Отговори
# 615
Ние също правим опити 10 месеца вече,аз съм на 32,имам едно детенце на 5 години което стана буквално от първия месец опити,миналата година септември биохимична само с един акт,Чхг стигна до 200 и взе да спада 😭И ето дойде слвдващия септември...опити ли опити и нищо...

# 616
Успех на всички 💗

# 617
Привет, момичета..
Всеки месец имам надежда.. мисля си, чв имам симптомите и накрая оставам разочарована.. Вчера трябваше да ми дойде, днес леко зацапа кафяво преди час и след това нямам нищо, лека болка и болка в гърдите… дори не съм подута както обикновено..
Tози месец ми закъсня и аз много се надявах, даже правих тест, имах лека черта на шуърчек, но кръвния вчера - 0.125. А днес и ми дойде. Всеки месец се чувствам все по-разочарована.

Ето, че ми изби вече.. Наистина всеки месец разочарованието е все по-голямо. От колко време правите опити ?

Аз скоро правя 35. Опити от почти година. Моето разочарование идва от това,че първото ми дете стана за 4 месеца, но бях на 25. Преди 10 години нищо не съм изследвала,а сега се оказва ,че съм с високо за бременност ТСХ и тромбофилия,плюс двурога матка (която вече ми оправиха). Аз почвам да се тревожа заради годините ми😃Иначе,разбира се,се чувствам на 23😂🤣🤣
Аз нямам деца. На 26 съм. В началото на връзката ни той сподели, че детето от бившата му жена било станало от първият път и подозирам, че това ме вкарва в някаква депресия като го мисля и от там идва разочарованието ми.. започвам да си втълпявам глупости..

# 618
Привет, момичета..
Всеки месец имам надежда.. мисля си, чв имам симптомите и накрая оставам разочарована.. Вчера трябваше да ми дойде, днес леко зацапа кафяво преди час и след това нямам нищо, лека болка и болка в гърдите… дори не съм подута както обикновено..
Tози месец ми закъсня и аз много се надявах, даже правих тест, имах лека черта на шуърчек, но кръвния вчера - 0.125. А днес и ми дойде. Всеки месец се чувствам все по-разочарована.

Ето, че ми изби вече.. Наистина всеки месец разочарованието е все по-голямо. От колко време правите опити ?

Аз скоро правя 35. Опити от почти година. Моето разочарование идва от това,че първото ми дете стана за 4 месеца, но бях на 25. Преди 10 години нищо не съм изследвала,а сега се оказва ,че съм с високо за бременност ТСХ и тромбофилия,плюс двурога матка (която вече ми оправиха). Аз почвам да се тревожа заради годините ми😃Иначе,разбира се,се чувствам на 23😂🤣🤣
Аз нямам деца. На 26 съм. В началото на връзката ни той сподели, че детето от бившата му жена било станало от първият път и подозирам, че това ме вкарва в някаква депресия като го мисля и от там идва разочарованието ми.. започвам да си втълпявам глупости..
Аз също съм на 26. Мъжът ми е на 38. И двамата нямаме деца досега, но не сме и пробвали с други хора.

# 619
Здравейте и от мен, на 32 години съм, имам едно детенце на 3 годинки. Правим опити съвсем отскоро, но за жалост според гинекалога ми този месец няма да настъпи овулация. Пожелавам на всички ни скоро да чуем радостната новина Heart

# 620
И аз и мъжа ми сне на 38години. Правим опити от 2 години и половина, като през това време имам две загуби...Първата бременност се получи на първия месец...Втората след година. Сега съм на стимулация и фоликуметрия...Овулацията ми беше на 8.09...сега чакам да минат дните до теста...Обаче нищо не усещам и май не се е получило този месец,...нооо както казва Кубрат Пулев" Продължаваме напред"
Успех  на всички и дано тази Коледа да е по- хубава!

# 621
Asisa, мъжът ти правил ли си е спермограма? Ти пускала ли си изследвания за тромбофилия? Питам заради загубите...

# 622
Asisa, мъжът ти правил ли си е спермограма? Ти пускала ли си изследвания за тромбофилия? Питам заради загубите...
Правили сме спермограма с днк фрагментация...Стаменов каза че е супер.
Иначе сме правили и хормони, крос мач, кариотипи, ЦС, диагностична лапароскопия, офис хистероскопия, имунологична биопсия, имплантационен прозорец, лепила, PBMC, тробофилии , НК клетки. Оказа се че имам доста завишени НК клетки...Последваха хапчета, вливки Киовиг...и накрая ги преборихме...

# 623
И аз и мъжа ми сне на 38години. Правим опити от 2 години и половина, като през това време имам две загуби...Първата бременност се получи на първия месец...Втората след година. Сега съм на стимулация и фоликуметрия...Овулацията ми беше на 8.09...сега чакам да минат дните до теста...Обаче нищо не усещам и май не се е получило този месец,...нооо както казва Кубрат Пулев" Продължаваме напред"
Успех  на всички и дано тази Коледа да е по- хубава!

Да попитам всички за тази стимулация към репродуктивен лекар ли се насочихте и какво всъщност представлява тя?
Използвам поста, за да задам въпроса.

# 624
При мен стимулацията беше лека с Фемара, защото правим опити по естествен начин...На мен ми е назначена в репрудуктивен специалист, иначе и АГ в моя град ми е назначавал стимулация с Клостилбигит....нооо само след направена ЦС за проходимост на тръбите.

# 625
При нас вече 11 месеца неуспешни опити. На 32 сме с едно дете на 7 години, което стана буквално от първия път, но сега...
Мисля вече да се ориентирам към търсене на репордуктивна клиника, че в нашия град няма.

# 626
Здравейте и от мен!
Пореден неуспешен месец Sad
Първия месец, с който започнахме опити не уцелих овулация. Тоест това е втория месец на активни опити. Преди овулация бях отново на лекар, всичко беше ок. Вчера безславно ми дойде, като по часовник на 27 ден..
Звъннах в Тутракан-никакъв шанс за час преди Ноември и то-все още няма график.
Замислям се дали в Афродита, Варна биха ми помогнали за стимулация при естествен цикъл, или се занимават само с ин витро? Нямаме репродуктивни проблеми никакви, но адски ме тревожи моята възраст (40) усещам, че времето изтича като пясък между пръстите ми и ме обзема отчаяние Sad

# 627
Момичета, ако не става повече от времето, което репродуктивните клиники казват за вашата възраст, направо се ориентирайте. Знам, че за много хора репродуктивен специалист е равно на ин витро, но не е така. Лекарите винаги тръгват от по-малко инвазивното. И дори да се налага ин витро в крайна сметка, пътят до него не е кратък. Така че моят съвет е да не бавите решението.

# 628
  • гр. София
Сиси, след по-малко от месец ставам на 41. От 8 години опитваме да имаме дете, но и аз бягах от инвитро-то като дявол от тамян. Едва на 38 се обърнах към репро доктор, който за мое съжаление беше точно обратното на това, което е написала Стоун. Изкарах близо година там, дадохме около 5 хил, без реално да сме стартирали инвитро и се насочих към сегашната ми докторка. За съжаление с годините вече резерва е силно намалял. Сега съм на ЕЦ, никога не съм забременявала и ужасът, че мога да остана без дете е огромен, но за съжаление не всичко зависи от мен. Та, моят съвет на препатил е - не отлагай, годините са години и часовника тик така...., моите антрални на 39 бяха около 6, сега едва имам по 1-2 само няма и две години по-късно...

# 629
И моят час дойде, утре съм при Калчев. Стискайте палци всичко да е наред, да имаме план с док, защото това неведение защо не става ме тормози много ..... 😬😣😣😟🙃

Общи условия

Активация на акаунт