КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания - 40-а тема

• 66 542
  • 917
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте отново! Имам предписана Пулсатила 1М. Възможно ли е лекарството да изчерпи действието си след 4,5 дни само. Предписано ми е от класически хомеопат, по веднъж седмично.

# 841
Нали го приемате веднъж седмично, как да го изчерпи?

# 842
Все още имам само 1 прием, следващия прием би трябвало да е на 01.10, но имаше малка положителна промяна, а днес вече няма. Не ми се струва нормално подобрението да е толкова за кратко в тази потенция. Затова и исках да чуя мнение.

# 843
Ако е хронично състоянието е много рано да очаквате промяна. Особено, ако сега започвате лечение с хомеопатия. Но лекарството си работи по негов си принцип. И работи  върху всичко, не само върху симптома, който вие очаквате да изчезне  Даже, ако симптома на хроничната болест изчезне бързо  това не е добре. Дори може да имате кратко обостряне и да ви си обадят стари заспали бележки, което значи, че са били потиснати и сега лекарството ги изважда пак, за да ги излекува. 1М не може да се изчерпа за 4, 5 дни, освен ако не сте го антидотирали с кафе, кола, мента, шоколад или ако сти чистили с доместос примерно.

# 844
Благодаря Ви, че отделяте от времето си да ми отговорите. Наясно съм до голяма степен с действието и възможните реакции при хомеопатично лечение, тъй като се лекувам така от 15 години. В случая просто изпитвам съмнения относно това конкретно предписание, защото и аз като Вас смятам, че не може да се изчерпа действието на 1М толкова бързо. По-скоро може да не е правилното лекарство в този момент. Благодаря отново!

# 845
  • Варна
Здравейте. В търсене съм на нов хомеопат. От 10 години имаме такъв и лекувам дъщеря си само при него. Но нещо нещата зациклиха и дори се влошиха. Явно има нужда от нов поглед върху проблема. Прави астматични пристъпи, които бяха спрели за около 4 години след като започнахме с хомеопата. После пак се появиха и даже зачестиха. Моля за препоръки за Варна, или такъв който посещава Варна, или наистина изпитан, който работи и онлайн. На 14 години е детето. Доста време отлагах, защото връзката с хомеопата е отлична, помага и на празници и в почивни дни , и изпитвах страх да не сгреша.

# 846
Здравейте,
Мен ме интересува как стои въпроса с болни зъби. Знам, че хомеопатията може да облекчи болки, както и цялостно да заздрави конституция, предразположена към разваляне на зъбите, т.е. това би довело до това здравите зъби да не се развалят. Конкретно обаче, ако например сме ходили на зъболекар и той ни е казал, че зъба е за умъртвяване или имаме кариес хомеопатията може ли да възстанови болния зъб, така че да не се налага умъртвяване, вадене или слагане на пломба?
Благодаря

# 847
  • Бургас
За кариес едва ли, но нека по-запознатите да кажат.

# 848
Здравейте. В търсене съм на нов хомеопат. От 10 години имаме такъв и лекувам дъщеря си само при него. Но нещо нещата зациклиха и дори се влошиха. Явно има нужда от нов поглед върху проблема. Прави астматични пристъпи, които бяха спрели за около 4 години след като започнахме с хомеопата. После пак се появиха и даже зачестиха. Моля за препоръки за Варна, или такъв който посещава Варна, или наистина изпитан, който работи и онлайн. На 14 години е детето. Доста време отлагах, защото връзката с хомеопата е отлична, помага и на празници и в почивни дни , и изпитвах страх да не сгреша.
Здравейте, и аз съм в търсене на хомеопат. Бихте ли казали досега при кой хомеопат бяхте?

# 849
Аз също търся добър хомеопат за дете в София. Борим се с хроничен ларингит ( жестока суха кашлица, без други симптоми).
Личната постоянно изписва антибиотик за това. На пулмолог пък изписват инхалации с пулмикорт и Демефан.
В чудо сме се видели. Отворена съм за всякакво по щадящо лечение.

# 850
Здравейте препоръчвам ви д-р Олга Грекова. Лично аз съм с добри впечатления от нея.

# 851
Здравейте! Simple Smile
Някой правил ли си е Биорезонанс и доколко това изследване може да бъде в полза на класически хомеопат, за да проведе по-ефективно лечение?  Благодаря!

# 852
  • Бургас
Аз съм си правила преди време. За мен е пълна глупост.

# 853
Аз съм си правила преди време. За мен е пълна глупост.
Би ли споделила малко повече? Каква е цената и какво показва?

# 854
  • Бургас
Беше преди около 10 години. Към 60лв беше тогова. Ами държиш там някакви метални дръжки и краката ти са боси и стъпили на метални пластини. Стоиш така не помня колко минути и после от една програма на компютъра ти разпечатва къде са ти слабите места уж.
Но мисля, че вече им отмина модата и вече почти не прави. Може би хората разбраха, че не работи това.

Общи условия

Активация на акаунт