Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 398
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, при мен нещата май не се развиват в положителна посока Confused

9-ти ден - 109 mUI/ml
11-ти ден - 126 mlU/ml

В различни лаборатории са, тъй като първата, в която бях пуснала на 9 ден, днес не работи.
До колкото прочетох тук, би трябвало са в еднакви мерни единици, а резултата е далеч от удвояване.
Има ли някоя дама с подобни резултати и положително развитие на бременност?
Май за съжаление няма голяма надежда Cry
Запази спокойствие само сега. Може би 1 ембрион е спрял да се развива и затова има лек застой в чхг. В понеделник пусни в първата лаборатория (от 9тия ден) и дано съм права-пожелавам ти го от сърце 🤞🍀

# 196
  • София/Севлиево
При мен също нямаше удвояване първите 48 часа-от 94,5 бе 135.Докторът ми каза да изчакам 72 часа и тогава да пусна нов-бе около 400.Първият тест ми бе на 8-ми ден,2-рия -на 10 и после на 13...Повече ЧХГ не пускат.Бременността приключи добре.

# 197
Здравейте момиче,  иска да ви попитам след трансфера,  ако имаш положителен резултат,  кога е първият ти преглед? 7-ми ден след трансфер съм и за сега мисля че резултатът ще е добър.

Ами при мен първият преглед беше чак в 7 г.с., но от болницата така прецениха (в Белгия съм) . Надявам се при Вас да е по-рано , защото чакането изобщо не е лесно 🙂

# 198
Здравейте момиче,  иска да ви попитам след трансфера,  ако имаш положителен резултат,  кога е първият ти преглед? 7-ми ден след трансфер съм и за сега мисля че резултатът ще е добър.

Ами при мен първият преглед беше чак в 7 г.с., но от болницата така прецениха (в Белгия съм) . Надявам се при Вас да е по-рано , защото чакането изобщо не е лесно 🙂
Докторката при която ходя излиза отпуска от август,  и понеже ми се искаше тя да е там се надявах да е по рано, но така като чета как минава при другите май ще е по скоро към средата на август. При мен пиклив тест не е много показателен, защото до сега съм имала 7 такива, но до пулс не се стига. Сега е първото ми инвитро и правихме ПИД и просто се надявам този път да го задържа и най-накрая да чуя малко сърчице.

# 199

Докторката при която ходя излиза отпуска от август,  и понеже ми се искаше тя да е там се надявах да е по рано, но така като чета как минава при другите май ще е по скоро към средата на август. При мен пиклив тест не е много показателен, защото до сега съм имала 7 такива, но до пулс не се стига. Сега е първото ми инвитро и правихме ПИД и просто се надявам този път да го задържа и най-накрая да чуя малко сърчице.
Разбрахте ли каква е причината?

# 200

Разбрахте ли каква е причината?
Да, имам изменения в 8 и 17 хромозома.

# 201
Здравейте момичета. Как сте днес ?
От вчера имам същото усещане , като когато бях бременна за кратко , преди 2 месеца. Знам че е "невъзможно " ( днес ми е 3ти ден след трансфера на 2 3дневни бебока) ,но някак си съм убедена че съм бременна.  На няколко пъти днес ми се догади , просто за да спра да се самонавивам ( защото знам , че ако е от бременност,  гаденето започва след покачване на чхг ) реших да направя един пиклив . Моля не ме съдете, знам че е лудост, обаче ми се появи една ужасно бледа втора чертичка. Утре ще направя друг с първа урина , но съм в пълно недоумение....

# 202
Аз правих кръвен 7 ден след ЗЕТ на 5-дневен ембрион. Същият ден се обадих на доктора и ми каза преглед след 2 седмици за плоден сак. След още две седмици беше прегледът да чуем сърцето.

# 203
Много благодаря за информацията,  аз трябва да правя кръвен във вторник и ще видим какво ще кажат. Стискам палци този път да се задържи. 
Аз правих кръвен 7 ден след ЗЕТ на 5-дневен ембрион. Същият ден се обадих на доктора и ми каза преглед след 2 седмици за плоден сак. След още две седмици беше прегледът да чуем сърцето.

# 204
От вчера имам същото усещане , като когато бях бременна за кратко , преди 2 месеца. Знам че е "невъзможно " ( днес ми е 3ти ден след трансфера на 2 3дневни бебока) ,но някак си съм убедена че съм бременна.  На няколко пъти днес ми се догади , просто за да спра да се самонавивам ( защото знам , че ако е от бременност,  гаденето започва след покачване на чхг ) реших да направя един пиклив . Моля не ме съдете, знам че е лудост, обаче ми се появи една ужасно бледа втора чертичка. Утре ще направя друг с първа урина , но съм в пълно недоумение....

Не си го причинявай моля те. Просто изчакай денят за кръвния тест. Трудно е знам , всички тук сме чакали, но някак си минават дните. За пиклив щом толкова искаш изчакай поне 8-9 и ден. Всичко това , за което си писала може и да е от лекарствата.Иначе ти пожелавам да си бременна ❤️, но изчакай ..

# 205
аз не си правя пикливи тестове, не виждам смисъл, и без това ще си правиш кръвен
тия положителни тестове нищо не значат, не си харчи парите Wink

аз винаги си правя кръвен тест на 14 ден след трансфер, след това записвам час за след минимум още 10-12 дни за преглед, ама то е по-скоро формалност този преглед, защото още е рано да се установи дали бремеността ще я бъде
аз досега колко положителни тестове съм имала.... и нито едно бебе досега

надявам се този път да е успешен

# 206
Колкото е да е странно ( и аз се изомих) ,иксито ми беше държавно ( в Лондон съм) и след процедурата ми дадоха 2 пикливи теста 😆  така че ще ходя на частно тези дни , защото момичета - бременна съм.  Още не си го обяснявам, струва ми си биологически невъзможно, но е факт. Чертичката е Розова и се появи на 2рата минута( на снимката не личи много)

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 07:42 от Tedichka85

# 207
Колкото е да е странно ( и аз се изомих) ,иксито ми беше държавно ( в Лондон съм) и след процедурата ми дадоха 2 пикливи теста 😆  така че ще ходя на частно тези дни , защото момичета - бременна съм.  Още не си го обяснявам, струва ми си биологически невъзможно, но е факт. Чертичката е Розова и се появи на 2рата минута( на снимката не личи много)

Рано е още за лекар. Все пак си в 4-и ден след трансфер. Послушай момичетата тук. Изчакай си търпеливо в четвърти ден е рано и за тест и за преглед .

# 208

Рано е още за лекар. Все пак си в 4-и ден след трансфер. Послушай момичетата тук. Изчакай си търпеливо в четвърти ден е рано и за тест и за преглед .
О далеч съм още от мисълта за преглед . А кръвен мисля най-рано в петък . До сега имам 2 миседа и чхг не ми е стигало повече от 260 , та ще поизчакам. Направих си тест просто защото усетих гадене , плюс още няколко симптома , които имах при последния мисед (юни месец) . Но ми е странно , защото имплантацията ми "по учебник" би трябвало да започне днес .

# 209
Предполагам след трансфера са ти изписали лекарства, не ги пий на гладно и няма да ти се гади.

Общи условия

Активация на акаунт