Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 175
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Да, аз имах в началото след трансфера.  Казах на лекаря и ми изписаха противогъбични глобули за 3 дни, циклигест анално и един крем за мазане. Дискомфорта премина и продължих с кринона още почти два месеца след това и не ми се е появявало повече. Лекарят ми обясни, че с вагиналния прием на прогестеронови препарати се случва да се измени флората във влагалището, което да доведе до такова раздразнение. Така че не се притеснявай, но моята препоръка е да кажеш на лекаря си и той ще ти каже какво да предприемеш. Няма да мине от самосебе си, само ще се увеличава дискомфорта, така че не чакай.  Колкото по-рано предприемеш нещо, толкова по-бързо ще отшуми.

Здравейте, дами. Петък беше моя трансфер като приемам Кринон гел и Дуфастон. Чувствам се добре, имам лек придърпвания, но нищо повече. Вече 10дни слагам Кринон и от вчера усещам едно раздразнение и от време на време ме сърби, някоя имала ли е подобна реакция от Кринона и според вас дали е това?
Аз съм в 7 с.г. и почнах от вчера циклогест ректално, че освен некомфорт и леко зацапване получих и лекарката каза, че е възможно да е от свещичките. Така че най-добре ако продължава дискомфорта, попитай как да процедираш.

# 511
Здравейте момичета!
От доста време ви чета, та ето че дойде и момента да пиша и аз Simple Smile
Днес ми е 7-ми ден след трансфер на две 3-дневни снежинки и тъй като в събота ми предстои пътуване в чужбина, за което се колебая дали да не отложа, та реших да си пусна кръвен тест (въпреки, че знам, че е рано), за да се насоча дали е имало имплантация и как вървят нещата. Резултата е 3.3, като снощи си бих и прегнил 100 UI.
Как мислите - възможно ли е този резултат да е вследствие от прегнила? Има ли момичета с такъв резултат на 7ми ден и впоследствие успешна бременност ? Simple Smile

# 512
Здравейте момичета!
Днес ми е 7-ми ден след трансфер на две 3-дневни снежинки и тъй като в събота ми предстои пътуване в чужбина, за което се колебая дали да не отложа, та реших да си пусна кръвен тест (въпреки, че знам, че е рано), за да се насоча дали е имало имплантация и как вървят нещата. Резултата е 3.3, като снощи си бих и прегнил 100 UI.
Как мислите - възможно ли е този резултат да е вследствие от прегнила? Има ли момичета с такъв резултат на 7ми ден и впоследствие успешна бременност ? Simple Smile
Здравей моето чхг на 7ми ден на 2 3дневни ( без прегнил) беше 16.3 , но мисля че съм била с ранна имплантация.  Повтори след 2 дни

# 513
  • Бургас
Здравейте момичета!

Здравей моето чхг на 7 ден на 2 тридневни беше 32. И двете се бяха хванали

# 514
Здравейте момичета!
Ако пътуваш в събота сутринта, може би утре пак да пуснеш един тест, да видиш има ли промяна,
а ако пътуваш в  събота следобед, предполагам, че в по-големите градове биха могли на същия ден след 12:00 да ти кажат резултат - така ще си сигурна, че си проверила по най-добрият възможен към дадения момент начин 🤞🤞 ( все пак в събота ще е 9-ти ден) ,

Всъщност кое те притеснява в пътуването? Аз една седмица след положителния тест бях на концерт на Айрън Мейдън 😁😁 пътувахме с кола и с влак, и после стоях много дълго време права, а на концерта си беше шумно 🤘, но в моят конкретен случай, на мен точно, нищо не ми стана Simple Smile

# 515
На моя трансфер имаше една дама, на която докторът беше казал да остане 3-4 дни след трансфера и после може да лети до чужбина. Тя не живее в България и явно е попитала кога може да лети. Това ако ще пътуваш със самолет, Pipi.

# 516
Pipi, на мен лично ми изглежда ниско чгх, при мен беше 170 на 7 ден, но разликата е, че трансферът беше с ембрион на 5 дни. Пусни си утре сутрин пак ЧХГ и виж колко е. Може пък да е по-късна имплантацията, на 5-дневните е май до 2-3 дни.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 18:36 от So close

# 517
Благодаря ви, момичета. И на мен доста ниско ми се стори, та затова писах.
Иначе ще пътувам със самолет и затова се притеснявах.
Утре сутрин ще пусна ново ЧХГ и се надявам на чудо и увеличение! 🙏🏻

# 518
Пипи, аз пътувах със самолет ден след последния ми трансфер. Вече съм в края на третия месец.
Разбира се, пътуването беше наложително Simple Smile
Отмених две други пътувания със самолет, за да не поемам излишни рискове и да не се претоварвам твърде много.
Доколкото знам, ако полетите са кратки и не се обездвижваш за дълго, пътуването със самолет не е противопоказно по време на бременност.
Не бих се качила, обаче на презокеански полет 😄 Тези и като не бях бременна много ме изтощаваха 😉

# 519
Здравей те. Сега се сетих и се притесних. Този път не ми изписаха кортикостероиди или метадон. В манипулационната не ми казаха да си купя и да пия. Спре ли са да ги изписват в Надежда?

# 520
Не са спрели. Може да са преценили да пробват без, този път. Аз имам Преднизолон Кортико 2х1. Предния път нямах. Имам и Зарзио. Предния път бях на Емграст. Мисля, че пробват различни неща.

# 521
Момичета, пак съм аз Simple Smile на 17 ден след трансфер на 3дневна точица и ЧХГ-то ми е 2199, което е супер и съм безкрайно щастлива. Това обаче, което пък сега ме мъчи на дневен ред е следното. Вчера бях на първи преглед, като според АГто ми вчеря бях в 4 седмица и 6 дни, ако правилно съм разбрала края на 5 седмица и сега влизам в 6та. Та…. Драмата ми е, че освен плодно сакче 6мм голямо и малко жълто тяло, друго нищо не се видя. Освен това се оказах с две кисти, като никога до сега не съм имала и малко се стреснах. На всичкото отгоре плодното сакче е малко в дясно на снимката, не било центрирано. Тези, които сте минали вече през преглед, можете ли да споделите малко инфо, че пак започнах да психясвам. А пък АГто ми направо ме претупа на този преглед.

# 522
Аз съм точно като теб-вчера ми беше 15 ден на 6дневен и се водех 4с6д,днес вече 5та.Според мен си отишла много рано на преглед, не знам дали е назначен от доктор. Но на преглед не се ходи в зависимост от ЧХГ, а от етап на развитие. Аз ще ходя чак другата седмица в Сряда. Трябва да имаш поне 10тина дни закъснение на цикъла, иначе няма какво да се види. Така че, не мисля че има място за притеснение, просто малко си избързала, предполагам от нетърпение.
Успех на следващия преглед, всичко ще е наред на него! 🙂

# 523
Аз съм като Арчи, днес ми е 17 ден на 2 бр 5 дневни и прегледа ми е за другата седмица в четвъртък. Като днес ми е 5 ден закъснение на цикъла. И според мен рано си отишла, ако правилно си написала дните. Трябва да има поне 10 дни закъснение.

# 524
Напълно нормално е още да не се види ембрион и да не се чуе пулс, много е рано още. Ако сте в 4г.с. и 6 дни това означава, че сега влизате в 5та (а не 6та). Щом сте потвърдили, че плодното сакче е в матката, най-добре е следващия ви преглед да е поне след 2-3 седмици за да видите и ембрионче и да чуете пулс едновременно (при мен това се случи в 8ма седмица). А как разбрахте, че не е центрирано и какво точно имате впредвид с това, центрирано спрямо кое ? 🤔 Важното е да е вътрематочна бременост.

Общи условия

Активация на акаунт