Идва скоро люта зима, ЯНУАРИ бебчета във люлките ще има!!!

• 10 212
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро и от мен Laughing

Честито на мъж ти Мими,и много да се обичате и тримата Grinning Grinning

Днес,на връщане от детската градина, си купувам две списания - Мамма и Интро..

Правя си кафенце/3 в 1 де/,купих си мекички/ей,само да не ви се прияде сега/, и сядам..../ отделно,че днес съм много сдухана,спи ми се адски...ох/,та...........отварям Мамма - и хоп - Ивонска там/ разказва колко щастлива е Mr. Green/.
Пийвам си кафенцето, отварям Интро... - и хоп - аз там Mr. Green/ с голямо интервю и големи,бременни снимки, Mr. Green Mr. Green
 Няколко дена по-рано - в 9 месеца - Клемито,слуша Ерос Рамацоти и си бременее Mr. Green

И така,изводът е - е тва ние,януарките,много известни сме беееееееее Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Завзели сме цялото медийно пространство Crazy Laughing Laughing Laughing

# 106
  • София
Мими, да ти е жив и здрав мъжът и много да се обичате!   bouquet

... А нещо за пийване към тортичката няма ли да предложиш   Wink...знам, че е рано aма... Mr. Green

Аре са! Още няма 10 сабале, ти за пиене говориш!  Mr. Green То верно, че е петък, ама нека поне дойде обяд!  Joy

# 107
ivonska чак сега привърших с изработката на тортата-голям зор беше цяла нощ.  #Crazy

moppie   ама ти наистина бая от ранко искаш да се подкараме...Ще си опияним бебоците ако "хакаме"цял ден,но айде пийте по едно от нас

на кой каквото му хареса да пие..мъжа ми черпи,а аз правих и коктейлите досага...

# 108
  • София
Следобяд, само мъж ми да се върне съм първа писта на будката до нас.  Mr. Green
Я сипете по едно, че кафето тази сутрин не ми върви... baby_neutral
От днес съм в 9 месец.  newsm44 Кога мина това време, не разбрах. Предния път ми се стори, че съм бременна 9 години, а не 9 месеца, сега ми излетя времето. И да ви кажа, Никол се пооправя вече, не кашля толкова лошо, даже от снощи, преди да си легне, не съм я чувала да кашля.  Laughing

# 109
  • София
Щом Николчето е добре, вторник - знаеш къде!  topicclosed

# 110

Кога мина това време, не разбрах... сега ми излетя времето.

И аз не вярвам ,че наближава края...Кога разбрах,че съм бременна ,та сега вече и ще чакаме  newsm78  Направо се просълзявам  Tired

Браво на Никол-дано повече не те тревожи така-да ти е жива и здрава.

# 111
  • София
Щом Николчето е добре, вторник - знаеш къде!  topicclosed
Разбира се! Mr. Green

# 112
galina_dimova, изпуснах те за секунда... Утре да ми отговориш...  Mr. Green

Г-жи Стойчева & Стоянова, най-прилежно не забравих да Ви запиша, но  smile3555 забравих за кога и сега сте в списъка за 05.12 + 07.12...
smile3560
Съжалявам, един акъл за двама не стига...

hug
Аз ще се постарая да съм на линия и двата дена, сега остава и г-жа Стоянова да потвърди и ще те спасим от публичен  линч smile3533

# 113
  • София; Дружбето
Добро ви утро
Всичко най-хубаво на мъШ ти Мими, да те слушка и радва само Mr. Green
Аз днес се олях да спя, чак не повярвах като видях, че е 9 и 10 като се събудих. Тъкмо ще свикна да спя до късно и ще дойде малкото човече Crazy И на мен ми се струва, че 9-те месеца доста бързо излетяха

# 114
Ним и аз много се вълнувам от това, че скоро ще започнат да се появяват бебчетата. newsm47 Направо започвам да се притеснявам от факта, че ще ставам МАМА.  breastfeeding Малко съм объркана и не знам дали ще се оправям, но не съм първата и предполагам ще успея. Да си пожелаем успех и леко раждане!

За прическата - мъжо малко се стресна като ме видя и каза, че така съм изглеждала по-кръгла, но аз му обясних, че ще ми е по-удобно с по-късата прическа за след раждането. Като започне да капе, а и няма да имам много време за себе си, а косата иска доста грижи. Най-накрая си изпросих одобрението. Ще свикне. Във вторник ще ме видите, сега не ми се снима.

Мими, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, много да те обича и радва, а ти скоро да му поднесеш най-големия подарък! Ей, момичета по-леко с почерпките, че вече ми се преяде торта.   party023

magnoliamm и мен са ме изтипосали в 9 месеца в Гордея се с моя корем. Аз съм със шапката с националния флаг. Донеси твоето списание във вторник да прочетем интервюто! А на 15.12 задължително ще те гледаме!  tv

А Интервюто на Ивонска е толкова трогателно, едва не се разплаках. newsm45

# 115
  • София
Отивам на док. Вчера овършах София (от 8.00 та до 23.00) и корема ме спука нощес - направо ми се бяха натъртили органите от тежестта на бебо...  #Crazy

Стискайте палци, ще доложа после...  ooooh!

# 116
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Клеми,ти ще си нашето Евро бебе,/ ако дочакаш де,че имам усещането,че всички ще родим рано рано Mr. Green/ Mr. Green

Гале,извинявай,пропуснах да те спомена - и ти гордо представяш януарките,къде без теб Mr. Green

Ивонска,а мен записа ли ме за вторник? Crazy

# 117
Каже те ми болничния за след раждането кой ти го издава?  newsm78 Защото вчера като говорих с педиатърката тя каза, че е от тях, но ми е странно как ще го напишат със задна дата, тъй като както вчера обясних документално ще се обвържем след получаването на Акта за раждане, което ставало до 15 дни.

# 118
  • София; Дружбето
Стискаме палци младежа да не е решил да излиза Peace
А мен записа ли ме?

# 119
  • София
Отивам на док. Вчера овършах София (от 8.00 та до 23.00) и корема ме спука нощес - направо ми се бяха натъртили органите от тежестта на бебо...  #Crazy

Стискайте палци, ще доложа после...  ooooh!

Ти хубаво си си походила вчера!  Crossing Arms Абе жена, да са ти казвали, че бременните жени особено към края трябва да се пазят? Аре, стискаме палци и чакаме отчет (ама не като моя оня ден  Mr. Green )

Аз също отивам сега да си взема резултатите от стерилната урина.  Confused

Записана си!  smile3560

Галина, не се притеснявай, това с акта за раждане не е някаква новост. 45 дни преди термин болничният се издава от гинеколога. когато родиш, от болницата ти издават следващите 42 дни. Ако си преносила, разликата в дните при преносване се издава от гинеколога. След като изтече вторият болничен от 42 дни, остатъкът се дава от педиатъра. До тогава отдавна ще си си взела акта за раждане на беба. Освен това няма как да я запишеш без акт за раждане, защото тя реално няма да има ЕГН още. Това не е страшно, никой от никъде няма да те върне, ако се наложи недай боже нещо, но всякакви медицински интервенции ще се заплащат от теб именно поради горните причини. Например посещението на педиатъра след изписването ви - ще ви таксува 10-20 лева или както там са й тарифите. Това е!

Общи условия

Активация на акаунт