90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • sofia
Здравейте,сега и аз изгледах рекламата на сингъл лайф ....Става ми гадно ,когато някой реве,НО като чуя на Наташа дрането,с този мъжки глас,като магаре ,полудявам,направо кошмар... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 286
Деби започна да носи тези дрехи, които й стоят отвратително, защото Ванеса започна да й дава съвети. Точно тя й избра няколко вида ултра къси панталони и блузи с огромни деколтета и къдрички. Изглежда малко като за лудницата.

# 287
Кара и Таис са бременни.

# 288
Значи от този сезон 3 от 7 са бременни 😵‍💫

# 289

Бен и Махогани са обявили, че са сгодени и то с одобрението на нейните родители Astonished

Сега забелязах, че й липсват два нокътя Expressionless

# 290
Тази вечер гледам нещата от снощи... Първо "Семейството на Шантел", доста изсмукан епизод. Но ми прави впечатление, че Педро се държи доста зле с Шантел. "Сложи солта, жено".

А за новия епизод на "90 дни до сватбата" какво ще кажете?
Емили пак бременна и искат да го крият от родителите й. И докога така? Хаха... то това крие ли се дълго?

Мохамед се държи мега нагло с Ийв. Тя му казва, че искат сватба С НЕУТРАЛНИ служители, нерелигиозни. Той иска в джамия. Тя не иска в църква, но той си настоява. А сега й каза, че ще си търси нов спонсор в САЩ, тоест че иска да замени Ийв, тя с право се чувства ужасно.

# 291
Как се снимат с такива нокти 😀
ММ като ми предложи бях с нелакирани нокти. Не си снимах ръката, докато не се боядисах 😀😀😀

# 292
Емили и първия път е забременяла случайно, за нея е нормално.
А Мохамед е страшно нагъл, но изглежда, че за сега са заедно с Ийв - тя публикува общи снимки в профила си в Инстаграм.

# 293
# 294
В снощния епизод дадоха, че сватбата на Джибри и Миона ще е (тоест тя вече беше) в Joshua Tree National Park.  Нито е в Южна Дакота, нито е на плажа. Близо до Калифорния е, доколкото виждам.
Ама е доста красиво място.

Било подходящо за сватби и мн. хора се женят там

# 295
Интересно, те чакаха техен приятел да докара тази арка (триъгълника) и я сглабяха сами. А на тази снимка се вижда, че арката си е от там, щом и други хора я ползват.

# 296
Семейството на Шантел само си смучат драми от нищото. Не вярвам споровете между Педро и Шантел да са истински.

# 297
  • Sofia
Семейството на Шантел само си смучат драми от нищото. Не вярвам споровете между Педро и Шантел да са истински.

На мен досега всичко ми изглеждаше театър за да ичастват в предаването, но с тази история за развода и отношението на Педро вече се замислям... Само едно не разбирам - как си купуват къща като планират да се разделят?

# 298
Може би в следващия сезон ще измислят някаква история как са се събрали, след като са започнали развод?

# 299

На мен досега всичко ми изглеждаше театър за да ичастват в предаването, но с тази история за развода и отношението на Педро вече се замислям... Само едно не разбирам - как си купуват къща като планират да се разделят?

Просто не планират да се разделят. А и американците не мислят като нас. Като се разделят, продават, изнасят се и всичко е пито-платено.

Общи условия

Активация на акаунт