90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 319
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Дженифър от Колумбия, след края на предишния сезон на Животът ни като необвързани, те твърдяха, че ще живеят заедно в Испания:

Защо в Испания - защото той имал хубава къща там (както и в други държави - той твърди, че е много богат).

# 601
  • София /Абсурдистан
Не са ли заедно? Пак съм пропуснала.
Да, преди казваха, че ще живеят в Испания.

# 602
Дженифър първо писа, че не са заедно, после започнаха подигравки и след няколко дни тя написа, че физически не били заедно в момента, защото си имат работа, но още много се обичат.

# 603
Много имена, много муцуни, много чудо. Вече не мога да им хвана края Grinning
Това е същият този двуметровият нидерландец, дето ходеше с Дарси и още при първата разходка в Амстердам тя започна да си проявява капризите, край река Амстел при една пейка. Искаше веднага да му скочи в леглото, той държеше леко дистанция, като за първи ден. А и беше леко разочарован от ниския й ръст и възрастта й на живо виждане... макар, че не го каза. Това помня. Дарси си показа рогата много бързо.
А тази въпросната от снимката (Дженифър - странно име за латиноамериканка) се оказа, че още не е приключила с предишния си латино-приятел и той се появи в "Откровенията на двойките" да обяснява как  и какво са правили. Обиждаха се с... Джеси (Що за име? Нито е мъжко, нито е нидерландско. Явно е някакъв псевдоним, никнейм. По-скоро име на всяко второ женско куче в парка) Grinning

# 604
Дарси му казваше Джеси, той май се представя като Джес (същото име, като бившата на Колт - тази след Лариса).
Цялото му име звучи тъпо - Джес Мийстър, но сигурно е нидерландско и не трябва да му се подигравам... Той обаче се подиграваше с името на колумбиеца Какуа...

За Джеси се говори, че е ескорт - то дори не е тайна, имало го по разни сайтове. А той самият твърди, че е бизнесмен (да продаваш себе си също е вид бизнес, предполагам).

# 605
  • Sofia
Родителите на Джеси бяха много странни...дърти хипита 😁

# 606
  • София
Една жена е срещнала Дарси и Георги вчера и се е снимала с нея:
.

# 607
  • Sofia
Е,защо без Джорджи 🤨
Иначе двете са като две капки вода в телата...но жената е по-хубава в лице от Дарси 😁

# 608
Ех, Дарси може да е ниска, но си изглеждаше добре в първите сезони, а сега...
Георги се оказа упорито момче Simple Smile

# 609
  • София
Сигурно, защото не трябва да се появяват техни общи снимки онлайн, ако ще снимат нов сезон. Нали официално за ТЛС за разделени. Но аз наскоро забелязах, че тя му, беше лайквала снимки и предположих, че са заедно отново.

# 610
Някой хвана ли снощи "Дневниците"? Дават ги едновременно с "Игри на волята" и "Фермата", та....трудна работа да ги гледам в реално време.

Първо даваха Майкъл (от Скуим, Уошингтън), майка му се е пренесла да живее при него. А в същото време иска развод с Наталия преди да са изтекли 6-те месеца. Но адвокат го предупреди, че тя ще се дърпа и е възможно да се покрие, за да протака нещата.

После даваха Кени и Армандо.  Мрън-врън... голяма drama queen е този Армандо. Врънка да имат общо дете с Кени, но той пък има 4 деца и отделно вече има внуци. Самият Армандо също има дъщеря. А не се съобразява и с възрастта на Кени. Докато това "общо" дете стане студент, Кени ще е на 78 г примерно. И казва "Виж, ако не ме искаш, просто ми го кажи". WTF?

Третата двойка беше Тарък и Хейзъл. Борят се за някакво попечителство над нейния син, но по филипинските закони има разни спънки. Скучна двойка са тези, както винаги.

Четвърта двойка: Ана и Мурсел. Той вече може да каже няколко думи и на английски, но е абсурд да върже едно цяло изречение.  Grinning Ана казва, че 2 години още се опознават, различни култури, езици... Сега ще имат бебе и ще подготвят къщата, той прави люлка за малкото чаве и философства, че не са нужни памперси. Може и с пелени, или да режат парчета от пердето. Поне така правела майка му. Засега не казват на родителите му, че ще стават баба/дядо. Той си е на мнение, че жената трябва да се грижи за децата Wink

Последната двойка: Мат и Алла. Тези не ги знам, признавам си. Тя от Киев, той от Синсинати. Оженили са се преди 5 години, вече имат дъщеря, а сега тя е бременна с момче. Алла иска бавачка за детето, при условие, че самата тя не работи и си стои вкъщи. Той казва, че е скъпо удоволствие, но ще се съгласи да наеме бавачка.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:20 от diziler

# 611
Майката на Мурсел е рязала парчета от пердетата, за да ги използва като пелени?! Joy

# 612
Еееми... беднотия. Той има беден речник и докато каже найлон, покривка, перде, завеса... ама сочи, че се реже от стената... и Ана се смя. Ти изпусна ли го снощи? Аз в това време гледах Игри на волята

# 613
И аз гледам Игри на волята напоследък, но не знам до кога ще е, защото малко ме дразнят.

# 614
Ако са като моите пердета такива прозрачни 👀
След откровенията на двойките тази седмица, какво трябва да почне от другата? Има ли въобще следващ сезон?
Този ми хареса много повече от предния.

Общи условия

Активация на акаунт