Идва скоро люта зима, ЯНУАРИ бебчета във люлките ще има!!!

• 10 223
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
Мимоза2, аз пия Магнерич (същото е като Магнерота), Но Шпа и Папаверин. Бях и на инжекции Папаверин седмица и половина, а сега ми изписаха съвсем други хапове! Мисълта ми е, че можеш да си пиеш Но Шпа, но задължително се чуй с твоя лекар! Ама и вземи се спри малко - работа, банкети - нямаш умора  Hug Wink
Аз отивам до магазина и се връщам и започва да ме боли, камо ли да ходя на работа или даже и по магазините, само като лежа се чувствам що-годе добре!
Пази се  Hug

# 91
Ивонска, хайде да си лягаме!!!  newsm46

# 92
  • София
Не и преди 5...  cry

smile3502

# 93
  • София
Галче, одобри ли те мъжо с новата глава?

# 94
  • София
galina_dimova, изпуснах те за секунда... Утре да ми отговориш...  Mr. Green

Г-жи Стойчева & Стоянова, най-прилежно не забравих да Ви запиша, но  smile3555 забравих за кога и сега сте в списъка за 05.12 + 07.12...
smile3560
Съжалявам, един акъл за двама не стига...

hug

# 95
  • София
Добро утро.

Тази нощ успях да спя без прекъсване от 12:30 до 6:30, което не ми се е случвало от няколко месеца. Сигурно скоро няма и да ми се случи  Simple Smile

Вчера се сдобих и с контейнерите за кърма на AVENT. Сега кърмаческият ми комплект е пълен. Остава и да ми влезе в употреба  Laughing Може и да знаете, но аз да кажа - ако купувате нещо на AVENT, взимайте го аптеки Ремедиум. Там цените са по-ниски от препоръчителните. Ръчните помпи, например, са 10-12 лв. по-евтини, контейнерите, които взех са с 3 лв по-малко. Въобще, каквото съм купувала от тях на AVENT e по-евтино.

Някоя от вас вземала ли е такива хапове?

Аз пия Магнерич непрекъснато, а Папаверина го взимам при контракции, което от няколко дни ми се случва сравнително често. Моите също не са болезнени. Не се притеснявай, пий си хаповете и повече почивка.

# 96
  • София
Добро утро, дами!

Днес е 1-ви декември! Днес първите от нас влизат в 9-ти месец!  Heart Eyes През този месец, всъщност след броени дни, очакваме първите планови декемврийски януарчета!   ylinfant А съм сигурна, че ще има и непланови изненади.  smile3541

Нека си пожелаем живи и здрави бебчета, леко и безаварийно раждане и (независимо от състоянието по това време: 2 в 1 или 1+1) - чудесни празнични вечери!

Нещо днес съм се разчувствала!  Blush

# 97
  • София
Добро утро! Да се оплача от сутринта - кървят ми ужасно венците, сега ще се обаждам на зъбарката ми, за да я питам какво да правя........Ако се сещате нещо, споделете.
Правейки списък за родилното, за да не забравя нещо, се сетих за ръкавички за бебо, а за вкъщи да взема маски за уста, защото родата ще се изсипва в доста бацилен период....
За сега Чао!

# 98
  • София
Тъй като вчера коментирахме болничните след училище, вижте какво прочетох в темата със съвети за майчинството и новите законови положения:

Имай предвид и нещо друго, когато си вземаш болничния по-късно. Болничния задължително се ползва 45 дни преди термина. Ако ти искаш да ползваш всичките 315 дни болничен, тогава трябва в болничния ти да се напише по-късен термин. В противен случай, ако болничния се издаде например 25 дни преди термина, който е написан на същия този болничен, останалите 20 дни просто ги губиш. Те не се прехвърлят за ползване в последствие.

Това по въпроса задължително ли се излиза в болничен 45 дни преди раждане. Държа да отбележа, че ако болничният е издаден коректно, а сте родили по-рано, тогава дните не се губят, а се прехвърлят към общите 315.  Peace

Галина, кажи какво стана с новата прическа, одобриха ли те?  Simple Smile Аз съм сигурна, че изглеждаш много добре, просто трябва да мине малко време, докато започнеш да се възприемаш.

# 99
а я кажете за майчинството - т.е. за дните до 2г. на детето след като минат 315-те дни. Издава ли ти някой болничен или само си пишеш молба в "личен състав"?

# 100
Добро утро коремчета.

sasha_gbg венците ни кървят през цялата бременност-и Лакалут Актив пробвах и Парадонтакс,но...нищо.Ако искаш купи си Сандрин-разтвор,който се разрежда във вода и се жабуркаш с него-има ефект ако се прави постоянно.

През този месец, всъщност след броени дни, очакваме първите планови декемврийски януарчета!   ylinfant А съм сигурна, че ще има и непланови изненади.  smile3541

Нека си пожелаем живи и здрави бебчета, леко и безаварийно раждане и (независимо от състоянието по това време: 2 в 1 или 1+1) - чудесни празнични вечери!

Ним както казах и на мъжо имам чувството,че до 20.декември вече ще сме с един повече.... newsm78 Незнам защо,но така го чувствам.И да ви кажа какво ми споделиха други мами:В първия ден на деветия купувате една хавлия и един сапун и отивате на църква да ви чете попа служба за леко раждане и там оставяте сапуна и хавлията-на иконата на Света Богородица.За някои може да е смешно,но аз мисля в понеделник(тогава влизам в деветия) да отида.

Днес ме събудиха с прекрасна новина-получих СМС от една позната,че в понеделник е родила момченце   bouquet  Hug

# 101
Да ви черпя една торта

Днес мойто мъж има рожден ден...

# 102
  • София
mimi_81, хубава тортичка си спретнала, цяла нощ ли я ''гласи''?...

Да ти е жив и здрав мъжо! Да те слуша и да те обича!   cook

# 103
  • София
mimi_81, да ти е жив и здрав мъжа и много радости да ти създава! Laughing

# 104
Честит декември момичета! Устискахме ноември без януарски ноемврийчета, което е супер!
Днес за първи път ще ходя на мерене на тонове...ами... май си наближава заветния момент  ylinfant .  
Мими, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша. А нещо за пийване към тортичката няма ли да предложиш   Wink...знам, че е рано aма... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт