90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 623
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
🤣🤣🤣

# 76
Интересен последен епизод на Сингъл лайф.
Стефани разказа за бурканите пълни с farts, призна, че вече е станала милионер. Всички бяха доста учудени.
А водещата дори не знаеше за тези буркани.
Нямаше нужда от толкова подробности като разказваше за сексуалния си живот и за всичките видове фетиши, как обичала да й плюят в устата по времеме на с**с и т.н. Супер мега противна жена е тази Стефани.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 01:27 от diziler

# 77
  • Швейцария
Доколкото разбрах не е последен, а ще има още един. Даваха кадри как Натали реве следващия път. Стефани е пълна извратенячка.

# 78
  • София
Дубльорите буквалното съсипаха този епизод. Няма такава гадост. Имам чувството, че нарочно скапват превода.
Иначе Ед си заслужава Лиз. И двамата са противняци и няма да изкарат дълго. Да вземат малко парици и ще има поредна раздяла.
Колт е брутално гнусен - и на външен вид, и като човек. Но е супер слаб актьор и тези превзевки как излиза от студиото не му се получи. Ванеса също е доста противна и със сигурност интриганства.
Най, най-гадна ми е Стефани. Тя знае как да печели от известността си, но няма никакви граници. За пари ще направи всичко.

# 79
Американците също много се подиграваха на роклята на Стефани, когато излезе при тях този епизод.
Тя самата написа в Инстаграм, че телевизията й смачквала самочувствието, защото пазила много диети, правила си операции и накрая - на екран пак не изглежда добре в тялото.

# 80
Дубльорите буквалното съсипаха този епизод. Няма такава гадост.
Е да, 1 мъж и 1 жена озвучават винаги по ТЛС. И той прави 20 интонации, за да звучи различно, хаха. И пак сбъркани ударения, казва Táис, а на екрана ясно пише Thaís, така се и произнася.  Коби по едно време беше Коуб, после пак Коби, а снощи беше Кобе Wink
Въпросният Радослав Рачев, който дублира ролите в Pillow talk си прави гейска интонация, като дублира Тим, Кени и Армандо.

Бащата на Емили яко поряза Коби, няма да даде нито стотинка за сватбата. А Коби уж бил инженер, ама се оказа, че нямал висше и след гимназията. Никаква диплома. Но си направи устата да наследи компанията на бащата на Емили, хахаха... Ей сега Grinning

Накефиха ме Кени и Армандо с коментарите,  като гледаха тази сцена и въпроса "какво ще работи Коби"?  Кени каза "има ли старши модел на бельо? Да се пенсионираш като модел на бельо" Grinning Армандо вика "Все ще се намери нещичко, макар и на тези години" Grinning Grinning Grinning

p.s. Само мен ли ме побърква авторекламата на "Части от тялото"? Сто пъти ги дадоха тези без око, без ръце... Sad

# 81
Мен ме възмути това - Коби не е виновен, че е наивен, но как може да си въобрази, че ще работи каквато и да е квалифицирана работа, с диплома за средно образование? Не вярвам, че в Африка това е нормално, по-скоро той е прост.

п.п.
Предаването за протези ми напомни нещо, което сигурно съм споменавала в предишната тема - гледах един анализ на TLC, чието име значело The Learning channel (каналът за обучение) - та, според анализа, ТЛС ни учи на едно нещо - че има много хора, чиито живот е по-гаден от нашия...

# 82
Да, абсолютно не е за вярване. Като за начало може да работи само нещо като за хора без квалификация.  Дипломите, които имам тук в България за нищо няма да послужат в САЩ. Ще трябва да работя в супермаркет или в някое заведение обслужващ персонал. Поне в първите години.

А Джибри и Дачо отидоха в Ресторант Beograd в Чикаго? wow Grinning

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 11:55 от diziler

# 83
Мен ме възмути това - Коби не е виновен, че е наивен, но как може да си въобрази, че ще работи каквато и да е квалифицирана работа, с диплома за средно образование? Не вярвам, че в Африка това е нормално, по-скоро той е прост.

п.п.
Предаването за протези ми напомни нещо, което сигурно съм споменавала в предишната тема - гледах един анализ на TLC, чието име значело The Learning channel (каналът за обучение) - та, според анализа, ТЛС ни учи на едно нещо - че има много хора, чиито живот е по-гаден от нашия...
Ами тя Африка има много лица, но е възможно, зависи и от базата за сравнение.

# 84
Коби е живял в Китай, би трябвало да е малко по-отракан. Освен това си мислеше, че 4000 долара ще му стигнат да започне нов живот в САЩ.

Не знам дали е истина или някаква шега - сега видях в Инстаграм информация, според която ще има разклонение на 90 дни за Великобритания. Т.е. англичани се женят за чужденци. Съмнявам се, че условията са същите - в Англия едва ли има виза К1, а и да станеш англичанин май е по-лесно, отколкото да станеш американец... За чужденците не е необходимо да правят тази жертва (да се женят за когото могат, заради зелената карта).
Ето я и първата двойка - дърта мома англичанка и пакистанец:

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 21:50 от pppqqq

# 85
Кейлъб с нова любов

# 86
Кейлъб се е записал с джуджето и сега, ако иска да бъде част от предаването (а той иска), ще трябва да излиза все с "различни" жени.

# 87
  • Sofia

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 09:22 от Doli

# 88
  • София
Миглите на Дарси

Патрик ми изглежда доста разбран, ако Таис смени подхода, може чудеса да постигне.

С човек като Билал не бих живяла.

За Моли се радвам, май си намери своя човек.

# 89
  • Sunshine state
И аз се радвам а Моли, изглеждат много добре заедно и наистина се харесват с новия й приятел. Кейлъб пак е хванал нова откачалка, виждам, а Натали на последната сни ка не я познах. 👀 Дарси е много зле.. то вече нужда от коментар няма.

Общи условия

Активация на акаунт