90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 286
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Уинтър от снощния епизод на Семейството на Шантел е станала двойно по-едра от предния сезон. Буквално! Сега отиват с майка й до Тихуана, Мексико.. за да й правят операция, може би с изрязване на част от стомаха, липосукция и т.н. Сякаш гледам предаването на 300-килограмовите. ТЛС омешаха предаванията, хаха.
Самата Уинтър се залюбила по интернет с някакъв нигериец. А той нисичък, кльощавичък... 50 кг с мокри дрехи и напикан дюшек. Каква е тази интернет любов от няколко разговора, не знам. Реална среща няма.

Снощи даваха 3 предавания от 21 до 01 ч, премиерни, никой ли не гледа? Влизам в темата да ви прочета впечатленията и коментарите... нито дума, хмммммм Grinning

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 14:01 от diziler

# 167
Мисля, че й направиха липосукция и й сложиха пръстен на стомаха. Тя затова и отслабна (в Инстаграм).
Нигериецът са го давали в клип от новия сезон, който гледах - нежна душа е, страдаше, че семейството му в Нигерия е изяло козите му, докато той е бил в САЩ.
Уинтър каза, че вече харесва само истински африканци.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 15:09 от pppqqq

# 168
Защо ли? Grinning
А в 90 дни от сватбата снощи беше интересно. Кобе плати 1150 долара за пръстен на Емили, тя се накефи, но после му сервира, че и тя си е купила пръстен, в случай, че той не й подари. Човекът се обиди, стана и си легна. Тя направо си го унижи пред всички, че сякаш той е неспособен да й купи пръстен. Човекът даде колосална за неговите стандарти сума... с която може цяла година да живее в Камерун за нейното пръстенче, а тя...

Джибри каза на Миона, че го притиска и че иска всичко да е сега и на секундата. Така не става.

Мохамед заяви на Ийв, че ако детето не е мюсюлманин, по-добре да няма дете. Сто пъти каза "детето ми" това "синът ми" онова. А тя не е ли също родител? И няма думата още отпреди да е родено детето? И като му каза, че сватбата ще се отложи с още месец, той вика "искам си зелената карта", моля? хаха... А коментиращите в "Пилоу толк" направо избухнаха при тази изцепка.

Ари и Биниам празнуваха Етиопската нова година, ама с Леандро на масата. Бившият на Ариела. Е този човек що се вре там, където е излишен?

Билал пак правеше някакви забележки на бъдещата му жена, абсолютни дребнавости, на която тя просто замълча. Чисти битовизми, нещо за препълването на куфара беше, не запомних точно. Супер елементарен и дребнав човек. Ужасен! А бившата му жена я намесиха пак, тя й чете морал "не мисля, че си тука заради Билал, а заради парите и състоянието му". WTF???  Шайда говори със свои роднини с видеовръзка, посъветваха я, да има в предрачния договор дете преди тя да навърши 40 г. И ако роди дотогава, какви да са условията в договора в случай на развод.

Гийермо беше доста съкрушен, единият от братята му почина, а той не може да се върне в родината дори за погребението му, защото после няма връщане в САЩ. Не знам там какви са правилата.

Патрик показа на Таис града, в който е живял 15 г, Лас Вегас. Тя се кефи, снима, вика уау... и показа на баща си снимките. Патрик я запозна с малкия му брат и умницата пред него се изпусна, че баща й не знаел, че тя ще се жени. Възнемерявала да му каже след свършен факт, след като вече се оженят. Колко незряло и елементарно поведение. Патрик настоява тя да му каже, защото иначе няма да има сватба и че той не иска да участва в тази лъжа. Даже помисли, че нейният баща ще помисли, че той е инициаторът да се държи всичко в тайна, а това не е вярно. А кукувицата реши да му направи "изненада", заведе го в неизвестна посока, вика му.. завий надясно, завий наляво и се озоваха вечер, по тъмно.. пред една църква. И вика "да се оженим". Тя си е решила, че всичко може да е като на шега, щрак и готово. Човекът каза "искам нормална хубава сватба, не този фарс. Ще се женя за теб, не за някоя стриптизьорка от Лас Вегас" с двама свидетели и спонтанно, отсега за след малко.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 15:00 от diziler

# 169
Билал колкото и да не иска да даде нищо на Шайда пак ще й дължи издръжка в случай на развод, а в някои щати май й се полага и половината му имущество, независимо кога е придобито. Тя трябва да се консултира с адвокат.

# 170
  • София
Четох, че в един момент тя му е скочил и си е защитила правата май с адвокат. Той е страшно дребнав и грам не заслужава някоя послушна.

Харесвам Бини и Ариела, но и двамата са доста далеч от реалността. Тя май започва да осъзнава какво трябва да направи, но не й се вярва, че за да е наред всичко ще трябва да се вземе в ръце. Тъпо ми се стори да кани бившия на празненството.
Емили е олицетворение на разглезена пик##ла, която не знае какво представлява животът извън къщата на мама и татко. Ужасно унижи Кобе и дори не се замисли за поведението си. Той не заслужава това. Купи й пръстена с желание да я изненада, а тя се държа като разглезена детенце.
Тайс ми се струва, че е златотълсачка, точно като Миона. И при двете сватбата няма как да се случи. Не че Джибри е цвете за мириса не, но неговото семейство няма да им даде картбланш

# 171
Таис в момента се колебае дали да сключи брак (в по-новите епизоди, гледах малко в Ю туб). Сигурно се уплаши, след като се запозна с майката и сестрата на Патрик... Но мисля, че все пак ще се оженят.

# 172
  • Sofia
А какви са майката и сестрата?

Май в този сезон всички двойки ще се венчаят. Simple Smile

# 173
  • София
]Дали майка му и сестра му са й казали, че няма да получи пукната пара и тя затова да се чуди...

Бини и Ариела вече са семейство. Излязоха снимки от сватбата

# 174
Не, майката каза, че ако имат дете, то непременно ще бъде САМО американец. И ако Таис се чувства много привързана към родителите си, по-добре да си върви.

# 175
# 176
  • София

Яд ме е за нея, заслужава повече.

# 177
Ами като си търси куха кукла Кен.. Надали ще продължи дълго брака им.

# 178
Не, майката каза, че ако имат дете, то непременно ще бъде САМО американец. И ако Таис се чувства много привързана към родителите си, по-добре да си върви.
Много правилно й е казала. Точно така.

# 179
Кое му е правилното? Това дете би било колкото американец, толкова и бразилец. 1

Общи условия

Активация на акаунт