90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 295
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Швейцария
То това със сурогатната майка не струва ли много пари? Моли има вече две деца, които трябва да гледа.

# 646
  • Sofia

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 09:40 от Doli

# 647
  • Швейцария
Кои са тези?

# 648
Кобе с децата му, а отдолу са Моли и Кели.
Предполагам, че е скъпа процедуратга, но пък Ана и Мурсел не изглеждат много богати, а можаха да си го позволят.

# 649
  • Швейцария
Моли отслабнала ли е? Или само на тази снимка ми изглежда много вталена, че се чудех дали е тя.

# 650
Може и да е от снимката - тя на собствените си снимки винаги изглежда по-слаба, отколкото когато я дават в епизодите.

# 651
Кели каза на няколко пъти, че иска свое дете от Моли, с негови гени, с негова кръв, не осиновено, не със сурогатна майка. Но каза, че държи на нея и по-важно е здравето й, отколкото мечтата му за тяхно общо дете.
Тези "Дневници" явно само аз си ги гледам Grinning

А Джибри какво е донесъл? Абсолютно нищо. Сравнението не ти беше добро, Коби е на 34, Миона на 23. Тя започва бизнеса си веднага след сватбата и вече ги издържа, купила е хубава кола, екскурзии. Наистина не знам на какво отгоре са им претенциите като Джибри не е с нищо повече от Миона.
Само, че родителите в Южна Дакота са родители на Джибри, не на Миона. Той дори и да не носи пари вкъщи, е дете на родителите си и това е родният му дом. Може и да е припечелвал нещо от тази смехотворна група, в която рапира, но е факт, че няма пари да се отдели и да живее някъде в голям град сам или с жена.
Относно родителите, имах предвид, че донякъде имат право да се цупят, защото всеки родител иска най-доброто за детето си, независимо дали детето е непрокопсаник или не. Тоест всеки родител иска най-добрата снаха за сина си, а не някаква фръцла, дошла от бедната част на Европа, с безброй претенции за скъпи сватби на плажа, с голите крака, с циците навънка, в консервативен град като техния... не е ок. В малкото градче всеки с всекиго се познава. Всички съседи като те гледат каква снаха си си довел... естествено, че ще те одумват. Родителите ще продължат да живеят там докато са живи. Срамът си остава. По-добре някое порядъчно момиче, не е нужно да е богато.

# 652
  • Sofia

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 21:02 от Doli

# 653
Родителите на Брандън изглеждат влюбени - каквото и да се пише за тях, това ми прави впечатление.

# 654
Много къдраво това хлапе, хахаха. Супер е.

# 655
Много си приличат 😄.

# 656
Повече прилича на онази от Фатално привличане.

# 657
  • Sunshine state
Повече прилича на онази от Фатално привличане.
Вярно е, дори има вече мемета с нея и Глен Клоуз 🤣

# 658
Е, тук само прическите си приличат, не и лицата. И на мен новата водеща на спортните новини на Бтв ми прилича на Ищар, ама не е Ищар Wink

# 659
Лицата си приличат в някои сцени - Натали изглежда адски зловещо понякога в епизодите. А и обсесивното й поведение поражда прилика.

Общи условия

Активация на акаунт