90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 624
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Според мен, е хубава Таис, но като поостарее и ако се отпусне с килограмите, ще изглежда груба. Прилича доста на баща си (в лицето), което ще си проличи с годините.

# 46
Честно казано ситуацията с брата и мен ме дразни. На нейно място щеше да ми е неприятно също. Прави купони, пие по цял ден, седи си вкъщи. Никаква усамотеност. Всички, които живеят с родинини ме дразнят. Живяла съм малко с родителите на моя мъж и не беше хубаво.
 Но тя прекалява с други претенции. Патрик е един от чудесните мъже в предаването. И симпатичен, има и пари, къщата е хубава. Ударила е джакпот с него.

# 47
За брат му има съмнения и коментари в Редит, че вероятно е алкохолик и Патрик се опитва да му помогне, но не иска да каже по телевизията.
Естествено, че е неприятно - Патрик се кани да създава семейство, има слух, че в момента Таис е бременна, а от това което казват, разходите се поемат само от Патрик, а брат му е като на гости.
А и тя беше права за стаите - значи целият втори етаж е на брата, първият е общ, а те двамата имат само една спалня.

# 48
  • София /Абсурдистан
Беатът е млад и здрав, защо да живее с младоженците. Не е възрастен и болен родител, който не може сам да се грижи за себе си. А и ако е алкохолик, права е да се дразни. Не е лесно и приятно да търпиш зависиимост. Трябва да влезе в клиника и да се лекува, не са седи в къщи и да се налива.

# 49
Братът на Патрик нищо ли не работи? Съвсем нищо? В смисъл Патрик си го издържа, а пък той помага с домашните хамалогии?
Давид не е ли "американският вариант" на името му? В епизода Джибри май каза, че всъщност е Данчо.
Да, май каза Дачо

Ето, пробвах да запиша малко от Pillow talk

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 11:07 от diziler

# 50
  • София
Не е сигурно дали Дейвид е Дейвид или със сръбско име. Той и Джибри си е измислил сръбско име, видях в едно интервю, че сръбското му име беше нещо от рода на Йован Црнович. Явно много държи да се знае, че е черен.

А за Таис и Патрик, повечето хора не искат да живеят с роднини, но в случая те двамата живеят заедно и тя отива при тях и твърди, че това е нейната къща, а не на брата. Ще стане нейната къща, ако Патрик се съгласи. С това си държание може и да излезе от картинката. Аз лично не бих търпяла такава неприязън към мой роднина. Но и на мястото на Таис леко и внимателно бих обяснила, че държа да живеем само двамата, ако ще и да наеме на брат си апартамент до нас. Все още парите са си на Патрик, особено предвид, че той явно доста добре изкарва, тя е със статут на гадже и не може да му казва за какво да си харчи част от парите. Като започне да допринася за домакинството и тя дори и като домакиня, ще я възприеме вече по-сериозно. За момента тя показва само претенции.

Таис подхожда много грубо и демонстрира твърде открито, че иска всички пари на Патрик за себе си, все едно е длъжен. Тези неща се случват с любов, а не с претенции, ако му завърти главата, всичко ще й даде.

# 51
Роднините често си врат носа където не трябва. Примерно леля ми беше такава като млада (вече е пенсионерка и омекна доста с годините). Никой не е длъжен да я търпи, само на база кръвна връзка.
Братът на Патрик му помагал - може би се има предвид, че му помага и във фирмата му, не само вкъщи.

# 52
Не е сигурно дали Дейвид е Дейвид или със сръбско име.
Дачо му е сръбското име. Става ясно и във второто видео, което качих в коментар №49

Следващата седмица ще дават Гийермо и Кара. Че не ги даваха напоследък

# 53
Таня е публикувала това - стил подходящ за срещи (както и хаштаг Сингъл лайф, може да е намек, че ще участва в следващия сезон на Животът ни като необвързани):

Никол, сестрата на Педро, търси гадже за майка си:

Джино и Джазмин още се обичат Simple Smile

Омар и Ейвъри също са щастливи заедно:

# 54
  • Sofia

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 17:34 от Doli

# 55
Миона Белл? Е значи се е омъжила за Джибри Белл. Поне по никнейма й разбрах, че тяхната двойка е стигнала до брак.

# 56
Да, това е едно от нещата, за които американските зрители се заяждаха с тях от началото на сезона - че дори не са си направили труда да махнат тази информация от профилите си.

# 57
Малко от Pillow talk, ако не ви пречи, че е на руски. На български няма в интернет

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 23:26 от diziler

# 58
  • София
Хоп и аз тук. Много благодаря за хубавата тема 🌻🌻🌻

На море съм и не гледах епизода в събота. Ще видя дали ще успея да си го върна като се прибера.
Гласувах за Ариела и Бини. Откачалки са, но мисля, че имат шанс.

# 59
В тази връзка, сцената от последния епизод няма начин да не е режисирана! За тях, и от преди, имах такива усещания и подозрения. Просто им личи, слаби актьори са, явно. Сега се замислям, че всички участвали в повече от сезон-два, са си по сценарий отявлен, май, май.

Общи условия

Активация на акаунт