90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Швейцария
И на мен роклята на Ари не ми хареса. Много ретро. Но тя щом си я харесва...

# 556
Може чантите да са от Алиекспрес.

# 557
  • Sofia
Познайте кой е ?

# 558
  • София
Ари определено беше ретро и с това на главата съвсем. Но всяка булка си има вкус и щом тя е щастлива 🙂🙂

Надявам се да дадат 90 дни Великобритания от следващата седмица

# 559
Кой е това? Да не е Миона?

# 560
  • Sofia
Да 👍

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 11:14 от Doli

# 561
Еее много си добра. Не бих я познала.

# 562
Може чантите да са от Алиекспрес.
Е, американците може би не са и чували за Алиекспрес, хахахаха.
Някои марки в Европа са по-скъпи, отколкото в САЩ. Дори и един обикновен Томи Хилфигер...  Една и съща блуза, която тук е ...120 лв, в САЩ е 20 долара. А ти-шъртите, дето тук са от 60, 80 и 100 лв нагоре, в САЩ са по 15 долара. Давам пример с нескъпа марка, но ето... разлики огромни в цените. Една колежка лети постоянно до Чикаго, защото дъщеря й живее там. И все ми казва колко неща там са по-евтини оттук. А и тези, дето са на същите цени са много по-достъпни за тамошния стандарт. Един българин да даде 2-3 бона за айфон, не е като в САЩ един американец да даде 1000 долара. Частичка от заплатата

# 563
  • Sofia
Мин.седмица в инстаграм постоянно излизаха някакви клипчета за намаления в САЩ на марката с кончето...повечето неща бяха по 1-2-3$

# 564
Чували са, защото участници масово си правят магазини и продават "маркови" продукти от там. Примерно Яра беше направила магазин за дрехи и козметика - уж нейна колекция, но почти всичките й продукти бяха от Али - някой я беше разобличил - имаше сравнения - нейните цени са няколко десетки пъти по-високи. Джови налиташе да я защитава.

Други участнички също твърдяха, че имат собствени козметични колекции, но реално са неща от Али с напечатана тяхната измислена марка (има такава услуга в самия сайт и за нея се доплаща малко - могат да напишат всичко, което си поръча човек).

# 565
  • Sofia

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 23:40 от Doli

# 566
Много нахилена след новите придобивки. Колко ѝ подхождат на телослжението оставям настрана.

# 567
След като коментирахме формите на Миона, ми се иска да отбележа, че и фигурата на Химена е доста далеч от съвършената.
Миона поне е хубава, дори по-пълничка.
А Химена е набита, късоврата и има много странни бричове (трапецовидни; които не се виждат на нито една от снимките, които тя сама поства, но бяха много явни в предаването). Затова пък си мисли, че е идеална.

# 568
  • София /Абсурдистан
Ауу новите предни придобивки на Химена, без думи съм!

# 569
  • Sunshine state
Химена е надула балоните и май се е оляла, ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт