90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 330
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Между другото следя Юлия (на Брандън) в тик ток и постоянно правят някакви смешни клипчета, в които участва и майка му. Много са готини и забавни. И или са отправили отношенията с майката, или никога не е имало наистина напрежение, а всичко отново е за пред камерите.

# 571
Няма да се учудя, ако е второто. Мн. неща са за пред камерата. А в "Обичам мамино синче" какво театро е... да не казвам Grinning

# 572
Отдавна съм прозряла изкуствените им сценки за пред камерата. В първите сезони не беше съвсем така.

А, пък Мамино синче е пълна пародия. Гледах първи сезон и епизода от миналата седмица. Май ще си го спестя този път. Нищо истинско не виждам в историите им. Обсебващи майки (така ли се казваше) ми е по-интересно.

# 573
  • Sofia
И аз харесвам повече “Обсебващи майки”..,големи откачалки има и там 😁

# 574
Мамино синче е пълна пародия. Гледах първи сезон и епизода от миналата седмица. Май ще си го спестя този път.
Сега майките викат на синовете си "секси", когато те се разхождат голи пред тях, отделно правят сцени на ревност, ако синовете се загледат по някоя. Все си мисля, че ролята на майките е друга

# 575
# 576
Коментари за предаванията от тази вечер?

21.00 - Семейството на Шантел
22.00 - 90 дни до сватбата - Откровенията на двойките
24.00 - 90 дни до сватбата - Pillow talk

Успях да изгледам Шантел.  Педро е в потрес, че тя го направи за резил пред шефката му и колегите му, имаше сцена на ревност, заради някакъв ключодържател.  Педро иска раздяла, Шантел му каза, че не иска.

А в “Откровенията на двойките” скандали между Джибри и Ариела. А пък Таис и Кара са бременни, в 16.седмица

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 01:23 от diziler

# 577
  • Sofia
А да ви питам, сватбите на Ариела и Кара в епизода от 3 септември ли са ги излъчили? Защото вчера върнах седмица назад и изгледах този от 10-ти, но не ги даваха.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 09:58 от Blаck Cat

# 578
Преди другите бяха, но не знам точно в кой епизод.
Джибри се държа много лошо по време на интервютата - така и не разбрах защо непрекъснато атакува Ариела. Дали само заради забележката за дрехите? По-скоро изглеждаше, че не я харесва отпреди.

# 579
  • София /Абсурдистан
Аз нещо чух, споменаха, че или групата се е разпаднала, или Джибри вече не е там. Ако някой знае повече, нека да напише, моля.
Те и двамата с Миона са си лика прилика.
И друго - на кои доставчици сте, че връщате седмица назад? Аз съм на Виваком и може да се върне само 24 часа назад.

# 580
Аз не мога да правя такива неща, иначе съм с А1.
Да, казаха, че групата се е разпаднала заради нея, но те скоро пускаха нов клип, може да са направили нещо без него или да се е върнал.

# 581
  • София
На Виваком съм, но трябва да си с оптика, за да имаш опцията. На вилата имаме отскоро например, защото преди нямаше прекарана оптика в селото. А вкъщи превъртаме седмица назад от осем години сигурно, даже вече съм забравила какво е нормална телевизия, да се гледат реклами, да се прибира човек за определено предаване и тн.

Още не съм ги гледала вчерашните. Четох, че официално са се развели Педро и Шантел.
 Дано Мохамед да не може да остане в Щатите и да го депортират, яд ме е на Ийв.

# 582
  • Sofia
На A1 съм и мога да връщам до седмица назад. Но това е допълнителна функция, която май се заплаща. Поне такъв спомен имам, като звъняхме преди време на оператора да питаме как да я включим.

# 583
На 3 октомври даваха първите 2 сватби, а останалите 5 ги даваха на 10 октомври.
Джибри каза само верни неща на Ариела, просто не е тактичен и можеше да замълчи. Че е злобна и само търси кусури и причини да не е заедно с Биниам… това всички го видяхме.
Джибри нападна и Джон, но с право. Джон е най-противното и деградирало същество в целия сезон. Досаден, нахален, пропаднал алкохилик. Невъзпитан, нетактичен, да не кажа простак. А в епизода снощи май пак беше пийнал. Влиза и първата му фраза: “оо всички сте се барнали”. Държа се надменно, нагло и безочливо с всички.
на кои доставчици сте, че връщате седмица назад? Аз съм на Виваком и може да се върне само 24 часа назад.
Не става въпрос за доставчик, а за вида телевизия, който ползваш, независимо от доставчика.  Ако си на DTH (Direct to home) със сателитна чиния, там няма такава опция. Булсатком, Виваком, А1, Неосат и фалиращите Polaris предлагат DTH. Ако си на стария метод: аналогова кабелна тв, също няма как.(в страната има още много такива места.
Трябва да си с услуга IPTV (интерактивна тв), която е с отделен тв бокс и всъщност телевизора го ползваш само за монитор. С този тв бокс спираш на пауза, превърташ назад и напред. Връщането назад е до 7 дни. По ТЛС рекламите са толкова много, че винаги ги превъртам, затова не гледам нищо в реално време. IPTV имат Булсатком, А1, Виваком, Нет 1 и доста регионални доставчици. (Макар че Нет 1 вече също ги глътна Виваком). При А1 интерактивната се казва A1 Explore TV. При Виваком и Нет 1 интерактивната се казва EON.
@pppqqq, мини на A1 Explore TV, ще ти се наложи като преподписваш двегодишния договор. Не знам в кой град си, но в София вече никой не остана на старата технология, вече задължават всички на новата, просто не предлагат стария метод. В страната нещата стават по-бавно при А1, особено за бивши абонати на Blizoo, повечето от тях още са на коаксиален кабел, не на оптичен. (Като в периода 1992-2009 в София)

# 584
Аз съм съгласна за Ариела, но някак не е джентълменско да я напада, при положение че той е там не като водещ или като зрител, а като участник. Той после ще се скара и с Джон (братът на Патрик, който определено е извън неговата категория) - нищо чудно, че го бият от време на време, търси си го.
А иначе и за нещата, които каза за Джон, съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт