90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Не е джентълменско, да. А в другия епизод, нека се бият, Ок. Ама е дразнещо как докато Джон напада другите и обижда, Патрик мълчи и се подсмихва
На A1 съм и мога да връщам до седмица назад. Но това е допълнителна функция, която май се заплаща. Поне такъв спомен имам, като звъняхме преди време на оператора да питаме как да я включим.
Няма такова нещо. Или сте на IPTV, или не сте на IPTV. ToВА е друг вид технология, друг вид окабеляване, няма как да имате 2 вида кабел е едновременно. Смяната става обикновено при преподписването на договора (на 2 години изтича. Може и 3 месеца преди изтичането). Няма никакво доплащане. Просто изведнъж преминаваш на новата технология, идват техници, слагат ти оптичен кабел (много по-тънък от коаксиалния), по него тече и интернет сигнал. Дават ти тв бокс и ново дистанционно. Ако си със Смарт телевизор, даже няма и нужда да имаш този тв бокс, а ти инсталират приложението A1 Explore tv (ако си на А1), ЕON (ако си Виваком, Нет 1 и т н) на умния телевизор. А той взима интернет сигнал от оптичния кабел, който влиза с него

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:52 от diziler

# 586
Тези двамата до скоро ги нямаше по клипчета - Сам е всъщност Самсон (като го пишат Самсун ми звучи като Самсунг, а вероятно е кръстен на персонажа от Стария завет) - той е пакистански християнин.

# 587
Изгледах и Pillow talk. Вероника коментира на един диван с Армандо.
Всички много се радваха на двете бременни жени, като преди това не можеха изобщо да предположат кои са, мислеха, че са Миона и Шайда. Лорън изръси нещо от рода на "раждайте, това е животът". Чудно какво мислене имат някои... живееш, за да си машина за деца. Тя самата чака трето. Да видим дали ще стигне до онова предаване с 11-те деца.
Всички коментиращи бяха категорични, че американките в този сезон са контролиращи и се държат снизходително към мъжете си чужденци. Контролират и мачкат.

# 588
Тя роди момиченце. Скоро може да чака четвърто Simple Smile

# 589
По време на почивките в "Откровенията на двойките" нали им дадоха храна и докато си хапват Билал направил забележка на Шайда, че има изцапано петънце на пръста, а тя понечила да го пипне и веднага е истерясал. Бившата му жена я поканиха в студиото, тя каза, че основната причина да се разделят е, това, че е чистофайник и побърква хората около себе си с тия забележки.

Джон казва на Джибри "Блясъчко"? Grinning И на каква възраст е този Джон, че играе на видеоигри като децата, пие бира денонощно и няма и намерение да се жени. Май е по-дърт от Патрик.

# 590
Аз не играя модерните видео игри, но като знам колко струват конзолите и геймърските компютри, да не говорим за периферията, си мисля, че те не са за деца.
А са за хора, които имат интерес и могат да си ги позволят.
Колкото до децата - да зяпат клипчета в Тик ток Blush

# 591
  • София
Този сезон обаче е много по-успешен от миналия с Кейлъб и Алина, Майк и Химена и тн. С изключение на Ийв и Мохамед, другите са нормални двойки на близка възраст, които имат реален шанс да останат заедно. Неслучайно и вече имаме две бременни и родено бебе. Дано и на Шайда й се случи дори и да не останат заедно.

# 592
  • Sofia

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 07:31 от Doli

# 593
Джеси сигурно не знае, че Дженифър си мисли, че все още имат връзка.
А децата на Ребека са като нея - жененето им е хоби.

# 594
Аз са се разпиша за чантите 😂 В “тайните” групи на алиекспрес, в които членувам, основно са американци, та си знаят отлично за сайта. Конкретно Дарситата убиват с реплики, някои клас ААА+++ и неразличими, други обидно различими пт оригинала. Билал обаче според мен не носи реплики, но знам ли го. Аз още не съм гледала епизодът от снощи, та не мога да се включа с друго 😂

# 595
Джеси сигурно не знае, че Дженифър си мисли, че все още имат връзка.
А, сега... кой беше Джеси, коя беше Дженифър... помня физиономии, но не и имена.
А тази Юлия явно ходи по моите стъпки, хаха... джамията Шейк Зайед в Абу Даби, само дето в моя случай беше 46 градуса в същия ден Grinning Пътува си младото семейство явно.
Зиед се е поналял още Grinning

# 596
Джеси е на снимката под Юлия.

# 597
  • Sofia
Дали наистина е с гола глава ... или е някакъв филтър...🤔
Беше клип в който си маха кърпата,но някак странна изглеждаше главата ѝ .

https://www.instagram.com/reel/CirOaREgewA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 08:32 от Doli

# 598
Мисля, че е филтър - майтапи се Simple Smile

# 599
Е да, в исляма не е позволено жена да си показва косата пред хора, които не са й роднини (говоря за вярващите ,не за всички мюсюлманки). Така че ... затова се "показва" с гола глава.
Джеси е на снимката под Юлия.
Оф, да... нидерландец, а с американско женско име. Как да запомня такова нещо Grinning Остава и да разберем коя е Дженифър?

Общи условия

Активация на акаунт