Кръстни връзки, при кого?

• 636
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, преди около 7 месеца ме оперираха в Стара Загора за скъсана предна кръстна връзка. След операцията болката беше голяма, но лекаря потвърди, че е минала успешно. Няколко месеца след това не можех да си сгъвам и разгъвам крака добре, но той отново настояваше за рехабилитация. Едва сега си направих второ ЯМР, на което резултатите са ужасни.Някакви болтове в костта, сраствания.. Ужас просто.
Та сега е време за втора операция, четох за Антони Георгиев, Хубенов и най-вече за Иван Василев. Трябва ми възможно най-добрия лекар,ако някой се е оперирал при един от изброените или при друг, ще се радвам да ми даде мнение, как е минало всичко. Благодаря!

# 1
Мога да ти дам прясно инфо - преди 12 дни оперирах менискус и ми изграждаха пкв.
Срещнах се с Тони Георгиев, и имам отлични впечатления от него. Дори час за операция си записах, защото при мен коляното беше блокирало.
С Иван Василев не се видях, защото той до края на Юли беше извън БГ. Но отидох в неговата клиника и на произволен принцип избрах д-р Точков, който най-бързо ме прие. Той потвърди всичко от Тони Георгиев и д-р Атев от Варна (при него първоначално бях на консултация), дойде и д-р Филипов на прегледа и двамата разместиха и пренаредиха графиците, за да ме сместят бързо за операция.
Оперираха ме двамата, в болница Вита.
Всичко мина отлично и мога да кажа само хубави неща и за двамата. В болницата също бяха чудесни, условията - също.
Днес ми е 12-ден, свалиха ми конците и разгънаха шинат на 30 гр.
Утре ще се пробвам да шофирам..)

Общи условия

Активация на акаунт