Отговори
# 600
Момичета пациентки на доктор Станулов, другата седмица ще пускаме спермограма в Афродита. По телефона ми предложиха да добавим и тест за оплодителна способност към разширената спермограма - тази оплодителна способност същото ли е като тест за ДНК фрагментация? По телефона не бяха много наясно.
Решихме да отидем там вместо в Надежда, където ни беше предишната спермограма, защото ако се стигне до някакви процедури, ще бъде при доктор Станулов.

# 601
Rayy, доколкото виждам инфо в нета, май е същото. Пише, че при фрагментация под 15% - има отлична оплодителна способност материалът. Т.е. вие ще изследвате това, каква е оплодителната способност и съответно каква е фрагментацията.
Добре сте се насочили към Станулов, страхотен е. Ако всичко се развие добре, в което се надявам, след време и за второто ще ходя при него...Много адекватен и спокоен, винаги връща обаждане и помага.

# 602
Благодаря, So close, аз зимата бях на пробен преглед при него и ми направи страхотно впечатление. Тогава обаче не бяхме готови сякаш за плана, който ни изготви, междувременно се случиха други неща, и сега ще пробваме още няколко месеца да се случат нещата по естествен начин с помощта на доктор Калчев.

# 603
Привет, момичета..
Всеки месец имам надежда.. мисля си, чв имам симптомите и накрая оставам разочарована.. Вчера трябваше да ми дойде, днес леко зацапа кафяво преди час и след това нямам нищо, лека болка и болка в гърдите… дори не съм подута както обикновено..

# 604
Привет, момичета..
Всеки месец имам надежда.. мисля си, чв имам симптомите и накрая оставам разочарована.. Вчера трябваше да ми дойде, днес леко зацапа кафяво преди час и след това нямам нищо, лека болка и болка в гърдите… дори не съм подута както обикновено..
Tози месец ми закъсня и аз много се надявах, даже правих тест, имах лека черта на шуърчек, но кръвния вчера - 0.125. А днес и ми дойде. Всеки месец се чувствам все по-разочарована.

# 605
Дени да не е било биохимична, щом е имало закъснение и втора бледа черта.? 😟

# 606
Дени да не е било биохимична, щом е имало закъснение и втора бледа черта.? 😟
Eдва ли. По-скоро писалките на шуърчек са дефектни. За втори месец ми се случва. А и в същия ден отидох на кръвен.

# 607
Привет, момичета..
Tози месец ми закъсня и аз много се надявах, даже правих тест, имах лека черта на шуърчек, но кръвния вчера - 0.125. А днес и ми дойде. Всеки месец се чувствам все по-разочарована.

Ето, че ми изби вече.. Наистина всеки месец разочарованието е все по-голямо. От колко време правите опити ?

# 608
Привет, момичета..

Ето, че ми изби вече.. Наистина всеки месец разочарованието е все по-голямо. От колко време правите опити ?
От края на декември миналата година, 9-10 месеца.

# 609
Ние сме в средата на своите 30 и опитваме от май месец. Аз винаги съм била с нередовен цикъл, но от скоро се видя и много лека форма на Хашимото, височък пролактин  от време на време, високо TSH и нисък прогестерон. За момента не се разочаровам много, когато ми дойде МЦ. Опитвам се да се наслаждавам на процеса на бебеправене и дуфастона и еутирокса ми действат добре засега. Имам и малко други здравословни проблеми, които ту се обаждат, ту утихват и се стремя просто да правя най-доброто за себе си чисто здравословно и да не си слагам напрежение за бебето.

Вярвам, че останалото ще се нареди и вярвам, че Бог има план и нашето човече ще дойде когато му дойде неговото време и няма да е другo, а то.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 15:11 от Lygia

# 610
Привет, момичета..

Аз скоро правя 35. Опити от почти година. Моето разочарование идва от това,че първото ми дете стана за 4 месеца, но бях на 25. Преди 10 години нищо не съм изследвала,а сега се оказва ,че съм с високо за бременност ТСХ и тромбофилия,плюс двурога матка (която вече ми оправиха). Аз почвам да се тревожа заради годините ми😃Иначе,разбира се,се чувствам на 23😂🤣🤣

# 611
Ние близо 2 години.
Аз на 33 ,  ММ - на 35.

# 612
Ние правим опити от година и половина, през които имам 2-3 загуби. 1 мисед, 1 доказана биохимична и едно подозрение за биохимична (за което съм почти 100% сигурна).
Аз съм на 41.

# 613
Ние година и малко, един спонтанен аборт, една лапароскопия за махане на ендометриоза.
Аз на 25, ММ на 26 оперираха ме на 23.. 😔

# 614
Аз съм с 1 детенце, на 26съм и за година опити имам две биохимични и един мисед. Минавам да се похваля, че и конизацията е зад гърба ми. Днес я направиха и дори успях да не спя там. Сега чакаме резултат от тази биопсия, надявам се да не е нещо лошо и всичко да е изрязано, но пък се притеснявам шийката да не се скъси много... И след 3 4 месеца отново в борбата, ако всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт