресна! Как една седмица, аз мисля до януари да стискам, за каква една седмица ми говори той?

Напоследък всеки път като отида на преглед се изнервям и стресирам ужасно много! Дали защото наближава финала newsm78

# 56
  • У дома... някъде
елеонора петрова и аз миналата седмица имах болезнени контракции ooooh!,но ме накараха да вляза в болницата на системи бях 2 дена Close,а след това на гинипрал за да не родя преждежременно newsm78.Така ми каза моята лекарка и също да лежа,че не е хубаво да се ражда преди 9 месец newsm12,щяло да бъде недоносено....Днес трябва да спирам хапчетата и малко ме е страх Weary,да не тръгне да излиза а трябва да дочакам поне 1 седмица.Почивай си и ти,малко остана spoko

# 57
  • София
Цвета, тия превръзки за родилки имат ли име и марка, плиййййз? Че аз багажа си го стегнах в събота на бързо и смятам да си седи приготвен. Вътре липсват само превръзки, лигнин и памперси.
Що се отнася до лигнина - аз никога не съм ползвала, ама мисля да взема, че не знам кое ще ми е по-удобно!  newsm78 Ако не за друго, то за кърпички за ръце и лице мога да го ползвам.
Иначе в Тината поне нямат изискване към типа превръзка - памучна или не. Просто много мами, раждали нормално, разправят, че ако превръзката не е памучна, спарва много на шевовете и не е приятно.

Отивам да чета интервюто на Ивонска!  Laughing

# 58
Мами, пазете се! Наистина не остана много време и страховете ни стават все по-големи, но ще се справим.
Относно превръзките, моята лекарка ми каза, че като отида в аптеката и кажа превръзки за родилки, ще ми дадат това, което трябва. Но и аз съм боса относно марки и други подобни.

# 59
  • София/Варна
_Ним_, лигнина държи влажно, не може да се фиксира стабилно, поради което протича много (особено ако течението е обилно и си легнал), при по-активни движения може да се получи протриване (ако ти е нежна кожата).
А аз имам пакет и половина Always Duo, че преди да забременея се бях запасила, че знае ли човек Wink. Та мисля да ползвам тях - не са памучни, но до сега спарване не съм получавала, сменят се достатъчно често, а и казват, че лохиите мокрели на час по превръзка...

Общи условия

Активация на акаунт