90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 298
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Видео с Наталiя в Single life. Само като й чуя мьекащия акцент и твърдото R ... откачам Grinning

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 23:10 от diziler

# 631
  • Sofia
Тифани много се е разхубавила, даже вече може да мине за красавица.

Абе, на тоя Аладин и новата му жена ми идва малко "лелчеста". Да му имам вкуса. Явно си пада по по-зрели дами, иначе – нямам обяснение. Confused Лора беше потрес – и като външен вид, и като поведение.

Гледам вчерашния епизод. Как може Тим да изглежда повече гей от Кени?
Да, Кени определено е далеч по-мъжествен от Тим. Joy

# 632
Най-накрая изгледах финала на деветия сезон.  Джибри не спря да мели и да се намесва. Не му е работа да коментира коя двойка ще я бъде и коя двойка не. Дори и да е прав, не е редно да го изрича. Как да се чувства току що женена двойка, на която й кажат в ефир "вие нямате бъдеще,  няма да издържите дълго". За Шайда и Билал, за Ариела и Биниам. Тъпо. Едно е да си откровен, друго е да си нетактичен и да казваш постоянно неща, за които не са те питали.

Най-интересното беше след финалните надписи. Предаването свърши и се изписа на цял екран как след заснемането на финалния епизод има обрат в отношенията на Ийв и Мохамед. Тя е хванала негов любовен чат с друга жена, а той е продължил 3 месеца. Показаха няколко скрийншота, той й праща сърчица, всяка втора дума му е kiss и също "after I get green card". Още преди сватбата успоредно е търсил друг спонсор, ако с Ийв се влошат нещата. А сега рони горчиви сълзи пред камерата, казва, че съжалява. Ийв каза, че е разбита и не знае какво ще става занапред. Още не е взела решение. Тя се оказа добра жена, той просто не я заслужава.

# 633
Той предсказа за Ийв и Мохамед, че ще останат заедно Joy

# 634
  • Sofia
Абе, той първо да погледне себе си, преди да критикарства на конвейер, че не е ясно на какъв етап Миона ще го изсиктирдоса. Joy

# 635
И аз си мисля, че това между тях е временно. Не че тя се преструва, просто като се нарадва, че е в САЩ и е с афроамериканец (което изглежда й е било мечта), ще й мине ентусиазма и ще се огледа за по-добра партия (имам предвид някой значително по-богат).

# 636
  • София
Впрочем тя се развива, пуснала е някаква бюти линия и продава много добре. Колата сама си я е купила. Тя си имаше ясни цели, че ще се развива в тази сфера и си ги гони. И аз мисля, че може и да се разделят, но вината ще е в Джибри, Миона иска развитие, да работят и да са самостоятелни, да се възползва от възможностите за бизнес в Щатите и да има хубав живот. Джибри се пуска по течението и го мързи, в един момент ще стане проблем. Дано си останат заедно и получат подкрепа от родителите, тъжна им беше сватбата така. Да, Миона иска глупости, но не мисля, че е кой знае какво да зарадваш половинката си да си изпълни мечтата (не за сватбата на плажа, а за арката).

# 637
Родителите се подразниха генерално от нея, не само заради сватбата.
От това, че я издържат, а тя очевидно не хареса нито града, нито дома им, от това, че очаква да й слугуват (не искаше да мие чинии), от това, че се облича провокативно, което изглежда бие твърде много на очи в този град...

# 638
  • София
Джибри да ги мие чиниите, ама те не осъзнават, че той е същият, нали си е техен син. Лика-прилика са си и тя е права да иска да се преместят, той е обещал, а изведнъж се върнал при техните. И тя има нереалистични очаквания за охолен живот, но поне в дългосрочен план не го иска от неговите родители. Искаше малка помощ, докато са там. Да, нищо не могат, но са малки още, като са отделно ще ядат боклуци от магазина, пък ще се научат да си готвят, чистят и тн.

Те се издразниха, че тя не им се подчинява, майка му ще е доволна, ако си беше взел покорна, скромна жена. Само, че самият Джибри е шарен и с различни интереси от тези на майка си. Според мен Миона нямаше да реагира толкова остро на мястото, ако не бяха постоянните спорове къде ще живеят. Ако знаеше, че това е за месец и се изнасят, щеше да е мила. Другите я докараха дотам, че да трябва да дава доказателства защо не иска да живее там, да не им стигат и да трябва да вади нови и нови доводи.

Джибри е бил наясно, че тя иска да живее в голям град, няма нищо странно в това искане. Неговите очаквания са били нереалистични да си мисли, че като види мястото и само защото е в САЩ, ще иска да живее така. Миона не е някоя отчаяна, която да е готова на всичко, само и само да остане в САЩ.

# 639
Е, да, но в САЩ нали нямат такива традиции, според които булката трябва да върти домакинство и да слуша свекърите, даже е обратното?

# 640
  • София
Като цяло я нямат, но все пак хората са различни и в по-малките населени места е различно. Миона наистина не се облича като за такова място, но и Джибри ходи като папагал и не спазва традициите. 

За мен майка му ревнува от Миона, иска да им вземе момчето. Все се опитваше да докаже колко Миона не става, а всщъност Джибри не е с нищо певече от нея, нито притежава каквото и да е материално.

На мен от всички най не ми хареса майка му, смятам, че ако го беше възпитала по друг начин, можеше да има претенции за друга жена. Отделно все мрънка, като някакъв енергиен вампир ми действа.

# 641
Родителите се подразниха генерално от нея, не само заради сватбата. От това, че я издържат, а тя очевидно не хареса нито града, нито дома им, от това, че очаква да й слугуват (не искаше да мие чинии), от това, че се облича провокативно, което изглежда бие твърде много на очи в този град...
Ами родителите донякъде са прави. И основното... имат си едно момче. Естествено, че ще искат по-добра партия за снаха, а не някаква уруспия от източна Европа, която се облича провокативно, има безброй претенции, не е донесла една стотинка (както Коби например), изцяло чака да й плащат всичко, а вкъщи нищо не пипа, не помага.

Някой гледа ли тази вечер "Дневниците"?

Започна с Моли, на 46 от Уудсток. Припомниха първата връзка с Луис. После и с Кели. Разказваше основно за гинекологичните проблеми. Кели иска дете от нея, но не става. Тя ще се подлага на операция за отстраняване на матката.

После даваха Таня (на Синджин), иска да има дете, докато е още млада, но няма кандидат.

Колт, станал е още по-гнусен с тази козя брада и дълга коса. Прилича на козел. Ванеса се е изнесла.

Дийн и Риджин. Той вече 3 години е на Филипините, сгодени са, но не и женени. Вече имат син, роден със секцио по време на пандемията. Дийн има и 19 годишна дъщеря.

Лари и Джени. Тази двойка изобщо не я помня. Пак американец и филипинка. Оженили са се.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 10:39 от diziler

# 642
  • София
А Джибри какво е донесъл? Абсолютно нищо. Сравнението не ти беше добро, Коби е на 34, Миона на 23. Тя започва бизнеса си веднага след сватбата и вече ги издържа, купила е хубава кола, екскурзии. Наистина не знам на какво отгоре са им претенциите като Джибри не е с нищо повече от Миона.

Някоя с пари никога няма да се хване с Джибри, шансът му е точно някоя от нулата и да му се възхищава на "музикалната кариера".

Много се загрозява Миона:

Ето я и в по-натурален вид и с пусната коса

А това е снимка от реклама, на която тя е модел и е сложена в много молове в САЩ:

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 01:22 от Niya-

# 643
Аз гледам UK версията. Не знам дали я излъчват в България. По-интересна ми е за момента, но сигурно защото е 1-ви сезон, а и съм в Англия.

От двойките ми се струва, че само Кейди и Алехандро имат най-голям шанс. И бабата на Кейди много ме радва.

Много ми стана смешно като майката на Шон обвиняваше филипинката, че била с него заради финансите му. Той такива - няма. Работи в чистотата в някаква компания с макснати кредитни карти. Ако наистина са заедно и вземе работна виза очаквам тя да започне да изкарва повече пари от него.

# 644
Не съм гледала Дневници вчера. Моли сигурно може да опита със сурогатна майка, като Ана и Мурсел, но не й се занимава.
Виждала съм само клипове от английското предаване. Кейди беше жената, която попита годеника си, дали водопадът се изключва?

Общи условия

Активация на акаунт